5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben patates gününde bir kilo sebze gününde bir kilo verdim.toplam 2 kilo.ama benim kilom çok fazla o yüzdendir.kilo ne kadar çoksa o kadar çok gidiyo.senin fazla değil kilon yok

hmm anadım cnm ya bende hareket yapmadıgıma yoruyorum çünkü siz yapıyorsunzu ben yapamıyorum heralde ondan dedim ama sanırım kilodan kaynaklanıyor evet aslında benim kilom yok fazla ama vermem lazım biraz var neyse saol bilgilendirdiğin için

ya kızlar bu diyette zaman kısıtlaması var mı?yani 7den sonra bişi yenmicek gibi??

hiçbir fikrim yok cnm ama insna istemiyorya miğdesi almıyor zaten 6 dan sonra daha dogrusu ben öle oldum patatesdede salatadada eve gittiğimde sadece salataya koydugum mısırdan biraz kalmıstı ondna kaşıkladım okadra oda fazla değil almadı miğdem

merhaba kızlar..
dün patates günümdü bugün tartıldım 1 kg gitmiş.
ama bugün işler istediğim gbi gitmedi
cenazemiz vardı...
sabah domates salatalık yedim ama cenaze işleri uzun sürdü
1 küçük lahmacun 1 ayran ve 1 lokmalık helva yedimmm :(
çok üzgünüm :(
ama akşamda domates salatalık yiyip kilo vermesemde bugün almamayı sağlıycam inşallah yarın kaldğım et gününden devam edicem :(

ben de henüz başlamadım spora aslında evde koşu bandı var ama önce bi vücudum diyete alışsın haftaya başlarım spora

merhaba kızlar..
cenazemiz vardı...
ama akşamda domates salatalık yiyip kilo vermesemde bugün almamayı sağlıycam inşallah yarın kaldğım et gününden devam edicem :(
basınız saolsun cnm :(

merhaba kızlar..
cenazemiz vardı...

başınız sağ olsun canım olsun yarın devam edersin.bugün çay iç bol bol en azından

esmerim bişe sorucam şimdi dün ben sadece kapuska yedim.onun yanında ayriyeten domates salatalık da yiyebilirmiydim

esmerim bişe sorucam şimdi dün ben sadece kapuska yedim.onun yanında ayriyeten domates salatalık da yiyebilirmiydim

sabah nelerden yersen ye aksam kadar onu yememn gerekiyor yani kapuska yedin sabah sonrada öğlen salata domates yasak ama sabah kapuska slata domtis olur :D

ya ben sadece salata yada sadece sebze yemeği sanıyodum tüh.bilseydim domates salatalıkda yerdim çok severim.neyse bu hafta böle tecrübe oldu

ya ben sadece salata yada sadece sebze yemeği sanıyodum tüh.bilseydim domates salatalıkda yerdim çok severim.neyse bu hafta böle tecrübe oldu

bende haftaya saldece salatalık domtes birde göbek yiğcem salatsını yapmıcam miğdemi mahvetti ilk hafta tecrube günü :D

bende burdaki yazılara göre yorumum yani diğer eskiden ebri yaapan rakadaslar daha iyi bilirler ama benim yazılarındna anladıgım bu sabah ne yersen aksam kadar o yencek

bende burdaki yazılara göre yorumum yani diğer eskiden ebri yaapan rakadaslar daha iyi bilirler ama benim yazılarındna anladıgım bu sabah ne yersen aksam kadar o yencek

canım şu şekilde bak anlatayım. birşeye bağlı kalmanıza gerek yok.. isterseniz 10 çeşit yiyin ama sabh hepsi az az tabağınzda olacak.

örneğin
ıspanak-pırasa-domates-salatalık-marul-roka-maydonoz.. vs vs

bunların hepsi sabah tabağında olursa akşamda olmalı.

ama sabah domates, öğlen pırasa akşam ıspanak olmaz ..

bu şekilde beliritildi diyeti yazan arkadaşta..

canım şu şekilde bak anlatayım. birşeye bağlı kalmanıza gerek yok.. isterseniz 10 çeşit yiyin ama sabh hepsi az az tabağınzda olacak.

örneğin
ıspanak-pırasa-domates-salatalık-marul-roka-maydonoz.. vs vs

bunların hepsi sabah tabağında olursa akşamda olmalı.

ama sabah domates, öğlen pırasa akşam ıspanak olmaz ..

bu şekilde beliritildi diyeti yazan arkadaşta..
dimi bende öle biliyorum sabh ne yendiyse aksam kadar o yenir :D

yaaa bu akşam çok zor geçecek.ağlayan keki çok severim ve bugün onu yaptım.ama yemiceeem.

yaaa bu akşam çok zor geçecek.ağlayan keki çok severim ve bugün onu yaptım.ama yemiceeem.

:D ay bizimkiler hadi bana işkence veriyorlar sevdiğim şeyleri yapıyorlarda sne kendi kendine neden böle bi işkence veriyorusn hayırdır misafirinmi var :D

Back
X