5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

galiba karar verdim .bol soğanlı bol baharatlı kapuska yapıcam.pirinç koymadan tabii.köri katarım pul biber karabiber .

öle etıne dolgun olmayan bı kusda yokkı anacım :62: hay masallah azımlı gordum senı :60: hadı hayırlısıyla su kılolardan kurtulakk:65:

kızlarr bu tam bana göreymıs bende 5 kılo vermek ıstıyodum zaten belim oldu tahta gibi kalın:( sımdı kesı 1 haftada 5 kılo vercek miyim. bir de ben 1 hafta mı yapıcam bunu 5 kılo verirsem sonradan yıne kılo almayımm:9::9:

slm kızlar
bu diyet bana kolay geldi en sevdiğim şeyler patates yoğurt yumurta
yaparken hiç zorlanmıycam eminim birde sınırsızmış :56: 5 günde 5 kilo veriyim derken patatesten 5 kilo almam inşallah
diyete gruplar halinde pazartesi günlerimi başlanıyor
evdeyken bu diyeti yapmak hiç zor olmaz bana ama her salı anneme her cumartesi kaynanamlara gidince onlar bozduruyolar
1 hafta annemi ziyaret etmezsem bişey olmaz heralde
haftaya pazartesi başlamalıyım diyete
hyr illa pazartesi değil cnm. bende yarın başlıycam mesela
galiba karar verdim .bol soğanlı bol baharatlı kapuska yapıcam.pirinç koymadan tabii.köri katarım pul biber karabiber .
ımmm gayet güzel benceee
kızlarr bu tam bana göreymıs bende 5 kılo vermek ıstıyodum zaten belim oldu tahta gibi kalın:( sımdı kesı 1 haftada 5 kılo vercek miyim. bir de ben 1 hafta mı yapıcam bunu 5 kılo verirsem sonradan yıne kılo almayımm:9::9:

hayır 5 kilo vermen mümkün değil :)

benimde yarın sebze günü ben ıspanak yiyeceğim hem mevsimi hemde çok severim. valla bid e ben lahana kavurmasını öneririrm soğanlı salçalı teflonda yağsız pişebilir ben içine salçayla acı pul biberde atıyom enfes oluyor tavsiye ederim

benimde yarın sebze günü ben ıspanak yiyeceğim hem mevsimi hemde çok severim. valla bid e ben lahana kavurmasını öneririrm soğanlı salçalı teflonda yağsız pişebilir ben içine salçayla acı pul biberde atıyom enfes oluyor tavsiye ederim

beyaz lahanamı kara lahanamı

hyr illa pazartesi değil cnm. bende yarın başlıycam mesela

ımmm gayet güzel benceee

hayır 5 kilo vermen mümkün değil :)
senin çizelgen ne güzel görünüyor öyle:27:
Allah banada kısa zamanda sağlıkla o kilolara inmeyi göstersin
sen yorun yarısını geçmişsin
maşallah:nazar:

BEN SALATA YAPCAM koca lehen dolusu işede götürcem :D ohh içinde mısır var bezelye var ımm kara lahana var göbek var bolca limon daha ne olsun bree havuç varsa ondanda atıvericem breee :81::16: ohh yandan yandan tutmayıbn beni 1. gün bitti sayılır 3 de çok kötü oldum ama durumu iyi idare ediverdim yavv :65:nazilk vercez kuşum :D

yandanyandann :66: verıcez kuzum verıcez su 5kıloyuda atsam daha da bısı ıstemıom ama sorunum etlrım cıvıdı yaww hr sabah plates yapıom ama cok cnm yanıo yhaa :52:

yandanyandann :66: verıcez kuzum verıcez su 5kıloyuda atsam daha da bısı ıstemıom ama sorunum etlrım cıvıdı yaww hr sabah plates yapıom ama cok cnm yanıo yhaa :52:

hadi aksamı ettin yumurtalarınla :D gözün aydın allah c.c bizede cumayı görmeyi nasip eyler inşallah aminnn :40:

aç bacakları aççç aççç
karın içerde kaburgalar kapalııı
nefes al verrr
point flex point flex:1::1:

tatlım ya suan senin yerinde olmak çok isterdim çünküt suan benim istediğim kilodasın püff hatta 1 kilo fazladan bile vermişin yavv :D inş bende veririm yaa şu diyet inşallah bize kilo olaark gelmez hadi hayırlısı

aç bacakları aççç aççç
nefes al verrr

hella be 1 nisanda 61 he len bende vercem be yazını görünce bian hırs ettim ekndime bende hareketleri hızlandırarak 53 olcam bree ama ben 25 martta yuppi yehuu ohh yandan 1 ,2,3,4 1,2,3,4 :66: :66: :60:

Son düzenleme:
hella be 1 nisanda 61 he len bende vercem be yazını görünce bian hırs ettim ekndime bende hareketleri hızlandırarak 53 olcam bree ama ben 25 martta yuppi yehuu ohh yandan 1 ,2,3,4 1,2,3,4 :66: :66: :60:

1 nisanda 61 i görmek hayal oldu bana :(:(
2 hafta önce 63 tüm ...
2 hafta boşladım dyeti hemen almışım şuan 65 im
yarın 65 iile bu dyete başlıycam hadi hyrlsısı bakalımmmm
cumartesi sonucum nasıl olcakk

1 nisanda 61 i görmek hayal oldu bana :(:(
2 hafta önce 63 tüm ...
2 hafta boşladım dyeti hemen almışım şuan 65 im
yarın 65 iile bu dyete başlıycam hadi hyrlsısı bakalımmmm
cumartesi sonucum nasıl olcakk

hadiyaa inşallah verirrsin cnm yaa ayy bende ondna tırsıyorum bi anda alırsam çok dikkat etmeliyikk :18:

bizdede bu aksma misafir var kimbilir neler neler vercem hizmet etcem püff neler yerler şimcik :43: bende alırım paddes tabagımı alıırım yerim yanlarında artıkın :84:

tatlım ya suan senin yerinde olmak çok isterdim çünküt suan benim istediğim kilodasın püff hatta 1 kilo fazladan bile vermişin yavv :D inş bende veririm yaa şu diyet inşallah bize kilo olaark gelmez hadi hayırlısı

kız kılom 53de neye yarıo halımı bılsen ah ahhh bnde popiş var popişş gitmioooo sorunum onlardan yana:91: verıcn kuzum sende bu azım oldukdan sonraaaaa :66:

aç bacakları aççç aççç
nefes al verrr

hahahahaha koptum yha popiği yapıstır yere evvveet işte bölee:60::60:

hadi aksamı ettin yumurtalarınla :D gözün aydın allah c.c bizede cumayı görmeyi nasip eyler inşallah aminnn :40:

ne yumurtası ne bu saate kadar bısı yımedım yapacak bıseyde bulamadım sımdı bı bardak ayran yaptım onu ıctım napım :1: AMİNNN CANIM BNM ....

Back
X