5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kız kılom 53de neye yarıo halımı bılsen ah ahhh bnde popiş var popişş gitmioooo sorunum onlardan yana:91: verıcn kuzum sende bu azım oldukdan sonraaaaa :66:

hahahahaha koptum yha popiği yapıstır yere evvveet işte bölee:60::60:

ne yumurtası ne bu saate kadar bısı yımedım yapacak bıseyde bulamadım sımdı bı bardak ayran yaptım onu ıctım napım :1: AMİNNN CANIM BNM ....
yarın görüşürük bebem semzeli günümde olcam çimcem hehe :60: inşallah kuzum ya bendede göbüş var birde nanaklar da var hafifden gıdıkı hiç sormaa :59: vercez ama çok hırs yaptım hadin babayınn :79:

5 günde 5 kilomu? napıyosunuz kızlar. benm ablam diyetisyen. çok sağlıksız. haftada en fazla2 3 kilo verin yoksa hepsini tekrar geri alırsınız

arkadaşlar bu isveç diyeti nasıl oluyor? ben 1,65 boyunda 55 kiloyum ama bölgesel yağlarım var 50 kiloya düşssem süper olucak :66::66:

iğrenç bi diyet bez 3 kişi yaptık senelerönce biri doktora gitmek zorunda kaldı 2lt su içmesine ragmen susuz kalmıştı bizde devam etmiştik amaöle aman aman bi kilo kaybı olmadı ..sadece kahve yumurta ve ıspanak görmek istemiceksiniz bi süree hala midem bulanıyor...bence yapmayın ara öğünleri yok metabolizmanızı durduruyorsunuz.onun yerine bu diiyeti yapın daha mantıklı gerçekten .ayrıca isveç diyeti ameliyata girecek olan kilolu insanlara yapılan geçici kilo verdiren bi diyet yani yatarak hareket etmeden yapılan bi diyet..baylıp kalırsınız diyiimm:)):52::52::52:benden sölemesiiyaptımm denedim hayatımda bukadariğrenç bi diyet görmedimm:)))13 günde iki magnumla kapatmıştık:))):9::9::9:

BEN SALATA YAPCAM koca lehen dolusu işede götürcem :D ohh içinde mısır var bezelye var ımm kara lahana var göbek var bolca limon daha ne olsun bree havuç varsa ondanda atıvericem breee :81::16: ohh yandan yandan tutmayıbn beni 1. gün bitti sayılır 3 de çok kötü oldum ama durumu iyi idare ediverdim yavv :65:nazilk vercez kuşum :D

bişii sölicemm :)))diyetisyene gittigimzaman ayrıca kuzenimde diyetisyen odasöyledi havucun glisemik endeksi:PPkısacası şeker oranı yüksekmişş:))yada şöle diimm havuç kan şekerini hızlı yükseltip
erken acıkmanıza neden olabiliir:)havuç bezelye bisüre sebzelikten çıksınn:64::64:

geçen hafta verdiğim 3 kilonun 800 gr mını aldım maalesef... ama olsun hala mutluyum. hepinize iyi şanslar diliyorum. kalabalıklaşmışsınız bu arada.
hiç veremezsem yine deneyeceğim bu diyeti...

günaydın kızlar biraz önce tartıldım tam 1 kilo gitmiş.hemde dün bütün gün patates yedim durdum hiç aç kalmadım.tabii benim kilom fazla o yüzden ilk başta daha çabuk gidiyor.bakalım 5. günün sonunda ne çıkıcam

günaydın kızlar biraz önce tartıldım tam 1 kilo gitmiş.hemde dün bütün gün patates yedim durdum hiç aç kalmadım.tabii benim kilom fazla o yüzden ilk başta daha çabuk gidiyor.bakalım 5. günün sonunda ne çıkıcam

tebrik ederim tatlım bende 700 grm vermişim 5 paddesin 1 tanesi bitmedi hatat yani 4 paddesle kapadım günü bu sabahta 1 lehen dolusu salata yaptım

bişii sölicemm :)))diyetisyene gittigimzaman ayrıca kuzenimde diyetisyen odasöyledi havucun glisemik endeksi:PPkısacası şeker oranı yüksekmişş:))yada şöle diimm havuç kan şekerini hızlı yükseltip
erken acıkmanıza neden olabiliir:)havuç bezelye bisüre sebzelikten çıksınn:64::64:

bezelye kpoydum ama onları çıkarmayı düşünüyorum çünkü kötü etti miğdemi gördükçe çıkarıyorum slatadan

yaa kızlarr ben iş yerine pataes getirmeyi unuttum bardak corba var oglen onu içsem akşam patates yesem olur mu kiii:56::9::9::9:

spordan sonra 79,8 çıktım tartıda
dün sabaha göre 700 gram gitmiş gözüküyor bende de...
Salatalık ve havuçla salatamı hazırladım. evde onlar vardı başkada bir şey almaya üşendim.
e şimdi havuç acıktırır diyosunuz ben tek salatalığamı kaldım yaaaa
:43:

Son düzenleme:
bugün meyve günüm benim elma yiyom şimdide sabah uyuya kalmışım spor yapamadım akşama yapıcam artıkk meyveyi çok seviyorum ama meyve gününde kilo veremiyom ben nedense ?:26:

bugün meyve günüm benim elma yiyom şimdide sabah uyuya kalmışım spor yapamadım akşama yapıcam artıkk meyveyi çok seviyorum ama meyve gününde kilo veremiyom ben nedense ?:26:

ayy bugünü iple çekiyorum :D de kilo vermeme işi kötüymüşya meyve gününde dikkatli olmalıyık ozaman ya ben ifade kullanamıyorum nedneki ?

wuhuuuu :9: bnm bugun dınlenme gunum ama galıba bu hafta kılo vremedım bı deısıklık yok gıbı daha yenı kalktım tartılcam az sonra bakalım sonuc ne cıkıcak merakla bklıommm:D verdıysem 1 kılo flnmı gıttı acep bu haftada plates dısı spor yapamadım ama bugun bantda calısmayı dusunuom bıde su sıkılastırıcı hareketlr var onları yapıcam sıkılasım azcıkk :27:

wuhuuuu :9: bnm bugun dınlenme gunum ama galıba bu hafta kılo vremedım bı deısıklık yok gıbı daha yenı kalktım tartılcam az sonra bakalım sonuc ne cıkıcak merakla bklıommm:D verdıysem 1 kılo flnmı gıttı acep bu haftada plates dısı spor yapamadım ama bugun bantda calısmayı dusunuom bıde su sıkılastırıcı hareketlr var onları yapıcam sıkılasım azcıkk :27:
inşallah vermişindir bebem :D

ayy bugünü iple çekiyorum :D de kilo vermeme işi kötüymüşya meyve gününde dikkatli olmalıyık ozaman ya ben ifade kullanamıyorum nedneki ?

tatlım mesaj yazdıgın yerın altında gulumsemeler gösterılmesın yerı var ordakı kutucukda tik vardır onu kaldır ozman gosterır baska nedense bılemedım :26:

Back
X