5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben haftada iki gün pilatese iki gün de fitness'a gidiyorum. call'a da başlayayım ve günde 3 lt. su içiyorum kızlar.

ona rağmen tek gram veremiyorum ve çook hafif doğru besleniyorum. 1 ocak'a kadar 11 gün var. 3 kg vermek çok mu imkansız?:18:

artık 70'ın altına inmek istiyorummm:58: 1 ocak'a kadar 68-69 olsam ah ah...

arkadaşlar böyle hızlı verilen kilolar çok zararlı.ben geçen sene 74 kiloydum ve çikolataya aşırı düşkünlüğüm var.şuan 63 kiloyum ve bu kiloyu 20-25 gün içersinde verdim kendimide hiç kasmadım.yaptığım şey sabah çok düzenli bi şekilde kahvaltımı yaptım öle bi kbrit kutusu peynirmiş bi dilim ekmekmiş falan deil.büyük bir dilim bazen iki 3 dillime bile çıktığım oldu ama kepekli ekmek olcak bunla beraber domates peynir salatalık yeşil zeytinimi yedim.sabah öğünü çok öenmli diolar gerçektende öyle sabah bu yediklerimle öğlene kadar zor acıkıyodum.ara öğünde saat 10 gibi elma mandalin portakal özellikle ayva çok tok tutuo meyvemi yiyodum.öğlen işyerinde ne çıkarsa yine kepekli ekmeğimle yiyip öğleden sonra 3-4 gibi yine meyve.akşamda bi tabak çorba kocaman bi tabak salata ve yine sebze yemeği ama akşam ekmek yemiyordum çünkü makarnaya çok düşkün olduğum için bazı akşamlar bi kaşık makarna yada pilav yiyodum.akşam yemeğini en geç yedide yediğim için ilerleyen saatlerde mutlaka acıkıyodum ve kendime kocaman bi tabak meyve hazırlayıp muz kivi portakal mandalinimi yiyordum yatarkende büyük bi bardak süt.ha birde unutmadan sabah aç karnına bir çorba kaşığı keten tohumu(toz halinde olanı) büyük bir bardakta ılık su içiyodum.keten tohumu hem çok faydalı hem yağları eritiyor hemde aşırı tok tutuyor.bide akşamları yarım saatle bir saat arası yürüyüş yapıyordum oda hergün deil aksattığım oluyodu.çikolata hamur işi vs kalorili şeylerden uzak durarak aç kalmadan eziyet çekmeden zayıfladım.canım bunları ilk zamanlar çekiyodu ama inanın bi haftayı atlattıktan sonra hiç aramadım midem küçülmüştü zaten.ve sonuç kendimi kasmadan bir ay dolmadan 11 kilo.kafanıza takmayın kilo vericem diyet yapıorum diye düşünmeyin.sadece düzenli ve sağlıklı besleniyorum diye düşünün.inanın karşılığını alcaksınız ki benim metabolizmam yavaş çalışır ve su içsem yarar.buna rağmen ben kilo verebildiysem sizde verebilirsiniz.tek yapmanız gereken öğün atlamamak ve kahvaltınızı mutlaka yapmak

canım 20-25 gün içinde 11 kg demişsin bu neredeyse imkansız.

ben eylülden beri diyetisyene gidiyorum, aynı şekilde besleniyoruz, her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum ama kilo veremiyorum.

bünyeden bünyeye fark var. senin yediklerini yesem kilo alırdım kaldı ki diyetisyene gittiğim ilk hafta kg aldım, o da patatesi (kahvaltı hariç)ekmeği vs. listemden çıkardıç

ben 11 kgyi değil 20 günde 3 ayda versem takla atacağım.
sağlıklı düzenli beslenmeme ve spor yapmama rağmen...

sen bir mucizeymişsin bence, bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo ... tebrikler :))

ben eylülden beri diyetisyene gidiyorum, aynı şekilde besleniyoruz, her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum ama kilo veremiyorum.

bünyeden bünyeye fark var. senin yediklerini yesem kilo alırdım kaldı ki diyetisyene gittiğim ilk hafta kg aldım, o da patatesi (kahvaltı hariç)ekmeği vs. listemden çıkardıç

sen bir mucizeymişsin bence, bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo ... tebrikler :))

karbonhidrat diyetine hic baktinizmi,bence bi okuyun,herkes cok memnun belki sizinde isinize yarar :) bende bu hafta bu diyeti yapiyorum cuma 5.günüm cteside karbonhidrata basliycam ara vermeden yoksa 2 gün ara verirsem biliyorumki alicam hepsini geri

ayrica doktora gitintizmi yani bende cok bilmiyorum ama bazi hastaliklardan dolayi zor kilo verildigini okumustum,mesela troit,pko gibi

:1:

canım inan banada imkansız geliyordu denemediğim yöntem kalmadı zayıflama bantları zayıflama hapları hızlı kilo verdiren diyetler neler denedim.son olarak böle bişey yapmaya karar verdim ve kilo verdim.şuan 26 yaşındayım 17-18 yaşımdan beri zayıflamaya çalışıyrdum.birazcık irademe sahip olup çok sevdiğim yiyeceklerden uzak durunca oldu ve kilo veridğim farkında değildim çünkü kendimi diyet yapmaya programlamamıştım ve hiö tartılmıodum.çevremdekiler sölemeye başlayınca farkettim zayıfladığımı hep bol giyinirdim.insanlar farkedince içine zorla olduğum düğmesini yatarak bile zor kapadığım kotumu deniyim dedim ve kotumda bi karış boşluk olduğunu görünce şok yaşadım.şimdi yine kilo aldım 74 e çıkmadım çok şükür ama istediğim gibi incecikte değilim yine aynı yöntemi uygulıcam ve dumple aldım dün 2şer kiloluk.sporla beraber onlarlada çalışıcam çünkü kilo alıp vermekten göğüslerimde sarkma oldu çok morlim bozuluo acilen onları eski haline döndürmem lazım :1:

karbonhidrat diyetine hic baktinizmi,bence bi okuyun,herkes cok memnun belki sizinde isinize yarar :) bende bu hafta bu diyeti yapiyorum cuma 5.günüm cteside karbonhidrata basliycam ara vermeden yoksa 2 gün ara verirsem biliyorumki alicam hepsini geri

diyete başlamadan önce tüm testlerim yapıldı, bir sorun yok.

bir de karbonhidrat rejimini duydum ama uzun vadeli bir diyet diye başlamadım hiç. bilemiyorum, biraz daha incelemem lazım sanırm.

ben de hiç sarkma yok maş. vücudum çok iyi bir şekilde, sanırım bu da spordan tü tü maş :))

kısa vadede verilen kgler demişsin ama 25 günde 11 kg de fazla bunu demek istedim ben, sağlıklı beslenerek bu kadar verebiliyorsan tebrikler. ben de seninle aynı şeyleri dikkatlice yapmama rağmen veremiyorum.

bakalım 1 ocak'a kadar 11 gün var. senin hesabına göre 11 günde 5 kg versem havalara uçarım ama bana imkansız:) 3 kgnin peşindeyim.

inş. veririm.

ben de hiç sarkma yok maş. vücudum çok iyi bir şekilde, sanırım bu da spordan tü tü maş :))

kısa vadede verilen kgler demişsin ama 25 günde 11 kg de fazla bunu demek istedim ben, sağlıklı beslenerek bu kadar verebiliyorsan tebrikler. ben de seninle aynı şeyleri dikkatlice yapmama rağmen veremiyorum.

bakalım 1 ocak'a kadar 11 gün var. senin hesabına göre 11 günde 5 kg versem havalara uçarım ama bana imkansız:) 3 kgnin peşindeyim.

inş. veririm.

inşalah verirsin verdikten sonra insan çok mutlu oluyor giydiklerini kendne yakıştırıor ben çok kompleks yapıyordum şimdi kendime güvenim geldi

yeni bi yöntem bulmamz lazm zayıflamk için benm iradem çok kırıldı :S
habire yemek yemeye başladm :S

Kilo veremeyip motivasyonumun bozulduğu zamanlarda, regl dönemlerinde metabolizma düzenleyici / yağ yakma diyeti olarak verdi. Buyrun bu da diyetim(tabi kendi doktorunuza da danışın) :) İki günde maksimum iki kilo verirsin bununla ama kilo verme hızını artırır, demişti.

iki günlük bir diyet:

sabah: iki porsiyon meyve veya bir adet muz, bir su bardağı süt
ara : bir yemek kaşığı kan üzümü veya ceviz veya bir porsiyon meyve
öğle : bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir ince dilim ekmek veya çorba
ara : bir porsiyon meyve
ara : bir porsiyon meyve (isteğe bağlı)
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek veya çorba veya iki uzun grissini veya bi adet haşlanmış patates
ara : bir bardak süt

ikinci gün tekrar. işte bu kadar:))

saldim çayira ,mevlam kayira... bundan sonra ne yapacagimi bende bilmiyorum.. ama sunu çok iyi biliyorum ki artik yesil çayi ve koyu yesil elmayi hayatimdan çikarmayacagim.. yediklerimede dikkat edebilirsem verebilirim diye dusunuyorum ama gozum hala buralarda.. uzun diyetlerle yorulmak istemiyorum çunku :18: hayirlisi insallah sevgiler..

Ben bu pazartesi bu diyete tekrar başlayacağım. beş gü bittikten sonra da iki gün oruç tutacağım..

belki o zaman işe yarar of of :(( sonra da iki gün ayran detoksu. eder 2 ocak... o zamana kadar 73'ten 69-68' iner miyim dersiniz????

kızlarr nabıyonuz :54: Walla ben ayda bir bu dieti yapıcam kesin kararlıyım.4 kg verdim bu dietle ama bu kiloyu geri almak için afedersiniz öküz gibi yedim.akıl sınırlarnı zorladım yani :56:

Biraz afalladım hemen geri diete başladım.çorba diyeti gibi bişey yapıyorum.sabah bir dilim tam buğday ekmeğinin üstüne hardal sürüyp yiyorum.yanına şekersiz kahve.2 saat sonra meyve.öğlen bir büyük kase çorba, salata,bir büyük kase yoğurt,bir dilim ekmek. Akşam meyve ve yoğurt tüketiyorum.2 günde 1 kg vermişim. Bende yeni yıla tekrar 68-69 kilolarda girmek istiyorum yawru kuşlar.ben bu dieti çok sevdim.şimdilik çorba salata yoğurtla devam edicem.yanına bir saat yürüyüş call ilave ettim.

Ayda 1 kez de 5 günde 5 kg dieti yapıcam.fazla kasmıcam.kastıkça yiyecekler kaçıyor ben kovalıyorum.:60: Gece gözümün önünde lahmacunlar burger menüler kaçışıyorlar :14::14:

diet yapmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmm:84:

Back
X