5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugün soooon yumurta günü, fakat ben yumurtayı pek sevmem hele öyle tuzsuz ekmeksiz asla yiyemem. O nedenle light süt içiyorum. Benim için en kolay geçen meyve günü idi. Ne baş dönmesi, ne halsizlek, ne de açlık hissettim.

bugün soooon yumurta günü, fakat ben yumurtayı pek sevmem hele öyle tuzsuz ekmeksiz asla yiyemem. O nedenle light süt içiyorum. Benim için en kolay geçen meyve günü idi. Ne baş dönmesi, ne halsizlek, ne de açlık hissettim.

halsizlik ve baş dönmesi sabah vardı bunu eklemek istedim.

ben yumurtayla başlamak istiyorum boy:165 kilo:62 hedef:53

cnm bnm yumurtayla baslaman n kadar dogru bılmıorum :26: ama sana sunu söleyım bu topıgı acan ablamız dıyete bırebır uyulmasını sölerdı yerlerın deısırse ne kadar etkılı olcagı konusunda suphelerı vardı bnce bırbır uy derım etkılı bı sonuc almak ıcın :28: ıstedıgın kıloya ulasamadıgında hayal kırıklıgı yasamanı ıstemem :54:

Bugün İtibariyle Bu Diyete terar başlamış durumdayım başlangıç kilom 67 dirr :)
patates gününden nefret ediyorum et ve meyve gününü sabırsızlıkla beklicem :)

:53::53::53::52::52::52::52:

bu diyet gercekten işe yarıyomu
tam 5kilo fazlam var ve 5gün hicbisey değil
ve bisey sormak istiyorum patateslere baharat dısında bisey eklenmiyor demişsiniz
tuz dahil değil dimi bu baharatlara:1::1:

kızlar 2nızede kolay gelsın öncelıkle :54: bu dıyet gercekten ıse yarıo bn gcen sene 60 a yskın kıloyla basladım 55 kılo oldum butun bı yaz boyunca kılomu korudum herseyı yedım ama almadım ıste :64: en az 3 kılo verdırıo ama bırbır uyarsan :34: baharata tuz dahıl deıll kesınlıkle tuz yok :20:

kızlar 2nızede kolay gelsın öncelıkle :54: bu dıyet gercekten ıse yarıo bn gcen sene 60 a yskın kıloyla basladım 55 kılo oldum butun bı yaz boyunca kılomu korudum herseyı yedım ama almadım ıste :64: en az 3 kılo verdırıo ama bırbır uyarsan :34: baharata tuz dahıl deıll kesınlıkle tuz yok :20:

Hadi ya tuh
tuzsuzda hicbisey yiyemem:43:
neyse 5 gün dediğin nedirki dayancaz artık

Son düzenleme:
:10::10::10: alışıo insan tatlım bı yerden sonra tuzlu ymedıgın ıcın bıraz halsızlık yapıo öncelerı ama sonra bı sorun kalmıo kolay glsın cnm dıyetınde basarılar baska bı sorun olursa yardımcı olmya calısırım :34:

Selam herkeze
ocaktan beri yediklerime dikkat etmeye karar verdim şubatta sporla destekledim ve artık kendime ait diyetide buldum yapıyorum.
Ama forumda dolanırken bu topik dikkatimi çekti ve bu hafta denmeye düşünüyorum.
Haftanın 5 günü sabah hızlı tempoda yürüyüşüm var aynı günlerde de bu diyeti uygulayacağım.
Artık az yemeğe ve zaten tuzsuz yemek yiyen biri olarak sıkıntılı olacağımı sanmıyorum. Sadece dalgaya düşerde başka bir şey atarsam ağzıma diye korkuyorum:27:
Yarın sabah spordan önce kilomu yazarım. Sonrasında cumartesiye kadar kilo bildirimi yapmayacağım hatta tartıya dahi çıkmayı düşünmüyorum.
Vatana millete hayırlı, uğurlu olsun:37:
Aslında topiğin ilk mesajında bugüne kadar deneyen üyelerin adları, kiloları, kaç tekrar yaptıkları ve verdikleri kiloları yazılı olsa çok güzel olurdu.

Son düzenleme:
Selam herkeze
ocaktan beri yediklerime dikkat etmeye karar verdim şubatta sporla destekledim ve artık kendime ait diyetide buldum yapıyorum.
Ama forumda dolanırken bu topik dikkatimi çekti ve bu hafta denmeye düşünüyorum.
Haftanın 5 günü sabah hızlı tempoda yürüyüşüm var aynı günlerde de bu diyeti uygulayacağım.
Artık az yemeğe ve zaten tuzsuz yemek yiyen biri olarak sıkıntılı olacağımı sanmıyorum. Sadece dalgaya düşerde başka bir şey atarsam ağzıma diye korkuyorum:27:
Yarın sabah spordan önce kilomu yazarım. Sonrasında cumartesiye kadar kilo bildirimi yapmayacağım hatta tartıya dahi çıkmayı düşünmüyorum.
Vatana millete hayırlı, uğurlu olsun:37:
Aslında topiğin ilk mesajında bugüne kadar deneyen üyelerin adları, kiloları, kaç tekrar yaptıkları ve verdikleri kiloları yazılı olsa çok güzel olurdu.

tatlm önclıkle hoşgeldın v kolay gelsın sporla desteklndıgı zman daha ıı sonuc alıcaksındır :7: bıde tatlım topiğinilk msajında bugun kadar yapanların ve verdıkları kıloların lıste lınkı bulunmaktadır :3:

eveeeeet benim diyetm cumartesi günü sabah bitmiş bulunmakta idi ve ben hafta sonu misafirden yazma fırsatı bulamadım. Bu diyeti herşeyine uymama rağmen sadece 3 kilo verebildim. Neyse buda iiyidir.

tatlm önclıkle hoşgeldın v kolay gelsın sporla desteklndıgı zman daha ıı sonuc alıcaksındır :7: bıde tatlım topiğinilk msajında bugun kadar yapanların ve verdıkları kıloların lıste lınkı bulunmaktadır :3:
teşekkürler
hee link olarak vermişsin ayrı bir yerde yanii
ama baktım ben ona yeni kayıt hiç yok mu en son nisanda 2010 düzenlenmiş
81,4 ile kayıt yaptırmış bulunuyorum.
ayrıca regl haftama girdim sanırsam buda kg düşmemde etken olabilir bilgünüze
Hem yazıyorum hemde haşlak patateslerimi kemiriyorum:25:

Son düzenleme:
eveeeeet benim diyetm cumartesi günü sabah bitmiş bulunmakta idi ve ben hafta sonu misafirden yazma fırsatı bulamadım. Bu diyeti herşeyine uymama rağmen sadece 3 kilo verebildim. Neyse buda iiyidir.
olsun tatlım buda iidir benımde bugun son gunum yumurta yemeyı seecmedım yogurt dedım onunyerınede ayran ıcıorum tuzsuz bı sekılde acaba kac kılo cıkıcam yarınn keske bnde 3 3.5 kılo vrmıs olsam :52: ıns 2haftanda daha cok kılo kaybı yasasın hem metebolızmanda hızlanmıs olur...

teşekkürler
hee link olarak vermişsin ayrı bir yerde yanii
ama baktım ben ona yeni kayıt hiç yok mu en son nisanda 2010 düzenlenmiş
81,4 ile kayıt yaptırmış bulunuyorum.
ayrıca regl haftama girdim sanırsam buda kg düşmemde etken olabilir bilgünüze
Hem yazıyorum hemde haşlak patateslerimi kemiriyorum:25:

ohh afıeyet olsun tatlım :56: bnde baktıgımda nısanda yapmıslar evet o lıste ıncılı ablaıle duzenlenıodu sanırım onlardan sonra bırlıkde dıyet yapıp lıste yapma geregı duyan olmamıs bn nısan ayından önce bıtırmıstım zaten sonrasını ınan bnde bılmıorum :27: lıste yapmak ıstrsenız yaparız hepbırlıkde kac ksı oldugumuzuda gormus olurz tabı ıstersenız...

ben de bugün başladım. patateslerimi yedim. bir tabağa da dilimleyip karabiber ve kırmızı biberle süsleyip yanıma aldım. Sabah ki kilom 72. İnşallah hafta sonu69 u görürüm. Uzun süreden beri 6 lı rakamları göremedim. :59:
Herkese iyi şanslar:42:

Ben 67.8 ile cumartesi günü başladım pazar sabah tartıldım 66.2 tam bir buçuk kilo verdim ama bugün tartıldım dün ebze günümdü kilo veremedim hiç bozmuyorum moralimi bugün et günümdeyimm sabahtan beri tavuk yiyorum yumurtlıcam böyle gidersee günde 40 dk yürüyüş yapıyorum bu arada hepimize bol şanslar

bende bu diyeti yapmak isterdim ama bebeğime süt veriyorum, hem onun besinin kesmek istemiyorm hemde halsiz kalırsam sütüm kesilir diye korkuyorum, bi yandan da bu kilolar nasıl gitcek diye kara kara düşünüyorum

Back
X