5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ikinci gün yemegimi yaptım azönce:)))mantar kabak patlıcan brokoli domates kekik biber su koyup yemek yaptımm bakalım tadıı nası olcak:))ööööööh:56:

Ben sürekli diyet yapmaya çalışıyorum..
Bi bakıyorum 66 bi bakıyorum 64 kilo olmusum.
Şu an 65 kiloyum. 1-2 ay içinde 56-58 kilo olmak istiyorum.
Beni de ekleyin listeye bu pazartesi bende başlıyorum.
Herkese iyi diyetler diliyorum , vericez kiloları ya ...

bende başlıyorum arkadaşlar herkes yazsın kilosunu liste yapabilirim isterseniz?:54:

merve1989=85.5
fleure=65
prenkess=70.7

Son düzenleme:
Bu kadar kaçamağa rağmen 1,4 verdim.:26:
4 günde spor yaptım.
Pazartesi 2. haftaya başlayacağım bu sefer söz veriyorum tam olarak diyete sadık kalacağım:47:

Veeeeee sonuç 69 kilo çıktım. Yani 3 kilo vermiş bulunmaktayım:66:
Diyete başlarken 2 kilo veririm diyordum hatta hayalim 69,5 u görmekti.
Soran arkadaşlara neler yediğimizi yazıyorum.

1.gün 5,5 adet orta boy haşlanmış patatesi sadece karabiber ve kırmızıbiberli yedim.
2.gün marul, maydanoz ve lahanadan salata yaptım. Saltaya sadece limon ve baharat ekledim. Salatada lahanayı bol tuttum. Büyük bir kasede hazırladım ama hepsini tüketemedim.
3.gün Yaklaşık 600 gr kadar eti haşladım. Onu baharatlayıp yedim. Ben kırmızı eti pek sevmememe rağmen güzeldi.
4.gün 7 portakal, 6 yeşil elma yedim ama bugün benim için biraz kötü geçti. Gece dayanamayıp işaret parmağımın yarısı kadar peynir yedim. :50:
5.gün 6 adet yumurtayı haşlanmış ve baharatlı olarak yedim.
Her gün 3 fincan yeşilçay, 1 fincan neskafe içtim. Son iki gün 1 fincan form çayı içtim. Tuvalet sorunum olmuştu.Diyetin ilk ve son günü leslie ile yürüyüşü yapabildim.
:66:ayy arkadaşlar oynamak istiyorum :66::66::66:

Bu kadar kaçamağa rağmen 1,4 verdim.:26:
4 günde spor yaptım.
Pazartesi 2. haftaya başlayacağım bu sefer söz veriyorum tam olarak diyete sadık kalacağım:47:

canavar üzülme önümüzdeki hafta dikkat edersen daha fazlasını verirsin. bu hafta böyle oldu yaptığın güzel hain pilavına dayanamadın. önümüzdeki hafta daha dikkatli olursan verirsin bence :34:

bugün kahvaltıda istediğim şeyleri yiyemedim. midem küçülmüş herhalde yarım dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir anca yiyebildim. 2 saat sonrasında yarım armut yedim. midem küçülmüş sanırım. tıkanıyorum. diyet boyunca özlediğim 3 şey; peynir, yoğurt ve orta şekerli türk kahvesi. maalesef yoğurdu bir yemek kaşığı anca yedim. ama bol köpüklü orta şekerli kahvemi keyifle içtim.:21: nasıl özlemişim.şekersiz gitmemişti.

Veeeeee sonuç 69 kilo çıktım. Yani 3 kilo vermiş bulunmaktayım:66:
Diyete başlarken 2 kilo veririm diyordum hatta hayalim 69,5 u görmekti.
Soran arkadaşlara neler yediğimizi yazıyorum.

1.gün 5,5 adet orta boy haşlanmış patatesi sadece karabiber ve kırmızıbiberli yedim.
2.gün marul, maydanoz ve lahanadan salata yaptım. Saltaya sadece limon ve baharat ekledim. Salatada lahanayı bol tuttum. Büyük bir kasede hazırladım ama hepsini tüketemedim.
3.gün Yaklaşık 600 gr kadar eti haşladım. Onu baharatlayıp yedim. Ben kırmızı eti pek sevmememe rağmen güzeldi.
4.gün 7 portakal, 6 yeşil elma yedim ama bugün benim için biraz kötü geçti. Gece dayanamayıp işaret parmağımın yarısı kadar peynir yedim. :50:
5.gün 6 adet yumurtayı haşlanmış ve baharatlı olarak yedim.
Her gün 3 fincan yeşilçay, 1 fincan neskafe içtim. Son iki gün 1 fincan form çayı içtim. Tuvalet sorunum olmuştu.Diyetin ilk ve son günü leslie ile yürüyüşü yapabildim.
:66:ayy arkadaşlar oynamak istiyorum :66::66::66:

:46::46::46::46::46::46::46:sana sdc bravo demek ıstıorum azımlı arkadasım bnm ha gayret ıstegın kılon snı bklıo kapıda bu arada dvm edıcekmısın..

bugün kahvaltıda istediğim şeyleri yiyemedim. midem küçülmüş herhalde yarım dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir anca yiyebildim. 2 saat sonrasında yarım armut yedim. midem küçülmüş sanırım. tıkanıyorum. diyet boyunca özlediğim 3 şey; peynir, yoğurt ve orta şekerli türk kahvesi. maalesef yoğurdu bir yemek kaşığı anca yedim. ama bol köpüklü orta şekerli kahvemi keyifle içtim.:21: nasıl özlemişim.şekersiz gitmemişti.

bnde coközlüorum cnm ya napım mecbur dayanıomm ama serbest gunlerımde kndımı öle ödullendırıorumm mıde kuculuo bı sur sonra yakında su ıle doycazz :9::9:

arkadaslar ticker ler nasil yükleniyor ben yapamadim yardimci olursaniz sevinirim:21:

tatlım tickerfactory den ayarlamanı yapıosun sonra orda ez lınk dıe bı yer var ordan sdc png olan kısıma kadar kopyala çizelge yazan yer var profılınde oraya yapıstır kaydet okeydır karısık oldu bılıom ama anca bukadar anlatabıldım :9::9::9:

tatlım tickerfactory den ayarlamanı yapıosun sonra orda ez lınk dıe bı yer var ordan sdc png olan kısıma kadar kopyala çizelge yazan yer var profılınde oraya yapıstır kaydet okeydır karısık oldu bılıom ama anca bukadar anlatabıldım :9::9::9:

canim ayarlamayi yaptimda profile ekleyemedim bi bakayim tekrar sagol canim anlatimin icin:69:

:32: nazilkcim sagol ayarlari yapmistim fakat profilde bulamamistim
benimde bi cizelgem oldu artik:62: veee 62 ye düsmüsüm bu sabah tartildigimda:66: diyet yapmadim fakat diyet yaparken mide kücüldü pek bisey yiyemiyorum:9:

ya ben şimdi bunu anlayamadım. butun sayfalarıda okuyamadım cok fazla :) bu dıyetı yapan arkadaslar mesela 1 ay boyunca bu lısteyı uyguladıgınızda kaç kılo verdınız ? ya da haftada kaç kılo vermıs oluyosunuz ?
5 gunde 5 kilo fazla değilmi yaa :53:. saglık acısından bı sorun olmasın :53::26::26:

Son düzenleme:
ya ben şimdi bunu anlayamadım. butun sayfalarıda okuyamadım cok fazla :) bu dıyetı yapan arkadaslar mesela 1 ay boyunca bu lısteyı uyguladıgınızda kaç kılo verdınız ? ya da haftada kaç kılo vermıs oluyosunuz ?
5 gunde 5 kilo fazla değilmi yaa :53:. saglık acısından bı sorun olmasın :53::26::26:

merhaba:80: sevgi arkadasimiz 9kilo vermisti, ben daha baslamadim p.tesi baslamayi düsünüyorum:64:
canim kilo kaybi insanin metabolizmasina göre degisebilir, bakmissin 5 degilde 3 veya 2 vermissin
saglik nolur onu bende bilmiyorum:26:

cnm bnm yardımcı olabıldımse ne mutlu banaa :16: tatlım bu dıyet daha cok metebolızmana baglı oluo yanı söle dıım metebolızman hızlıysa 5gunde 5de verbılırsın yavassa 2 de vrebılırsın bıde söle sölımm dıyet yapmadıgımız da yedıgımız yıyecklrın hangısı saglıklı bız nzman saglıklı yıyckler tuketıoruz kı zaten tuketmıs olsak dıyetle ısımız ne :9::9: ha sunuda belırteyım dıger şok dıyetler gıbı vucudu dırencsız bırakmıo zaten sınırsız dıo arkadasım ıstegın kadar yıyebılırsın ama yag ve tuz kullanmayacaksın bu dıyetın amacı tek tıp beslenme ıle vucudun alısmıs oldugu duzenı bozup bunyenın yag depolamasını önlemek yapıp yapmamak senın elınde tatlım ben gecen sene yaptım gayt mutluyum bu yılda dvm edıorum sevgı arkadasımız tam 9 kılo vermıs ve oda ıstegı kılloya ulasmak ıcın hala dvm edıo ben bı zararını gormedım tabı tercıh meselesı umarım acıklayıcı olmusumdur :54:

Son düzenleme:
eger simdiki yaptigin rejimde veremiyorsan bu diyete gecebilirisn ve kisa sürede verirsin diye düsünüyorum:44: yani en azindan haftada iki kilo verirsin
ayrica yesil cay ile desteklersen kilo vermende yardimcida olur

cvbınız için tşk ederim. tüm sayfaları okuyamadığım için bi soru daha sormak istiyorum. şimdi nasıl yapılıcak bu diyet. yada 5 gün boyuncA her güne ayrı ne yapmalıyım. yani bi gün patates bi gün tavuk bi gün yumurta ee diğer günler ne yapıcam. ya aslında en büyük sorunum hala adet olmayışım bu sebebten resmen şiş vücudum :(

cvbınız için tşk ederim. tüm sayfaları okuyamadığım için bi soru daha sormak istiyorum. şimdi nasıl yapılıcak bu diyet. yada 5 gün boyuncA her güne ayrı ne yapmalıyım. yani bi gün patates bi gün tavuk bi gün yumurta ee diğer günler ne yapıcam. ya aslında en büyük sorunum hala adet olmayışım bu sebebten resmen şiş vücudum :(

tatlımılk sayfada yıyceklerınn lıstesı var ama bn sana söle yardımcı olımm ılk gun fırında yada haslanmıs patates yıyosun baharat srbst ama tuz yag yok 2gun sebze gunn ıstegın kadar sebze yıybılıosun ama aksam yıyecgın sebze sabahkı tabagındada olmak zorun daha acık anlatmak gerekırse örn sabah kabak mantar domates kızarttın yada hasladın bunların aynısı öglende aksamda olmak zorunda ekleme yada cıkarma yapamazsın 3gun et gunun ızgara yada haslanmıs baharatlı ama tuz yok:9: 4gun meyve gunun herturlu yas meyve tuketebılırsın ama skerlı meyveler harıc muz gıbı oda sebze gunundekı gıbı her ögun aynı meyvelerı tuktmlısın son gun yumurta yada yogurt yada sut tuktebılırsın ama ıclerınden sdc bırnı secıceksın umarım yardımcı olmusumdur sen yınede ılk sayfayı oku daha net olur..:34:

Back
X