5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ee süper sevgi... 5 günde mi gitti bu kilolar... desene haftaya finito...fit olacaksın...

yok tatlım 2.haftamı bitirdim ben bu sene yavaş gidiyo kilo az olduğundan geçtiğimiz nisanda 76.5 dan 67ye indim bu diyetle 1 ayda

şimdi 63 kiloyum yavaş gidiyo nedense ama acelem yokk 60a inmeye çalışıyorum haftayaki diyette tamadır bu iş sonra bi 2-3 daha verip bırakıcam yicem herşeyi ama spora dewam en azından korumuş olurumm

yok tatlım 2.haftamı bitirdim ben bu sene yavaş gidiyo kilo az olduğundan geçtiğimiz nisanda 76.5 dan 67ye indim bu diyetle 1 ayda

şimdi 63 kiloyum yavaş gidiyo nedense ama acelem yokk 60a inmeye çalışıyorum haftayaki diyette tamadır bu iş sonra bi 2-3 daha verip bırakıcam yicem herşeyi ama spora dewam en azından korumuş olurumm

olsun sonuçta gidiyor.. 2 hafta bile iyi bir süre..tabiki en önemlisi korumak... bende hareketliyimdir ama doğum kiloları yapıştı. bakalım... :65:almaya kararlıyım..

Bu arada kızlar ben asıl p.tesi başlicam..çünkü araya h.sonu giriyor serbest günü h.sonuna getirmeyi düşünüyorum.. Dün başladım dedim 3 gün antreman olsun da adapte olayım...full adapte durumdayım giden kiloyu görünce...
:52:

mütiş tebrikler 1kilo 200 grm helal bee :D

Canım o senin eklentindeki çizelgeyi nasıl yaptın

canım forum sayfasında bununla ilgili konu var orayı takip ettim...arama kısmına yaz çıkacaktır. ben ticker diye yazdım ve kilo çizelgesi yapmak diye konu çıktı.. resimli anlattığından kolay halledersin..bir bak istersen...

Son düzenleme:
selam kızlar.
dün sorunlardan dolayı diyeti tam yapamasamda 600 gr vermişim .
bugün et günüm .. btün gün haşlamaya yemeyi planlıyorum.
3lt su
5 fincan yeşilçay
30 dk yürüyüş
30 dk platess

1. gün 65
2. gün 64
3. gün 63.4 kızlar..

evttt dınlenme gunumcok kısa surdu yaww :27: bugun yıne patateslerımle basladım dıyetımeee bahartlı bı sekılde hasladım onları yıycemmm :56: bugune 53 kıloyla basladım gecen hafta 1kılo verdım ama bn vermemıs gıbı dusunup öle basladım bakalım bu hafta benı neler bekliiii :62:

selam kızlar.
dün sorunlardan dolayı diyeti tam yapamasamda 600 gr vermişim .
bugün et günüm .. btün gün haşlamaya yemeyi planlıyorum.
3lt su
5 fincan yeşilçay
30 dk yürüyüş
30 dk platess

1. gün 65
2. gün 64
3. gün 63.4 kızlar..

ne kadar güzel kilo vermişsin..ne kadar süredir devam ediyorsun canım..

elma diyetinden sonra bu diyeti yapmaya karar verdim ama bazı sorularım olucak yapan arkadaşlara..öncelikle yumurta yiyemiyorum,yumurta yerine başka bişi yiyebilmiyim,ya da siz ne tavsiye edersiniz..birde patatesi tuzla birlikte yiyebilirmiyiz..tuzsuz yemek yiyemiyorum:(

elma diyetinden sonra bu diyeti yapmaya karar verdim ama bazı sorularım olucak yapan arkadaşlara..öncelikle yumurta yiyemiyorum,yumurta yerine başka bişi yiyebilmiyim,ya da siz ne tavsiye edersiniz..birde patatesi tuzla birlikte yiyebilirmiyiz..tuzsuz yemek yiyemiyorum:(

canım listede var...yumurta günü yerine yogurt yiyebilirsin.. tuz yasak canım

Son düzenleme:

cnm yumurta yerınde yagsız yogur veyada sütiçebilirsın yanlız patateslere veya dıger yıycklere tuz koyulmuycak tuz yasak bu dıeytte..

evttt dınlenme gunumcok kısa surdu yaww :27: bugun yıne patateslerımle basladım dıyetımeee bahartlı bı sekılde hasladım onları yıycemmm :56: bugune 53 kıloyla basladım gecen hafta 1kılo verdım ama bn vermemıs gıbı dusunup öle basladım bakalım bu hafta benı neler bekliiii :62:

hadi bakalım rast gele heheh :D

esmer meyve günün nası geçiyo beni sanki biraz zorlamaya başladı.yiyorum ama doymuyorum gibi

Back
X