5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Konuyu okumaya başladım da, mesajlar hep yok pazartesi başlayacağım, yok cuma başlayacağım, yok bugün karnım ağrıyor yarın başlayacağım şeklinde. Sıkıldım bıraktım yaa.. Diyeti uygulayıp da sonucunu yazan çok nadir. Lütfen uyguladıktan sonra tecrübelerinizi yazın. 800 sayfa boş mesajlarla dolu..

Bu diyette 5 kilo diyor ama çok saçma..
5 kilonun 2'si su oluyor.
serbest yediğiniz günde de 2 kilo alsanız.
1 kilo veriyor oluyorsunuz..
Normal beslenerek,yeşil çay içerek,az az yiyerek hftada 2 kilo verirsiniz zaten

Ya hanımlar siz hiç mi gazete okumuyosunuz tv izlemiyosunuz bu nasıl diyet? 5 günde 5 kilo ne demek? bütün doktorlar haftada en fazla 2 kilo vermek sağlıklı, falzası çok zararlı diyorlar! O yaktıklarınızın yağ olduğunu mu sanıyorsunuz allah aşkına? Onlar ya su, ya da kas! vücudunuzun her türlü gıdaya ihtiyacı var! siz şimdi 3 hafta yapın 10 kilo verin ondan sora diyeti bırakın 20 kilo alın. ondan sonra yok memem sarktı yok popom yayıldı sellilütüm çıktı. bu sefre onlar için diyet, bitki çayı krem bilmem ne! Ömür boyu bu diyetle mi yaşayacaksınız? Eğer öyle yapacaksanız zaten 3-4 sene bir ömrünüz kalır en fazla fazla zorlanmazsınız emin olun! Siz kafanızdaki şişkoyu öldürmediğiniz sürece o kilolardan kurtulamazsınız! BEn ancak onu öldürerek ve sabrederek, sağlıklı beslenip spor yaparak 7 ayda 30 kilo verdim asla tek yönlü beslenmedim!
Kendinizi hasta edeceksiniz hiç akla mantığa uyuyo mu bu yaptığınız? Aklınızı başınıza devşirin alllah aşkına ya canınızdan olacaksınz!
Çok sinirlendim bak!
:19:

dediklerinde sonuna kadar haklısın canım....

bence de böyle diyet mi olur.ve böyle bi kilo kaybı neyden kaybediliyo!!!! kas ve su aman ne güzel 2 gün sonra da fazlasıyla geri alınır ..:63:

ben dün başladım bu diyete yani perşembe günü henüz hiç bozmadan istikrarla ilerliyorum. Salı sabahı kaç kilo verdiğimi yazacağım.

hadi bu diyeti canlandıralım bi ara yapıp bayağı bi kg vermiştim keşke bırakmasaydım zaten bu diyetten sonra hiçbir diyette başarılı olamadım :59:
o açıdan yarın başlıyorum yapabildiğim kadar yapacağım bu sefer kararlıyım düğünüme 2 ay var ve ben bu diyeti 2 ay uygulamayı düşünüyorum serbest günleri olduğu için beni sıkmıyordu.... patateslerim haşlanıyor sözveriyorum işte burada bu diyetin dışına çıkmayacağım (seyahatler dışında) düğünüme kadar ..ondan sonra da midem küçülmüş olur zaten hadi bakalım Allahım yardım et bana ve kızlar siz de destek verin..:10: :10:

arkadaşlar hiç bozmadan yaptım ve 4 kilo verdim salı günü bitti o günden beri de çok dikkat ediyorum 1 kilo daha verdim. Yarın tekrar başlayacağım ve 5 gün sonra bakalım neler olacak. Kimse ikinciye yapmış mı ya da ikinci de kaç kilo vermiş yazmamış. Ben bu diyetin sağlıksız olduğuna da inanmıyorum 5 gün içinde vücudunuz her besini almış oluyor. Daha ne olsun. Bu arada ben son 3 günün sırasını değiştirdim hiç farketmiyor arkadaşlar yine kilo veriyorsunuz.

tebrik ederim cnm emporfi güzel kilo vermişsin bu diyet cidden işe yarıyor fakat yapması zor:(
ben bu hafta başlamıştım grip oldum 3 gün ara veriyorum o yüzden 3 günün sonunda belki devam ederim belki de nesfite geçerim belli olmaz o veya bu şekilde muhakkak kilo vermeliyim en az 5 kilo...... :18:

arkadaşlar bende bugün başladım bu diyete diğer şok diyetlerden daha iyi geldi bana hergün aynı şeyi yemiyoruz en azından hergün farklı seyler var patates diyetine baslamıstım ama üç gün boyunca patates yemekten nefret ediyo insan. bu diyete başlayan başka kimse yokmu

başlayalım canım.en azından haftada 2 -2 gitse yine razıyım diğer dietlerde çok halsiz kalıyorum.normal dietlerde de çok acıkıyorum.bu tip dietler bana her zaman kilo verdirmiştir.yarın kilo bildirimi yaparım:74:

bekliyoruz şekerim :) benimde regl bugün yarın kapıya dayanır ama yinede yapıcam ya.sabah kilomu bildiriyorum 73.00.geçen hafta 70 çıkmıştı yuh yani bana :S bakalım cuma ne çıkar.patatisleri haşlıyorum.6 tane haşladım 2 saat bir 1 tane yemeyi düşünüyorum. akşam 6 dan sonrada yemicem inş:36:

hadi bakalım
seni takip ediyoruz

başka başlayan varmı
ben başka bi diyeti yeni bıraktım
regl dönemi yaklaştı diye gram oynamadı e öyle olunca aacayip şekilde moralim bozuluyodu

ama yeni diyete başlayana kadar yinede dikkat edicem

ben iyi gidiyorum.6 patates haşladım 2 tane kaldı onuda akşam 6 da yiyeceğim.baharatlı yedim patatesleri, yanında 3 bardak cocacolazero içtim.3 bardak şekersiz sütsüz nescafe şimdiye kadarda 2 litre su içtim :) yarın sebze günü yarın içinde karnabahar haşlıcam.üzerine maydanoz taze nane pul biber sarımsak limonlu sos yapıcam.yanında domates ve zero içerim..cumayı dört gözle bekliyorum

Back
X