5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

çok iyi yapmışsın ablam da bir sürü baharatla kavurmuş enfes oldu diyor. evdeki kadın bile yemiş afiyetle.

ben işteyim mecbur haşladım soydum poşete koydum yanıma öyle aldım ve şimdi öyle yiyorum :(( ya da yiyemiyorum :(

çok iyi yapmışsın ablam da bir sürü baharatla kavurmuş enfes oldu diyor. evdeki kadın bile yemiş afiyetle.

ben işteyim mecbur haşladım soydum poşete koydum yanıma öyle aldım ve şimdi öyle yiyorum :(( ya da yiyemiyorum :(

ayy canım ya nyse eve gidince yersin biraz ondan artık.. ben şuana kadar yaklaşık 2 patates yedim.. 2 fincan yeşilcay 4-5 bardak su ..

Dün başLamıştım gayet iyi geçti ama patatesten iğrendim artık :D
Bugünde şuana kadar gayet iyi canım yemek yemek istemiyo ben bile şaşırdım bu duruma.
kahvaLtıdan sonra tartıLdım 63.7 oLmuşum ben geneLde yemek yiyince 65 fLn oLuyodum bu su olabilir belki ama mutlu etti beni yinede :D

ben toplamda 4 patates yedim, iğrencimmm. ve bir daha asla patates yemem! eheheh:) yarın için sebzelerimi hazırlıyorum her şeyden bol bol karıştırdım valla, sabah yemeden önce tartılacağım.:))

hadi kızlarrrrrrr kurtulalım artık şu yüklerden:)))

ben toplamda 4 patates yedim, iğrencimmm. ve bir daha asla patates yemem! eheheh:) yarın için sebzelerimi hazırlıyorum her şeyden bol bol karıştırdım valla, sabah yemeden önce tartılacağım.:))

hadi kızlarrrrrrr kurtulalım artık şu yüklerden:)))

türkiyede durum nasıl bilmiorm ama viyanada yaşıorm ben burda bio patatesler var çok küçük aşırı derecede tatlı oluorlar onlardan aldm ben dietn ilk gününde o kadr çok yedirtti ki kendini :) siz de onu araştırın bi

kizlar ben devam edemedim ya ayni gün bozdum. cunku basladigim gün regl oldum. karnim asiri derecede sis ve canim tatli istiyor. o yuzden reglden sonra baslicam. ama patates bende severdim sanirim regl oldum diye tiksinti geldi o gün yerken bilemiyorum.
siz sezbe gününde ne tür sebzeler yiyorsunuz? bide yumurta diyor. pardon butun gun yumurta yersek o gaz biryerlerimizden cikar :)) Yogurt da karin sisirir....bilemedim yani baska bisey mi yapsak. Cay günü falan :D

türkiyede durum nasıl bilmiorm ama viyanada yaşıorm ben burda bio patatesler var çok küçük aşırı derecede tatlı oluorlar onlardan aldm ben dietn ilk gününde o kadr çok yedirtti ki kendini :) siz de onu araştırın bi

canım ben de amerika ve italya'da yaşadım, orda ne varsa burda da var artık:) sağol önerin için ama yok olmuyoo :( yağsız tuzsuz olunca hiçbiri zevk vermiyo.
bir de ben işe geliyorum diye gece haşlayıp poşete koydum sabah soğuk yağsız tatsız yemek zor geldi. gerçi zor diyorum ama yine de yuttum eheh:)

kizlar ben devam edemedim ya ayni gün bozdum. cunku basladigim gün regl oldum. karnim asiri derecede sis ve canim tatli istiyor. o yuzden reglden sonra baslicam. ama patates bende severdim sanirim regl oldum diye tiksinti geldi o gün yerken bilemiyorum.
siz sezbe gününde ne tür sebzeler yiyorsunuz? bide yumurta diyor. pardon butun gun yumurta yersek o gaz biryerlerimizden cikar :)) Yogurt da karin sisirir....bilemedim yani baska bisey mi yapsak. Cay günü falan :D

ahaha çay günü yapalım evet evet 5 günde 5 kilo kesin garanti:)) ama vermek değil almak:))

bu da benim dünkü macerammm:) sabah tartıldım kilomda bir değişiklik yok ama daha ilk gün olsun:( moral bozmiiim... yemeklerin berbat tadı dışında herhangi bir zorlanma sıkıntı falan yaşamadım.

13.12.2010- PAZARTESİ (73 kg ile başladım)
Kahvaltı: 2,5 adet orta boy patates
Öğle: 1,5 adet orta boy patates (artık patatesten nefret ediyorum)
Spor: 50 dk. Pilates (yihuu! ilk günün gazıyla yaptım valla)
Su: 3 lt (dk. başı wc'ye taşındım:( )

14.12.2010 SALI
Kahvaltı: Yeşil ve kırmızı biber, yeşil soğan, marul, maydanoz, haşlanmış bol baharatlı brokoli ve karnıbahar

Şimdilik bu kadar:)

kızlar nasılsınız bakaılımm
benim güzel gidiyor şimdilik.. sabah domates salatalık yedim.. ama akşama sebze yemeği yapcam sabah sebze olmadığı için domates salatalık yemek zorunda kaldım.. nyle başlarsak onunla devam ediyoruz bliyorum ama böyle olmak zorunda kaldım.. kışın domateslerin tadıda pek güzel değil bliyosunuz dayanamam yani o yüzden ..
sabah tartıldım 66.3 çıktım kızlar..
pazar = 67ydim
pazartesi = 66.5
salı = 66.3 çıktım.. ama wc gidemedim daha.. hadi hayrlısı bakalım.. toplamda 1 kilo gtse razıyım valla... :1:

hehaa yeniden başladım :) hiç bir diet yüzümü güldürmedi bu diet kadar o yüzden vazgeçemiyorum :) bugün patatis günü lanet patatis günü :) dün bozmuştum bugün haliyle 69.9 çıktı yarın tartı yüzümü güldürür eminim :) sebze günü için kabak aldım yağsız tuzsuz baharatlı kabak çitme yapıcam kendime :) devam eden kızlar süper gidiyorlar tebrik ederim.devam edemeyen çıtırlar hadi geri dönün 5 gün sonra kazanan siz olursunuz.patatesi sade yiyemeyenler az tuz eklesinler bozmaktan iiyidir diye düşünüyorum :)

ben 4.günümdeym yanii meyve günü :) birazdan dersm var o yuzden ağzıma 2 tane portakal tıkıştrdım :) akşama kadr bişi yok daha :( ben fazla veremedm 800 gr kadr vermişim

hehaa yeniden başladım :) hiç bir diet yüzümü güldürmedi bu diet kadar o yüzden vazgeçemiyorum :) bugün patatis günü lanet patatis günü :) dün bozmuştum bugün haliyle 69.9 çıktı yarın tartı yüzümü güldürür eminim :) sebze günü için kabak aldım yağsız tuzsuz baharatlı kabak çitme yapıcam kendime :) devam eden kızlar süper gidiyorlar tebrik ederim.devam edemeyen çıtırlar hadi geri dönün 5 gün sonra kazanan siz olursunuz.patatesi sade yiyemeyenler az tuz eklesinler bozmaktan iiyidir diye düşünüyorum :)

aynen canım bozmaktan iyidir bende bazen dayanamynca öyle yapıyorum.. ben geçen gün sade sade yemeye dayanamadım salçalı suya küp küp doğradım patates yemeği gibi oldu gayet güzeldi.. öylede deneyeblrsiniz dayanamayanlar.. benmde bugn sebze günüm bende pırasa yapıcam kendime.. bde yanına bol salata..
sende tekrardan hoşgeldin diyete canımm :62:

hoşbulduk fıstıklar. ya dediğiniz gibi sebze gününde dayanamayanlar yemeğini yapsınlar öylede iyi oluyor. yumurta gününde az yağ ile teflonda omlet yapsınlar. bide kış günündeyiz soğuk soğuk patates iyi gitmiyor. yiyeceğimiz besinleri sıcak sıcak taze yaparsak daha kolay yeniliyor.ben öyle yapıyorum mesela patates gününde hemen haşlayıp öyle yiyorum daha kolay oluyor :) et gününde de tavuk haşlayıp yağsız tuzsuz pul biber sarımsak nane yakıp üstüne sos yaparak tavuk çorbası yapabailiriz :)

bir fikir daha :) meyve gününde de elma ve ayvanın üstüne tarçın koyup fırında pişirebiliriz :) hem tatlı ihtiyacımızı keser hemde daha lezzetli olur :))

ben de çeşitli yöntmler denedm bu diyette :) patates günnde evdeydm o yzden hiç sorun olmadı yeni haşlanmş patates yedm her sefernde. sebze günnde sabahtan salata yaptm onu yedm öğlene kadr öğleden sonra dersm vardı acıkınca koskoca amfinin ortasında salatalığımı çıkardm yedim herkes de bana baktı tabi ama banane yaa onlar neler yapıor utanmadan :) et gününde hep konserve balık yemek zorunda kaldm suda olanlarından. bugn de meyve günü portakallarımı yedm yanıma da mandalina mı alıorm yne derste yicem (: yarn da süt içerm derste :p

ben de çeşitli yöntmler denedm bu diyette :) patates günnde evdeydm o yzden hiç sorun olmadı yeni haşlanmş patates yedm her sefernde. sebze günnde sabahtan salata yaptm onu yedm öğlene kadr öğleden sonra dersm vardı acıkınca koskoca amfinin ortasında salatalığımı çıkardm yedim herkes de bana baktı tabi ama banane yaa onlar neler yapıor utanmadan :) et gününde hep konserve balık yemek zorunda kaldm suda olanlarından. bugn de meyve günü portakallarımı yedm yanıma da mandalina mı alıorm yne derste yicem (: yarn da süt içerm derste :p
harikasın caanım yaa :)) diet sınır tanımazzz :86::86::13:

artık avusturyalı arkadşlarm tarafından "frau gesundheit" die çağrılıorm :D "bayan sağlık" yani :D

canım bizde burda tip tip bakışlara maruz kalıyoruz ama kazanan biz olucaz :) bir zamanlar 44 beden giyiyordum şimdi 38 e düştüm :) istediklerini desinlerr.önceden gülerek bakıyorlardı şimdi ne yaptığımı nasıl böyle göründüğümü soruyorlar :))

canım bizde burda tip tip bakışlara maruz kalıyoruz ama kazanan biz olucaz :) bir zamanlar 44 beden giyiyordum şimdi 38 e düştüm :) istediklerini desinlerr.önceden gülerek bakıyorlardı şimdi ne yaptığımı nasıl böyle göründüğümü soruyorlar :))

cnm boyun ve kilon kaç senin?

Back
X