hemen anlatayım cnm sana.ben bu listeyi en ufak detayına kadar inceleyerek hazırladım.1.gün diyelim 7-8 adet haşlanmış patates yeniyor ya,onun yerine 12-13 dilim ince uno light kızarmış kepek ekmeği yenecek.aynı kaloriye denk geliyor ve yemesi patatesten daha zevkli!!
2.gün yani sebze günüdeyse knorr yada başka markaların sebze çorbaları var,onlardan 2 paket yapıyorum ve tüm gün onu içiyorum.yanında salatlık domates söğüş yapabilirsin.başkada bişiy yemek yok.ben sebze yemeği sevmediğim için tercihimi çorbadan yana kullandım.hem 2 paket hazır çorbada toplam 500 kalori var,sebze yesen daha çok kalori almış olacaksın!
3.gün;evet 1 kutu bildiğimiz yoğurt.500 gr lıklardan.istersen süzme yoğurtda olabilir.değişen bir şey olmuyor.
5.gün biraz zor.sadece 1 kutu süt içeceksin.ama yinede tüm gün yumurta yemekten iyidir bence gel sen süt içmeye razı ol

ben aynen bu şekilde uyguladım canım,emin ol diğerinden çok daha kolay geçiyor diyetin,hemde aynı kiloyu vermiş oluyorsun.ben 4,5 annem 3,5 kilo verdi bu diyetle.çünkü annecim sağolsun kaçamak yapmadan duramaz sanırım ondan az verdi

iyi haberlerini bekliyorum başarılar:82: