5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugun bu diyete 2. kez başladım ilkinde 3 kılo vermıstım ama kacamak yapmıstık kepek ekmegı ve cıkolata gıbı:50: sabahtan 6 tane patatesı hasladım bugun 6 adet patates yıyıcem. bu saaate kadar yaptıgım kacamak 1 adet mandalına ve bol su ıcıyorum. ınsallah 5 gunde yıne 3 kılo verrım

bende bugun bu diyete 2. kez başladım ilkinde 3 kılo vermıstım ama kacamak yapmıstık kepek ekmegı ve cıkolata gıbı:50: sabahtan 6 tane patatesı hasladım bugun 6 adet patates yıyıcem. bu saaate kadar yaptıgım kacamak 1 adet mandalına ve bol su ıcıyorum. ınsallah 5 gunde yıne 3 kılo verrım

yanlız olmadığıma çok sevindim arkadaşlar:66: benim ilk yapışım 1. günüm bugündü 5 tane patitis yidim patetesten tiksindim tuz baharat hiçbişi koymadım içine çünkü:50:
kaçamak yapmadım da yapmatyı da düşünmüyom:53:

ben ikinci günümde sadece Havuc yedim sebzeyle hic aram yok malesef....
deyisiklik olsun diye havuc salatasi yaptim domatesle idare ederdi :)

benim bugün 5.gün yogurt günüm baya zor geciyor simdilik ama kacamak yapmicam :34:

bende bugün evi havuçla doldurdum canım yarın havuş yemeyi düşünüyordum 10 tane yesem 260 kalori yapar:62:
son günün canım şükürler olsun:62:
darısı başımıza:26:
yoğurt yada yumurta karar veremedim ben:26:

arkadaşlar haşlanmış patates çok mide bulandırıyo yaa..tam buğday ekmeği yiyin patates gününde,ya da mısır ekmeği ne bileyim sevdiğiniz bir çeşit ekmekde olur.her ikiside nişasta ve karbonhidrad içeriyo sonuçta,patates yiyemeyenlere önerimdir:66:hem direnciniz daha sağlam olur ben öyle yapıyorum ekmeğide çok severim zaten:66:
sebze gününde hep hazır çorba içerdim ama bu sefer havuç aldım katur kutur havuç yicem,umarım havuç oluyordur..sebzenin yemeğini bile yiyemezken,haşlanmış,yağsız ve tuzsuz olarak yememe ihtimal bile vermiyorum,en uygun olarak havuçu seçtim hayırlısı bakalım..ben yarından itibaren başlıyorum,başlamak isteyen varsa beraber başlayabiliriz canlarım,tüm kilolarınızı atmanız dileğiyle sizleri seviyorum;)

Son düzenleme:
yanlız olmadığıma çok sevindim arkadaşlar:66: benim ilk yapışım 1. günüm bugündü 5 tane patitis yidim patetesten tiksindim tuz baharat hiçbişi koymadım içine çünkü:50:
kaçamak yapmadım da yapmatyı da düşünmüyom:53:

bende bugün evi havuçla doldurdum canım yarın havuş yemeyi düşünüyordum 10 tane yesem 260 kalori yapar:62:
son günün canım şükürler olsun:62:
darısı başımıza:26:
yoğurt yada yumurta karar veremedim ben:26:
canım,yumurta gününde süzme yoğurt yiyebilirisn 1 kutu,yumurtadan çok daha iyi olacağının garantisini veririm.hangi diyetiminde başarısız olduysam hep bu yumurta yüzündendir zaten,sevmiyorum işte sevmiyorum şu yumurtayı hayatımdan çıkarmak istiyoruuuuuuuuuum:52:

arkadaşlar haşlanmış patates çok mide bulandırıyo yaa..tam buğday ekmeği yiyin patates gününde,ya da mısır ekmeği ne bileyim sevdiğiniz bir çeşit ekmekde olur.her ikiside nişasta ve karbonhidrad içeriyo sonuçta,patates yiyemeyenlere önerimdir:66:hem direnciniz daha sağlam olur ben öyle yapıyorum ekmeğide çok severim zaten:66:
sebze gününde hep hazır çorba içerdim ama bu sefer havuç aldım katur kutur havuç yicem,umarım havuç oluyordur..sebzenin yemeğini bile yiyemezken,haşlanmış,yağsız ve tuzsuz olarak yememe ihtimal bile vermiyorum,en uygun olarak havuçu seçtim hayırlısı bakalım..ben yarından itibaren başlıyorum,başlamak isteyen varsa beraber başlayabiliriz canlarım,tüm kilolarınızı atmanız dileğiyle sizleri seviyorum;)

ben de dün 10 havuç yidim bugün tavuk günümdü 3.5 but yedim:34:
yarın meyva günüm bisürü meyve yicem inşallah yarın olsa himen keşke:17:

canım,yumurta gününde süzme yoğurt yiyebilirisn 1 kutu,yumurtadan çok daha iyi olacağının garantisini veririm.hangi diyetiminde başarısız olduysam hep bu yumurta yüzündendir zaten,sevmiyorum işte sevmiyorum şu yumurtayı hayatımdan çıkarmak istiyoruuuuuuuuuum:52:

ben yumurta yemeyi düşünüyorum canım yoğurt sulu olduğu için doyurmaz:86:

1.günümü patates yerine 9 ince dilim kızarmış u.o buğday ekmeğiyle bitirdim kızlar,1,5 saat yürüdüm,150 tanede mekik.yarın en sevmedim sebze günü, bitek havuç yiycem umarım dayanabilirim şu sebze gününü atlatayım gerisi kolay zaten ooff of nefret ediyorum diyet yapmaktan,buarada evdeki menü;zeytinyağlı biber dolması,kaşarlı köfte,mercimek çorbası,sarımsaklı ekmek,kalburabastı..böyle menüler hep diyet zamanımı bulur zaten annecim sağolsun beni sabote etmek için elinden geleni yapıyo:41:

merhabalarr..
bu diyet çok ilgimi cekti.bende edebilirmiyimkinee:26:.bi soru sorsam.nasıl zormu.yani başınız dönüyormu yada mideniz bulanıyırmu aynı şeyi yemekten..aslında kafama yatır gibi ama ben çok açlığa dayanamıyorum.yani başım döner midem bulanır.ellerim ayaklarım titrer.yapabilirmiyimki.sonuçta hiç fena değil.beş kiloo:53:..çok iyi olur valla.geri alınırmıki ..hımm çok sordumm biliyomm:69:.ama merak ediyorum.mesela haftaya başlayabilirim.sizlerin deneyimizinize ihtiyacım var sanırımm:71:

haklısın canımm,tümgün patates ve yumurta yemek cidden mide bulandırıcı oluyor,ancak meyve sebze ve et günü diğer günlere göre daha rahat geçiyor.meyve gününde tüm gün sevdiğin bir meyveyi yemenin mide bulandırıcı olduğunu düşünmüyorum,meyveyi,sebzeyi ve eti kendi damak tadına göre canın ne istiyorsa o şekilde ayarlayabiliyorsun öyle oluncada sıkıntı olmuyor.ancak patates ve yumurta günleri elin mahkum sadece patates vu yumurta yiyeceksin..haşlanmış yumurta ve papatesin çoğumuzun damak zevkine hitap etmediği bir gerçek:1: o yüzden ben bu günleri patatesi gününü ekmekle,yumurta gününü yoğurtla değiştirdim,sende hoşlanmadığın menüyü,sevdiğin bir menüyle değiştirebilirsin,bu şekilde diyetin daha rahat geçer.

ben bugün bu diyete 2.kez basladim gecen hafta yapmistim 3kilo verdim ama hafta sonu malesef yarim kilosunu geri almissim ama bu hafta yapip 3-4kilo arasi vermeye kararliyim bakalim :46:

bugün patatesle basladim simdiye kadar iyi gidiyor yarin havuc günü yapiyorum herkeze iyi kilo vermeler:64:

arkadaşlan kolaylıklar diliyorum herkese.ya 5 günde üç kilo bile süper.şuan normay diyet yapıyorum ama bakalım bi haftada ne kadar kilıo verecegim.eger pek umdugum gibi gitmezse pazartesi bu diyete başlayabilirim.pekii patatesi severim ama sadece haşlamamı yapıyorsunuz.mesela çok az koyup inci dilinleyip üstüne baharak koysakta bööyle cips gibi kıtır olana kadar fırında pişirsekk.hımm olur dimi.sadece halmaya berbat.yani alternetif ni ediyorsunuz.ben pek kötü bakmıyorum yulurta çok severim.tokta tutar.mesela sabah haşlayıp kayısı kıvamında üç tane yeneilir.öglen tam haşlınmış ymurut.ee akşam yinemi haşlamaa..
havuç sebze oluyor dimi.gerçi hek secenek yok sebzede tok tutacak.ne olur.et gününde tavuk favorim.ben sabah bile severim haşlama tavukk.bide fırında kızarttımmı çok dahag üzel olur...yani 5 gün ne ile başlayıp ne ile noktalamak.tok tutucu şeyleri anlatırmısınız.
et günü tavut çoğurlmukta.
sebza günü..havuç.
patates fünü.karbonhidrat.
meyve günü ne yiyorsunuzz??
bi gün daha var ama atladım sanarım..bi başa bakayım.

Son düzenleme:

herkese iyi akşamlar...
ben ekim ayında 5 günde 4 kilo vermiştim bu diyet sayesinde..ama dikkat etmedim 3 ay sonra geri aldım malum kış ayı sıkntıdan yemeğe saldırıyorum..yarın başlamak istiyorum..4 kiloyu verip bir hafta daha uygulamak istiyorum..artı 60 ları görmek istiyorum...bu arada boyum 175 kilom da 75:17:

hadı bakalım bende dıyet yapmaya calısanlardanım ama hıc basaramayanlardan:D yarın baslıyorum destek verın bana:( 3 hafta sonra dugunum var su 5 kılo fazlamıda vermek ıstıyorm artık ya...daha bıraz önce tıkındım yıne agzım boş durmuyo stresten olsa gerek:S ama bu dıyetı sevdım.yesıl elma dıyetı yapacaktım ama ondada hergun elma mıde bulandırıyor.bunu denıcem.5 gun dayanacam bakalım kaç kılo verecem.bu arada sporada gıdecem.umarım:):69:

hadı bakalım bende dıyet yapmaya calısanlardanım ama hıc basaramayanlardan:D yarın baslıyorum destek verın bana:( 3 hafta sonra dugunum var su 5 kılo fazlamıda vermek ıstıyorm artık ya...daha bıraz önce tıkındım yıne agzım boş durmuyo stresten olsa gerek:S ama bu dıyetı sevdım.yesıl elma dıyetı yapacaktım ama ondada hergun elma mıde bulandırıyor.bunu denıcem.5 gun dayanacam bakalım kaç kılo verecem.bu arada sporada gıdecem.umarım:):69:

sana bol sanslar bol kilo vermeler :3: bence bu diyet elma diyetinden daha kolay hic olmassa biraz deyisiklik var ertesi gün sevdigin birsey olunca insan daha motive oluyor...
ben gecen hafta 5 gün yaptim bu diyeti 3 gün ara verdim bugün tekrar basladim ilk günü atlattim sükür :46:

Bugün 5. günümdü..bakalım sabah tartıldığımda kaç olmuşum?gerçi 2 gün sonra regl olucam bu kilo ne kadar doğrudur bilemiyorum..yarın serbest günüm ve 2 gün sonra bir tur daha yapıcam.. vermem gereken çoook kilo var..

Back
X