5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bir yandan bol baharatlı patatesimi yiyorum bir yandan da yazdıklarınızı okuyorum. Patatesin üzerine kırmızı biber, karabiber,kekik ve bol karaca ekledim , bunlar hem tat verdi hemde metabolizmamı hızlandırıyorlar. Kolay gelsin herkese :)

gunaydın kızlar.bugun 3. gunum yani et günüm.yağsız tavada tavuk burger yaptım 2 tane onu yedim.bugun sadece tavuk burger yicem zaten çok severim.kilo verdim mi bilmiyorum göbeğim zaten düzdü iyice içine kaçtı.cumartesi gunu tartılıp size yazıcam.sporumu da hergun yapıyorum.2 litre suyumu da içiyorum hergun.bu oyle bi diyet ki 3 gundur daha hiç acıkmadım.patatesi 5 tane yiyebildim ilk gun.dun sebze gunuydu salata yedim onu da çok az yiyebildim.aksam tavuk yapmıştım bi parça tavuk yedim düşüp bayılmayım diye korkudan o kadar da güzel yapmısım ki tavuğu:1: bugun de işte et gunu sadece tavuk burger yicem zaten kalorisi de az.gelişmeleri yazarım.sizde yazın ama bana

Sebze günüm zor geçti. Kereviz yemeği yaptım sadece onu yedim. Yarın tavuk haşlamayı planladım. Bu arada ilk gün skoru 1 kilo , inşallah böyle devam eder. :)

kızlar bende yarın başlamayı düşünüyorum çok kararlıyım doğum kilolarım yapışı kaldı üzerimde bizim tartıda sapıttı herhalde bi 83 gösteriyor bi 82 şaşırdım kaldım:27:
bugünde sabah çok küüçük kepek sandviç arası peynir domotes salatalık yanında şekersiz çay içtim.
yarın bu diyete bende başlıyorum umarım başarırım çünkü çok mutsuzum ben eski halime 60 kiloya düşmek istiuorum hayatımda hiç kilolu olmadım ve hiçbir kıyafetim olmuyor sonuçları size bildiricem

Bende p.tesi baslamayı dusunuyorum 2 gun evde degılımde ve yasadıklarımızı paylasalım lutfen destek oluyo cunku ...

kızlar ben tam uymadım bu diyete ve bugun kendi ara öğünlü ana yemekli listeme döndüm.bu diyet çok halsizlik yorgunluk yapıyor ve çok da zayıflatmıyor.benim diyetim çok daha fazla zayıflatıyor.size kolay gelsin herkese iyi zayıflamalar:40:

Taanrııımmm!!! Karar aşamasını geçtim ve yarın başlıyorum( cumartesi başlicam çarşamba son,zaten perşembe pazar var rahatça taze meyve sebze yeriiimmmmm! ) üniversite sınavna 20 gün var ve benm elim hala göbeğimde.Eritemedim gitti.günde 3-4 tane çikolata yersem. Saat 00.00 olduğunda herşeyi değiştiricem. 2 yıldır 8 kilo veremedim. Bakalım bu girişimim başarıyla sonuçlanacak mı ? :61::61::61::61::61:

kızlar bende katıldım aranıza. Geçen hafta lahana çorbası diyeti yaptım 2,5 kilo gitti. Dün bu diyete başladım ve 1 kilo daha gitti. İnş. bunda da bi 2,5 kilo gider.

fazla yemememe rağmen kilo veremiyrm :43: kilo verdiğimdede sadece kalça ve yanlarım gidiyo göbeğim hala duruyo :43: bu diyeti denicem umarım işe yarar :34:

merhaba ben en yeniyim sanırım ilk cevap yazışım.. bu diyeti ben de uygulamıştım ve gerçekten işe yaramıştı... 3 günde 3 kilo vermiştim.. yine başlayacağım. şu anda 72 kiloyum boyum 1,73 amacım 62 kiloya düşmek mart ayında 5 nisan ayında 5 kilo vermeyi düşünüyorum. spora da başladım 1 hafta oldu yayınlanan bir sürü fırsatların birinden de yararlanmayı düşünüyorum şu uygun fiyatlı olanlardan kavitasyon, lenf drenaj...gelişmeleri yazacağım..

bugün et günüm ve ben sabah sabah yağsız tuzsuz biraz baharat ile tavuk göğsü yedim. Biraz sebze günüm zor geçti. Müthiş bi incelme hissdiyorum kendimde, herşeyi tuzsuz yemekten kaynaklanıyo galiba.

Kızlarrrrrr ben geldimm yettim gariiiiii Uzun zaman oldu bu diyete ara vereli pazar günü tekrardan başlıyorummmm hadi bismillahhhh

ben geçen kış 76.5 kilo ile başladım nisan ayında ve hazirana kadar dewam ettim bitiş kilom 66 dı yani 10.5 kilo vermiş oldum ama hiç koruyamadım en son tartıldığımdada aynıydın ama son 1 aydır hiç dikkat etmiyorum başladığım gün yazıcam kilomu ve aranızdayım artıkkk
:46::46::46::46:

ben bu diyeti doğumdan hemen sonra uyguladım sütüme rağmen :))

2 haftada 7 kilo verdm :))))))))

kesinlkle tavsiye ederm..

çok sağlksz ve katı bir diyet değil..

72 kiloydm 64 kiloya düşdüm snrasndada buna bnzer yemeye çalşdm

doğmdn snra 3 ayımda eski halime geldm..

4. günüm meyve günümdeyim. sabah güzel bi meyve tabağı hazırladım afiyetle yedim.:56: ama çok halsizim başım dönüyo, şu anda iş yerimdeyim kımıldamak bile istemiyorum.:68:

kızlar ben dukan dıyetı yapıorum ama artık mıdem bulanmaya basladı :25: hergun etyemekten :25: gecn sene yıne yapmıstım bu dıyeetı ve 58 kılodan 55 kıloya fln dusmustum hdfım 50 dı ama okul tatıl olup memlekete gıdınce bıraktım ama grıde almadım kılomu :27: sımdı dıorum su dukanı bırakıp bu dıyete gecıs yapsam ne olurkıne :26:

kızlar ben dukan dıyetı yapıorum ama artık mıdem bulanmaya basladı :25: hergun etyemekten :25: gecn sene yıne yapmıstım bu dıyeetı ve 58 kılodan 55 kıloya fln dusmustum hdfım 50 dı ama okul tatıl olup memlekete gıdınce bıraktım ama grıde almadım kılomu :27: sımdı dıorum su dukanı bırakıp bu dıyete gecıs yapsam ne olurkıne :26:

bekleriz canım aramıza. Ben bu diyete bu pazartesi başladım, 65 ile başladım sabah tartıldığımda 63 idim.

tatlım bu dıyetin işe yaradıgını biliorum :54: geldım bıle aranıza bugun 3.gunum olcaktı ama vazgectım ve basladım gununılk menusune haslama patates bol baharatlaaa :66::9: :56: sanada kolay glsın iivermıssın cnm allah dvmını versın ınss :nazar:

Son düzenleme:
Back
X