5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

yorgunluk, halsizlik, açlık, telaş derken herif aradı ne dedi beğernisiniz?
Canım çekti börek yap:22:
Ya inanmıyorum ben diyetteyim. Hiç bişiy olmasa bile buna saygı duy:84:
Zaten ilk zamandan beri bu yaştan sonra kilo verilemez. Sen kilo veremezsin. Seni hiç zayıf görmedim demekten başka bir şey demedi. Hayır bunu diyende bişiy olsa, sanırsın üçgen vücutlu göbeksiz biri:51:
Ömrümü yedi ömrümüüüüü:14:

Son düzenleme:
animm ne etcem ben tuzsuz yavvv :86: ayy salatada limon işi gözerde tuzsuz yumurta ıyy yumurta yerine başka bişi yesem olmamı patatez yada sebze mesela yada yogurt

yumurta yrıne yogurt yada süt yıyebılıosun patates yeme cunku dıyetın ılk gunu bunu yapıosun zaten he bıde sevgı arkadasımız eklememıs kmekde yok sakın yıyım deme :1::1: kolay gele:71::71:

Zaten ilk zamandan beri bu yaştan sonra kilo verilemez. Sen kilo veremezsin. Seni hiç zayıf görmedim demekten başka bir şey demedi. Hayır bunu diyende bişiy olsa, sanırsın üçgen vücutlu göbeksiz biri:51:

abowwwww :84: büreekmı ıstedı yaww vay sen yaptıgına bakk erkek mılletı deılmı olmadık zamanda olmadık sey ıster :1: tatlım ınadına vr sn kılolarını sonrada otur sen dalga gec onun turk kaslarıyla :90::90:

yumurta gününde ben 5-6 tane yumurtayı haşlayıp içine maydonoz doğruyorum salatasını yapıyorum yani bol limon çok az tuz öle harmanlayı yiyorum iyi rahat oluyorr yani

bilgin için çok saol peki ne zamandır bu diyeti yapıyorsun ilk zamanlar için benine bekliyor haftada gerçekten verebildinmi acaba canım 5 kiloyu ya 4 de olur yani :D yeterki vereyim :D ben birde migdem kötü olur diye korkuyorum siz uygulamısınız bilirsiniz nasıl bunye alışıyormu

benimkide çok dalga geçiyor veremem diye şarkı sölüyorum o şarkıda bişi buluyor dalga geçiyor benle asılonlara inat vermeliyiz canım ben bu diyete pazartesi baslıcam nasipse sende brakma boşver bugün menun neyse al yanına hem yap böreğini yem menunu yee uzak dur ondna çünkü yedikten sonra pişman olucaksın hemden çok bunu düşün yeme

:91:
yumurta yrıne yogurt yada süt yıyebılıosun patates yeme cunku dıyetın ılk gunu bunu yapıosun zaten he bıde sevgı arkadasımız eklememıs kmekde yok sakın yıyım deme :1::1: kolay gele:71::71:

:79: saol canımcım yemem yogurt yiyebiliyorsam aslında yogurt sademi olcak içine semiz otu yada keten togumu atabilirmiyim acep çok soruyom ama :17: şey yeniyim yaa kusurama bamyayın :71:

:91:

:79: saol canımcım yemem yogurt yiyebiliyorsam aslında yogurt sademi olcak içine semiz otu yada keten togumu atabilirmiyim acep çok soruyom ama :17: şey yeniyim yaa kusurama bamyayın :71:

tatlım semız otundan emın deılım sebze ya bısı olurmu bılemıycem ama keten tohumu kullanabılırsın tabıı yıyebılırsenn :25::25: sahsen bn yıymıorumda :25: baybım bızde sora sora bıldık sor tabede :34:

cnm valla su dıyet konusunda gerı kılo alınca ck uyuz oluorum cunku caba harcıyosun sonra bı bakıosun gıtmıs tum cabalar ama bn sdc bu dıytte gordum gerı alınmadıgını kıloların.....tatlım bnm boyum 1.67 fln ama söle bı sorunum var bana 55 kılo fazla gelıo cunku bnm kemıklerım ırı deıl bnde et varrr :1::1: mesela ev arkadasımla ölculerımız aynı bırebır ama o bndn daha zayıf duruo o yuzdn 48 kılo bana ıdeal :34::34: cnm ıstersen tabagına 40 cesıt koy hıc farketmez ama her ögun aynısı olcakk:54:

evet canim aynen:37: ama dukanda aniden biraktigim icin aldim heralde:44: ama insllh p.tesi bende baslicam bu diyete ve biraktigimda insllh almam geri kilolari insallah hepimiz almayiz:64:
ya bi 5 li sayilari görsem cok mutlu olucam:32: insllh sende 4 lüleri görürsün:32:

Son düzenleme:
evet canim aynen:37: ama dukanda aniden biraktigim icin aldim heralde:44: ama insllh p.tesi bende baslicam bu diyete ve biraktigimda insllh almam geri kilolari insallah hepimiz almayiz:64:
ya bi 5 li sayilari görsem cok mutlu olucam:32: insllh sende 4 lüleri görürsün:32:

emın ol bebgım cok yemezsen almazsın bu dıyetle verdıgın kıloları :62: inş tatlım kısa zmanda gorursun 5lı rakamlarını tabı bnde 4 lulerımı :10:

arkadaşlar gerçekten bu diyetle kğ vereniniz çok mu ? benimde acil kğ vermem lazım :(

tatlım evet var ben varım sevgı arkadasımız var su anda burda olan ama gecen senekı burda olan arkadaslar baya vermıstı sevgı arkadasımız 76 kıloadan 67 kıloya bu dıyetle dusmus sımdıkı hedfı galıba 60 emın delım yınede kendı gelınce cvp verıceektır bnde gecen sene 1hafta fln yaptım 60lı kılodan 55 e dustum bıdahada almadım bu senekı hedefımse 48 umarım snde kısa zmanda fazlalıklarından kurtulursun...

Kızlar az üçkağıt yaptım dün akşam 2,5 yufkadan mini börek yaotım. Zaten bir lokmada yediler. Acele, sinirli ve yorgun yapmama rağmen böreklerimi yavan bulan herif bayıldı böreğe:52: delirtcek bu adam beni.
Neyse gelelim bu güne yumurta günüm şimdiden 6 yumurta haşlıyorum gün içinde vaktim olmaz diye
hava yağdı yağcak modunda, dün bayağı yağdı sanırım. ondan sporda yattı. evet bugün son günüm tartıda sonuç yarın belli olacak.
pazartesi tekrar deneyeceğim bence en çok kiloyu patatesin olduğu gün veriyor insan.
şöyle 80 lerin altına bir inim normal diyetime devam edeceğim sonrasında vücut direnç gösterdimi gene bu diyete dönerim.

tatlım semız otundan emın deılım sebze ya bısı olurmu bılemıycem ama keten tohumu kullanabılırsın tabıı yıyebılırsenn :25::25: sahsen bn yıymıorumda :25: baybım bızde sora sora bıldık sor tabede :34:
ben yerim severim keetn togumunu sorun olmazda artık ö günü aksama kadar uyurum işte :1: saol canım benim umarın u diyete uyabilirim zorlanmam:69:

bnmde ıkıncı haftam bu hafta 2gunumdeyım nasıpse yıne slatamı yapıcam ama azdaha zaman gcsın dıe beklıom yoksa su satte salata yenmez be kardsımm :)) esmercım yaparsın dıe umut edıorum cunku bu dıyet okadar cok yormuoo basarılar cnm..:7:

arkadaşlar ben vede yengemde pazartesi başlayacağız allah nasip ederse.bütün yazıları okudum bizde inş.sonuç alabiliriz bırakıncada kilo alımı tekrar olmaz diye nasip ediyorum....sonuçlarını daha sonra yazacagım olumlu yada olumsuz...:23:

bnmde ıkıncı haftam bu hafta 2gunumdeyım nasıpse yıne slatamı yapıcam ama azdaha zaman gcsın dıe beklıom yoksa su satte salata yenmez be kardsımm :)) esmercım yaparsın dıe umut edıorum cunku bu dıyet okadar cok yormuoo basarılar cnm..:7:

saol canım inşalalh veririz hepimiz ölsün kilolarr bu arada herkese hayırlı cumalar ve herkesin 18 mart çanakkale deniz zaferini kutlarım :92:

arkadaşlar ben vede yengemde pazartesi başlayacağız allah nasip ederse.bütün yazıları okudum bizde inş.sonuç alabiliriz bırakıncada kilo alımı tekrar olmaz diye nasip ediyorum....sonuçlarını daha sonra yazacagım olumlu yada olumsuz...:23:

bende pazartesi başlıcam nasipse umarım başarırız bizde :66::66:

bilgin için çok saol peki ne zamandır bu diyeti yapıyorsun ilk zamanlar için benine bekliyor haftada gerçekten verebildinmi acaba canım 5 kiloyu ya 4 de olur yani :D yeterki vereyim :D ben birde migdem kötü olur diye korkuyorum siz uygulamısınız bilirsiniz nasıl bunye alışıyormu

ben geçen sene 1.5 ay uyguladım bu sene daha bir hafta oldu :)

yaw ii hos kılo verıozda bnm gogusler mınnak kalıo napıcam bennn:( popısımın gıtmesı lazım gogsumun dılll:(

yaw ii hos kılo verıozda bnm gogusler mınnak kalıo napıcam bennn:( popısımın gıtmesı lazım gogsumun dılll:(

maalesef bende de öyle oluyor:59:
nazilk senin ilk haftan bitmişti sanırım. kaç kilo verdin?

dün meyve günümdü ve benim için kötü geçti... kolumu kaldırcak halim yoktu... neden böyle oldu anlamadım:50:

Back
X