5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de çeşitli yöntmler denedm bu diyette :) patates günnde evdeydm o yzden hiç sorun olmadı yeni haşlanmş patates yedm her sefernde. sebze günnde sabahtan salata yaptm onu yedm öğlene kadr öğleden sonra dersm vardı acıkınca koskoca amfinin ortasında salatalığımı çıkardm yedim herkes de bana baktı tabi ama banane yaa onlar neler yapıor utanmadan :) et gününde hep konserve balık yemek zorunda kaldm suda olanlarından. bugn de meyve günü portakallarımı yedm yanıma da mandalina mı alıorm yne derste yicem (: yarn da süt içerm derste :p

ahaha süpeermiş canımm :D:D :33:
bende şimdi pırasa yemeği yaptım.. baharatlı birazda salça işte..
yanınada salata yapcam bol bol yicem :d

kızlar narın kalorisi çokmudur..:2:

canım callenicties ve slim6 diye bir program var.ikisini de yap.ama üst üste yapma mesela birini sabah diğerini akşam yap.2 ay sonra kalçaya elveda de :))

şu callenicties e baya bi merak sardım ama cesaretimi toplayıp henüz başlayamadm videolarını falan indirdim :) şimdlk great body quaranteed great buns 11 min fitness ı uyguluorm o da gerçkten etkili :)

ahaha süpeermiş canımm :D:D :33:
bende şimdi pırasa yemeği yaptım.. baharatlı birazda salça işte..
yanınada salata yapcam bol bol yicem :d

kızlar narın kalorisi çokmudur..:2:

çok kalorili deil ama kabız yapabilir dikkat et :D çekirdeğini iyi çiğne.bu arada ben bu diette çok kabızlık çektim.form çayı içiyorum

kzlar benim kalçam ve bacaklarım iyi yani 38 falan giyebliyorum.. ince alt tarafım..
ama işte üste baktığım zaman nefret ediyorum yahu göbek ve göğüsten..
düşük bel giymekten simitlerimde var.. ee boyumda kısa lanet olsun..

kzlar benim kalçam ve bacaklarım iyi yani 38 falan giyebliyorum.. ince alt tarafım..
ama işte üste baktığım zaman nefret ediyorum yahu göbek ve göğüsten..
düşük bel giymekten simitlerimde var.. ee boyumda kısa lanet olsun..

ah cnm tam tersi durum yaşıorz :) benm ne göbek ne göğüs ne de yandan fırlayan fazlalıklarm var üst tarafm cılız bir kızın vücudu gibi ama o kalçalar yok mu ahh onlar :D

şu callenicties e baya bi merak sardım ama cesaretimi toplayıp henüz başlayamadm videolarını falan indirdim :) şimdlk great body quaranteed great buns 11 min fitness ı uyguluorm o da gerçkten etkili :)

oo süper great seriside çok etkili :)) call ı mutlaka yap canım yaa.sıkıntıdan bayılsanda yap :) 2 ay sonra süper sonuçlar alacaksın emin ol.bende etrafıma tavsiye ettim ve kendi gözümle çok güzel sonuçlar gördümm:52:

gizemm sanada şiddetle call öneriyorum :)) benim göbek call sayesinde gitti bide great body abs var göbek için olan bir video.çok kısa ama çok etili.ebru şallı platesten de herkes memnun bak o da olabilir.yaw kızlar bu kadar eziyet çekiyoruz bari bir işe yarasın dimi

ah cnm tam tersi durum yaşıorz :) benm ne göbek ne göğüs ne de yandan fırlayan fazlalıklarm var üst tarafm cılız bir kızın vücudu gibi ama o kalçalar yok mu ahh onlar :D

ay ne güzel yahu .. ya gögüslerimin çok küçük olmasını istemiyorum ama azcık küçülsünler.. 90-95 takıyorum düşün.. 85 olsa keşke..
benimde alt tarafıma bakan zayıf biri sanar.. hele kalçam hiç yok..

Son düzenleme:
gizemm sanada şiddetle call öneriyorum :)) benim göbek call sayesinde gitti bide great body abs var göbek için olan bir video.çok kısa ama çok etili.ebru şallı platesten de herkes memnun bak o da olabilir.yaw kızlar bu kadar eziyet çekiyoruz bari bir işe yarasın dimi

nasıl indircam ya hiç beceremiyorum... leslie ile yürüyüşü bile indiremedim aylardır...

sağol canım indiremessem giderim =)
diyet nasıl gidiyor.. ne günündesin canım

ben patates günündeyim canım.hafta sonu ara vermem gerekirken vermedim :) kilo 3 gün üst üste takılınca mecburen ara verdim.bugün yeniden decam.alıştım sanırım artık açlık hissetmiyorum.bugün 69.9 bakim yarın kaç çıkacak.kızlar su içmeyi ihmal etmiyoruz dimi.bol bol su içelim yoksa tartı bizi çok yanıltır.

bu tip dietlerde ilk 3 gün su gider ondan sonraki günler yağ yakarız.sanırım o yüzden son 2 güne protein koymuşlar :)) zaten ilk 3 günden sonra kilo verme azalıyor.

ben patates günündeyim canım.hafta sonu ara vermem gerekirken vermedim :) kilo 3 gün üst üste takılınca mecburen ara verdim.bugün yeniden decam.alıştım sanırım artık açlık hissetmiyorum.bugün 69.9 bakim yarın kaç çıkacak.kızlar su içmeyi ihmal etmiyoruz dimi.bol bol su içelim yoksa tartı bizi çok yanıltır.

bu tip dietlerde ilk 3 gün su gider ondan sonraki günler yağ yakarız.sanırım o yüzden son 2 güne protein koymuşlar :)) zaten ilk 3 günden sonra kilo verme azalıyor.

anladım canımm.. inşallah verdiğin kiloları geri almassın .. bende almam inşallahh..
ben haftaya devam etmeyi düşünmüyodum aslında ama dur bakalım ne kadar vercem ve devam eden olcakmı aranzda ona göre bakarım bende..

ben de çeşitli yöntmler denedm bu diyette :) patates günnde evdeydm o yzden hiç sorun olmadı yeni haşlanmş patates yedm her sefernde. sebze günnde sabahtan salata yaptm onu yedm öğlene kadr öğleden sonra dersm vardı acıkınca koskoca amfinin ortasında salatalığımı çıkardm yedim herkes de bana baktı tabi ama banane yaa onlar neler yapıor utanmadan :) et gününde hep konserve balık yemek zorunda kaldm suda olanlarından. bugn de meyve günü portakallarımı yedm yanıma da mandalina mı alıorm yne derste yicem (: yarn da süt içerm derste :p

hehehe bu kız napıyoo diye şaşırmışlardır :))

patates günündeyken sebze gelse diyordum şimdi sebzeden iğrendimm et tavuk günü gelse diyorum eheheh sanırım ondan da iğrenicem meyve diyeceğimmm:)))

Back
X