5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba ben geçen hafarkadaşlar :) ben geçen hafta yazdıklarınızı okudum nedense böle mesaj yazıp konuşmak gelmedi hiç aklıma sadece okudum ve ben de bu diyeti uyguladım yani bi kısmını dileim :1: dün yani4. günün de diyetimin çok acıktım dayanamadım halsiz de kalınca biraz bi kaçtane leblebi yedim derken bi baktım çok yemişim :2: sonra bu günüm gitti dedim ve diyet nasıl olsa bzuldu diyerek herşeyi yedim :41: sonra sabah bi tartıya çıktım 1 kilo almışım :2: bi günde bu kadar kilo alınır mı yaa ama bu haksızlık çok üzüldüm yaa çok :43: tabi bu gün devam ettim diyetime son günüydü zaten bakalım yarın sabah tartılcam inş vermişimdir.:91:

kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum:46: masallah:nazar:
aramiza yeni arkadaslar katilmis hosgeldiniz kizlarrr:42:
qiz3mmcim allah rahmet eylesin...

tatlım bn dınlenme gunumde oldugumdan rahatım yanı ne ıstersm yıyom ama az az yarın baslıorum yıne ama bn alıstım artık acıkmıorumm..:54:

gizemcim başınız sağolsun tatlım....

qiz3mm başın sağolsun canım

arkadaşlar arada bira mayası kürünüde yapıyormusunuz?
yapıyorsanız aldığınız bir marka var mı?
ve işe yaradı mı?

ben bugün dikkat ettim asabi olmaya başladım
çocuk bir şey sordu neredeyse hırladım
oysa ki hiçte öyle konuşmam:43:
sağolun kızlar.. teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben 4 gruptayım bu hafta sizleri okudum ve bu diyeti yapmak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var bana yardımcı olurmusunuz

canım hoşgeldin.. beni tanıyosun zaten.. aklıan birşey takılırsa takımada yazablrsn . geri alma konusuna gelince .. dikkat etmessen verdiğin gbi geri alırsın ama seni bliyorum çok dikkat ediyorsun normaldede :)

Merhaba kızlar bende varım bu diyete yarın başlıyorum liste falan varsa benide yazın ben pazartesi başladığım diyetleri bozuyorum.84 kiloyum 70 kilo olmam lazım ve bu yüzden şok diyetler olması gerekiyor.Ya bişey soracağım bu patatesin yanında yoğurt yenmezmi?

en güzel gün etli gün ama benim 1 kase den biraz az kadar kaldı etim :( açda değilim püf inşallah evde pilav yaparlarda içine atılır gider ölelikle

en güzel gün etli gün ama benim 1 kase den biraz az kadar kaldı etim :( açda değilim püf inşallah evde pilav yaparlarda içine atılır gider ölelikle

selam canım aslında evde pc açmam ama senin yazdıklarını kumadan daireden çıktım diye eve gelir gelmez açtım ve seni gördüm iyiki burdasın bana yardım ettiğinden dolayı tşk ederim tatlım

selam canım aslında evde pc açmam ama senin yazdıklarını kumadan daireden çıktım diye eve gelir gelmez açtım ve seni gördüm iyiki burdasın bana yardım ettiğinden dolayı tşk ederim tatlım

rica ederim herzaman bir problem olursa yazın bilgim varsa sölerim bu uygulama kesinlikle sabh öle yediriyor aksamda insanda iştah olmuyor anlıcagın tam bir diyet :D kilo vermelik bakam hafta sonuda almazsak idal diyetisyenim olcek bu :D

sormayaa ayy bu açgözlülüğüm yuzumden hep bu kilolar zati yav heheh :D

canısı ben 68 de takıldım kaldım ne yaparsam yapayım veremiyorum onun için bu diyeti yapmak istiyorum birinci günde sıkıntı yok zaten patetesi çok severim haşlar karabiber falan yerim tam gün sorun olmaz ama sebze ile pek aram yok hele ekmeksiz hiç yiyemem ama zorlayacağım kendimi ıspanak pirsemde onu yesem olur değilmi ama bu sefer içine bulgur falan koymamam lazım değilmi sadece sogan ve çok az yağla pişirsem ne dersin et günündede ızgara köfte meyve günüde sıkıntılı elma ve portakaldan başka meyve yok bütün gün bu iki meyvemi yenecek canım son gün de yumurta yerim baharatlı ne dersin olurmu

canısı ben 68 de takıldım kaldım ne yaparsam yapayım veremiyorum onun için bu diyeti yapmak istiyorum birinci günde sıkıntı yok zaten patetesi çok severim haşlar karabiber falan yerim tam gün sorun olmaz ama sebze ile pek aram yok hele ekmeksiz hiç yiyemem ama zorlayacağım kendimi ıspanak pirsemde onu yesem olur değilmi ama bu sefer içine bulgur falan koymamam lazım değilmi sadece sogan ve çok az yağla pişirsem ne dersin et günündede ızgara köfte meyve günüde sıkıntılı elma ve portakaldan başka meyve yok bütün gün bu iki meyvemi yenecek canım son gün de yumurta yerim baharatlı ne dersin olurmu

ablacım ıspanagı ya kavurcaksın yada haşlıcaksın yag koymak azda olsa yasak ben olsam yerinde domates saltalık biber tasırım çantamda acıktıkca onlardan atıstırırım patatesi birde püre yaparsan daha iyi gider etde çalışıyorsun sanırım haşlama dah iyi olur ben gögüs hasladım yarım kilodan biraz fazla kaldı bile düşün şuan çok tokum sabaha kadar bişi yemem yani hem ızgarada sıcak yeniyor soguk miğdeyi mahveder diye düşünüyorum :D son gün yani ben tavsiye etmem yumurtayı pişman olmanı istemem insanı ekmeksiz yiyince mahvediyor bence yogurt yesen daha iyi yada ayran yogurdun içine ben mesela keten togumu atıp öle yiğcem hem keten togumu zayıflatıyorda :D bu diyeti tastamam uygularsan kesinlikle verirsin emin olabilirsin ben başlamadan önce tedirgindim açıkcası ama denemek istedim ve pişman değilim haftaya birdaha yapmayı düşünüyorum :D

Son düzenleme:
ablacım ıspanagı ya kavurcaksın yada haşlıcaksın yag koymak azda olsa yasak ben olsam yerinde domates saltalık biber tasırım çantamda acıktıkca onlardan atıstırırım patatesi birde püre yaparsan daha iyi gider etde çalışıyorsun sanırım haşlama dah iyi olur ben gögüs hasladım yarım kilodan biraz fazla kaldı bile düşün şuan çok tokum sabaha kadar bişi yemem yani hem ızgarada sıcak yeniyor soguk miğdeyi mahveder diye düşünüyorum :D son gün yani ben tavsiye etmem yumurtayı pişman olmanı istemem insanı ekmeksiz yiyince mahvediyor bence yogurt yesen daha iyi yada ayran yogurdun içine ben mesela keten togumu atıp öle yiğcem hem keten togumu zayıflatıyorda :D bu diyeti tastamam uygularsan kesinlikle verirsin emin olabilirsin ben başlamadan önce tedirgindim açıkcası ama denemek istedim ve pişman değilim haftaya birdaha yapmayı düşünüyorum :D

anladım canım akıl akıldan üstündür doğru diyorsun köfte yerine tavuk daha iyi olur haşlama tavuk göğsu mis gibi daire rahatlıkla yenir ıspanak yerinede domates salatalık güzel fikir yoğurt ve ayranda uyar bana severim ikisinide meyveyi nasıl yiyeceksin tatlım

anladım canım akıl akıldan üstündür doğru diyorsun köfte yerine tavuk daha iyi olur haşlama tavuk göğsu mis gibi daire rahatlıkla yenir ıspanak yerinede domates salatalık güzel fikir yoğurt ve ayranda uyar bana severim ikisinide meyveyi nasıl yiyeceksin tatlım

valla ben ananas elmayla günü geçirmeyi düşünüyorum armut belki alırım
portakalın kalorisi daha yuksek onu belki yerim ama elma kesin yerim zaten çok seviyorum ebn meyveni ondna yana problemim yok benim cnm hem elma tok tutar :D

valla ben ananas elmayla günü geçirmeyi düşünüyorum armut belki alırım
portakalın kalorisi daha yuksek onu belki yerim ama elma kesin yerim zaten çok seviyorum ebn meyveni ondna yana problemim yok benim cnm hem elma tok tutar :D

canım bir gün boyunca tek meyve değil değilmi tatlım elma armut ve portakal 3 nüde yiyebiliyoruz değilmi sen kaç kilo verdin kaçıncı günün canım

Back
X