- Konu Sahibi incilideniz
- #8.721
yukar daki msj da düzeltme yaptım ekledim seni deçok mutluyum 7 kişi olduk
![]()
bende varmı 8

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yukar daki msj da düzeltme yaptım ekledim seni deçok mutluyum 7 kişi olduk
![]()
merhaba arkadaşlar,
ben bu diyetin açık şekilde gün dün yazılmış halini burada göremedim. ne kadar geriye gitmem gerekir?
yada bana tekrar yollayabilrimisiniz?
çok teşekkür edicem walla![]()
benide yazın la listeye 2.haftamdayım
geçen hafta 67.8 ile başladım 65.4 ile bitirdim
serbest günümde öküz gibi yedim 1 ini geri aldım
65.9 la bu haftaya başladım şimdi kilocuğum 64.1
saygılarhörmetlerr
![]()
aa sevgi olmuyo ama valla ben kendi adıma sölim senin resimlerini görünce karar verdim bu diyete.artık sadece kendinden sorumlu değilsin bendende sorumlusun:)güzel örnek olucan bize hatta hocalık yapıcan. peşinden geliyoz ona göre:)
merve1989=85.5
fleure=65
prenkess=68.6
nili=83
juliaaa40=56.3
giz3mm=65
cicilibicili=68
hoşgeldin gizemcim daha önce verdiğin kilo çok güzel inşallah bu seferde öle olur
5 patatesi haşladım ama sanırım bu patates aksama kadar yeticek bana yavsizler ne kadar yaptınız kızlar başka neler yapıyorsunuz paylasın bigilenebilm
![]()
ahh ahh yani iyi yırtmışsınkızlar ya ölüyodum az daha hiç kurtarmıyonuz beniii
dün sebze günümde ma ne gündü ya sabah spor yaptım 1 saat 11de temizliğe başladım camlar halılar vs 5te bitti işim pek bişey yemedim gidiyodum az daha tahtalı köye bi yandan da maurers kullanıyorum omu yan etki etti acep:26:
5 patatesi yiyomusun yaw anam ben 1 patates haşlıyom bi kere ısırıp bırakıyorum en nefret ettiğim şeydir patates yiyemiyorummmm![]()