- Konu Sahibi incilideniz
- #8.341
:
azartesı bende baslıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahvaltıda da mı sadece çorba var?
:azartesı bende baslıyorum
![]()
kızlar bende bugun basladım diyete..hamilelikte cok kılı aldım dogumdada pek gıtmedı kılolarım. suanda 75 kıloyum bakalım nekadar verıcem..
sabah 2 tane haslanmıs patates yedim yanındada form cayı ıctım. ama cok acım yaaaclıgınızı nasıl bastıryosunuz..
eğer kabızsan ayran detoksunu sakın deneme çnkü bu detoks daha da kabız yapıor ben o kadr pişmanım ki anlatamam
şu anda şişknlkten ve karın ağrısından ölüorm ama hala tuvalete çıkamadm çok kötü durumdaym:84:
sağlıklımı ki 5 günde 5 kilo :44:
kızlar bugün mcdonaldstan bi menü yedim ve sonra da koca iki paket fıstıklı çikolata bitirdim. hemen göbeğim ve sivilceler hortladı. dakika geçmeden
bi hafta boyunca bu diyeti yaptım ve harfiyen yaptım ama gıdım kg veremedim((
şimdi ne yapıcam bilemiyorum moralim bozuk sürem azalıyor, acilen kg vermeliyim(
moralini bozma yedklerini dkkat etmeye başla artık bundan sonra..
ben çorba diyetne başladım ama birebr uymuorm sabah kahvaltımı yapıorm gayet normal bi şekilde soraki öğünlerde de çorba yiyiorm
aralarda acıkırsam meyve
callenetics yapıorm ve leslie ile de yürüorm
sporla sıkılaşmaya çalışıorm artık baktm aç kaldıkça olmuorr ben de spora verdm kendimi
kızlar bugün mcdonaldstan bi menü yedim ve sonra da koca iki paket fıstıklı çikolata bitirdim. hemen göbeğim ve sivilceler hortladı. dakika geçmeden
bi hafta boyunca bu diyeti yaptım ve harfiyen yaptım ama gıdım kg veremedim((
şimdi ne yapıcam bilemiyorum moralim bozuk sürem azalıyor, acilen kg vermeliyim(
moralini bozma yedklerini dkkat etmeye başla artık bundan sonra..
ben çorba diyetne başladım ama birebr uymuorm sabah kahvaltımı yapıorm gayet normal bi şekilde soraki öğünlerde de çorba yiyiorm
aralarda acıkırsam meyve
callenetics yapıorm ve leslie ile de yürüorm
sporla sıkılaşmaya çalışıorm artık baktm aç kaldıkça olmuorr ben de spora verdm kendimi