5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım geçmiş olsun önemli olan sağlığın, diyet değil tabiki. benim de ilk diyetim olmasına rağmen umduğum kadar veremiyorum ama ne yapıp edicem ve pazartesi en fazla 69 ile başlıcam güne :) inşallah! :)

canım geçmiş olsun önemli olan sağlığın, diyet değil tabiki. benim de ilk diyetim olmasına rağmen umduğum kadar veremiyorum ama ne yapıp edicem ve pazartesi en fazla 69 ile başlıcam güne :) inşallah! :)
çok teşekkr ederim fıstğımm :71: bende 69 u korumaya çalışıcam.4 kilo verdik geri almayalım :) inş çorba yüzümüzü güldürür ama ben nerde hata yaptığımı biliyorumm.sporrr yapmıyorumm bu nedenle diet işe yaramıyor böhh geliyor az kilo veriyorum :14::14: çorba da mutlaka spor yapmak lazım.çorba dieti bu kadar kilo verdirmiyor çünküü.senin kilonu çok merak ediyorum benn.inşşşş 69 olursun sendee :52::52:

ben de çoook merak ediyorum, ama regl dönemim diye o kadar çok kilo verememişimdir sanırım, yine de olumsuz düşünmek istemiyorum :( sonuçta bu hafta veremesem de öbür hafta ya da sonraki sonraki hafta illaki vereceğim!

kızlar 73 ile tartılmıştım bugün bi tartıldım dayanamayıp 71.7

inanmak istemiyorummm :(((((

ben harifeyen uydum ve hergün spor yaptım çünkü off off :((((

kızlar bu diyete bende başlamayı düşünüyorum ama endişelerim var :44:
hayat boyu beslenme tarzımız bu olamayacağına göre,kiloyu verip eski beslenmeye döndüğümüzde tekrar almazmıyız fazlasıyla :26:
ben en çok ondan korkuyorum,ya veripte sonra geri alırsam :78:
5 kilo fazlam var şuan :96:
yapan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi,geri aldınız mı kiloları yoksa korumayı başardınız mı? :81:

ben de 5 gnde 1.400 vermişm 2 gndür de normal besleniorm ama hala tuvalete çıkamadm bi çıksam daha da gidicek kilomdan ama dur bakalım inş :)
haftasonu ayran detoksunu da yapıp pazrtesi yeni bi yaşam tarzına geçmeyi planlıorm
sınavlarm şimdlk ara verdi daha rahat uygulayabilirm genelde evde olucm çnkü

Son düzenleme:
kızlar selam :) size kötü haberle geldim dieti maalesef bıraktım :( dün ki tavuklu sosis faciasından sonra midem alt üst oldu.bugün meyve günüm olmasına rağmen yiyemedim :( dün sabah ki sosisten beri ağzıma lokma girmedi ya :( sabah dr a gittim bulantı için mide ilacı verdi.besin zehirlenmesinin köşesinden dönmüşüm.midem hala berbat.et namına birşey görmek istemiyorum walla.bugün akşam hafif sebze yemeği yerim yiyebilirsem o da :50: diete 69.9 ile başladım 69 ile bırakıyorum.bari 68.9 olaydı yaw zoruma gitti :43: bu diette zorlanmadım aksine çok sevdim.vücuda bu dieti unutturup bir daha bu dieti yapmak istiyorum.sizi takipteyim :) midem iyileşir iyileşmez çorbaya başlıyorum verdiğim kiloları geri alamam walla :D sizi bekliyorum kızlar çorba diyeti için :14::14:

çok geçmiş olsn cnm

Son düzenleme:
kızlar selam :) size kötü haberle geldim dieti maalesef bıraktım :( dün ki tavuklu sosis faciasından sonra midem alt üst oldu.bugün meyve günüm olmasına rağmen yiyemedim :( dün sabah ki sosisten beri ağzıma lokma girmedi ya :( sabah dr a gittim bulantı için mide ilacı verdi.besin zehirlenmesinin köşesinden dönmüşüm.midem hala berbat.et namına birşey görmek istemiyorum walla.bugün akşam hafif sebze yemeği yerim yiyebilirsem o da :50: diete 69.9 ile başladım 69 ile bırakıyorum.bari 68.9 olaydı yaw zoruma gitti :43: bu diette zorlanmadım aksine çok sevdim.vücuda bu dieti unutturup bir daha bu dieti yapmak istiyorum.sizi takipteyim :) midem iyileşir iyileşmez çorbaya başlıyorum verdiğim kiloları geri alamam walla :D sizi bekliyorum kızlar çorba diyeti için :14::14:

canim çok geçmis olsun miden adina çok uzuldum. benimde et gunum midemdeki bulanti yuzunden çok nahos geçmisti zaten birkamistim ertesi gunu.. insallah bugune kadar yapanlar , faydasini gorup en azindan 2-3 kilo vermislerdir .. kendine çok dikkat et Allah,a emanet ol sevgiler..:31:

Başlangıç kilosu: 73

13.12.2010 PAZARTESİ
Kahvaltı: 2,5 adet orta boy patates
Öğle: 1,5 adet orta boy patates
Spor: 50 dk. Pilates Su: 3 lt

14.12.2010 SALI
Kahvaltı: Yeşil ve kırmızı biber, yeşil soğan, marul, maydanoz, haşlanmış bol baharatlı brokoli ve karnıbahar
Öğle: Yeşil ve kırmızı biber, marul, maydanoz, çok az haşlanmış bol baharatlı brokoli ve karnıbahar
Spor: Bir buçuk saat Fitness Su: 3 lt

15.12.2010 ÇARŞAMBA
Kahvaltı: Üç yüz gram biftek ve üç dört adet kavurma, bitki çayı
Öğle: 600 gram biftek ve üç dört adet kavurma, bitki çayı
Spor: 30 dk. pilates (yapamadım :() Su: 4 lt (bugün suyu fazla içmeye özen gösterdim)

16.12.2010 PERŞEMBE
Kahvaltı: Üç mandalina, bir tatlı kırmızı elma
Öğle: Mandalinalar
Spor: Bir saat Fitness Su: 2,5 lt (Bugün pek su içemedim)

17.12.2010 CUMA
Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, 1 kalın dilim light peynir, 1bardak light süt ve 3 kaşık yağsız yoğurt
Öğle: Kahvaltının aynısı + koca bir kase yağsız yoğurt
Spor: 40 dk. Pilates Su: 4 lt (Dün içemediğim için bugün suya önem verdim)

Ben diyetimi bu şekilde tamamladım arkadaşlar, gazamız mübarek olsun. Başlangıç kilom 73'tü. Yarın sabah diyetisyende tartılıp ne kadar verdiğim, yağdan mı kastan mı verdiğimi ölçerek en doğru cevabı buraya yazacağım.

Ben istemeyerek de olsa az yememe rağmen hiç zorlanmadan, aç kalmadan, kendimi kötü hissetmeden bu diyeti yaptım. Kendimi susuz bırakmadım ve uzman eşliğinde güzelce sporumu yaptım. Çok mutluyum. Doktorum da diyet dışına çıkmama genelde kızmasına rağmen buna kızmadı:) Her akşam düzenli spora gittim mutlaka. Bunun da etkisi oldu, beş günde çabucak inceldim, sarkma ya da deforme olmadı inşallah. Burada arkadaşlarla toplu yapmak da beni motive etti, normalde bir günün akşamına diyetini bozan ben bunu düzenli yaptım. TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARR, İYİ Kİ VARSINIZ :)
Verdiğim kiloyu yarın sabah size yazacağım. Umarım artık 69'u görebilirim. Bir hafta aradan sonra 27 aralık pazartesi tekrar bu diyete döneceğim:)

Şimdilik bu kadar.
Yapmayı düşünen arkadaşlara da mutlaka tavsiye ederim.

akşam yemek yokmu bu diette anlamadım ben bunu da ?

canım az gitmiş yaf noluyor bize.nazarmı değdi ne :D bence giden yağdan gitmiştir işin içinde spr faktörü var çünkü :51:

ben de 5 gnde 1.400 vermişm 2 gndür de normal besleniorm ama hala tuvalete çıkamadm bi çıksam daha da gidicek kilomdan ama dur bakalım inş :)
haftasonu ayran detoksunu da yapıp pazrtesi yeni bi yaşam tarzına geçmeyi planlıorm

çok geçmiş olsn cnm

saol bebeğim :) dediğim gibi sende kilo az.spor ve dikkatli beslenme ile çözülür bu iş :)
canim çok geçmis olsun miden adina çok uzuldum. benimde et gunum midemdeki bulanti yuzunden çok nahos geçmisti zaten birkamistim ertesi gunu.. insallah bugune kadar yapanlar , faydasini gorup en azindan 2-3 kilo vermislerdir .. kendine çok dikkat et Allah,a emanet ol sevgiler..:31:

saol bitanem.sabah et yemeye alışkın olmadığımız için midelerimiz vefat etti :60: 3-4 kilo vermek istiyorsak bir süre bu dieti yapmamak lazım

evet kızlarr ben bugün mide faktörü ile birlikte çorba diyetine geçiyorum.sanırım çoğumuz çorba diyeti yapıcaz.kış günü bize iyi gelir diye düşünüyorum.ben önüme 8 hafta aldım.vermem gereken 14 kg var.bol spor ile 2 ayda gider diye düşünüyorum.:17:

kızlar sabah tartıldım 71.8'üm. 73 ile başlamıştım.

harfiyen uymama spor yapmama rağmen 1,2 vermişim inanmak istemiyorum. ama ölçüm yaptırmıştım diyete başlarken gene ölçtürttüm ve hepsi yağdan gitmiş ama sadece 1,2.

of of :((

ben de pazar ve pazartesi ayran detoksundayım canım, sonra çorba diyeti ve sonra yine beş günde beş kg.(bu sefer olacak!!)

ayran detoksu başlığında buluşalımm o zaman :)))

akşam yemek yokmu bu diette anlamadım ben bunu da ?

hayır canım sınırsız istediğin kadar ve istediğin vakte kadar yiyebilirsin.

ben öğleden sonra iş çıkışı eve gelmeyip spora gidiyordum. sonra döndüğümde banyo yap vs. geç oluyor ve uykusuzum diye yemedim, yoksa yiyebilirsin. aklını karıştırmasın sakın.

kaldı ki obur ben bu diyette hiç acıkmadı:))

Kızlar diyeti bozdum,eşim askerde olduğu için annem yanımda...O da yazık benimle birlikte aç kalıyor resmen...Bu diyeti yalnız kaldığımda yapmam lazım ki işe yarasın...Şimdilik ekmeği kestim akşam 7 den sonra yemek yemiyorum ve şekeri,tuzu,yağı oldukça azalttım..Bu şekilde de kilo vereceğime inanıyorum.Eşimin yemin törenini gidene kadar simitimden kurtulmam lazım.Fiziğim iyide göbek bölgesi yan simitler bozuyor..Onun içinde vibro shape kullanıyorum,bakalım 3 ay önce işime yaramış bayağı toparlanma olmuştu,şimdide simitlerimden kurtarır inşallah.(yaklaşık 1 yıldır asitli içecek içmiyorum,artık cola hiç çekici görünmüyor,iyice alıştım buna...7 aydır filanda çayı şekersiz içiyorum,bunada çok alıştım,şekerli içemiyorum,birde çikolata krizim tutmazsa tamam olcak...Bu arada ekmeğide bazen hiç tüketmiyorum çok nadirde olsa arasıra canım istiyor,özellikle sulu yemeklerde :))) )
İnşallah 1 ayda istediğim görünüme kavuşurum :)

canım hiçte az değil bide hepsi yağdan gtti yazmışsın daha ne istiyosun 5 günde..
gayet güzel canım morelini bozma.. çok çok verseydn sudan giderdi emin ol az vermek daha güzel yağdan gidiyor çnkü ve geri almıyorsun.

Son düzenleme:

tebrkler canım 1.400 gayet güzell...
pazartesi çorbaya başlıyorsun bizimle değilmi?

şu anda ayran detoksu yapıorm çorba diyeti nasıl yapılcak? aydınlatrsanız beni tabiki de katılırım size

şu anda ayran detoksu yapıorm çorba diyeti nasıl yapılcak? aydınlatrsanız beni tabiki de katılırım size

canım gün boyu anı çorbayı acıktıkça yiyeceksin..
4-5 kase falan.. aralardada salata yoğurt falan yiyeceksin.. çok acıkırsanda meyve fln atıştır
ben aynen böyle yapcam kızlar..

Back
X