- Konu Sahibi incilideniz
- #9.041
Kızlar dinlenme günündeyim. Toplamda 1.600 vermişim. 55.400 oldum. Dün süt gününde hiç kilo verememişim neyse haftaya devam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlarr cnmm valla bravoo hadı bakalım ıstedıgın kılıya kavusucaksın ıns![]()
tatlım bn bu dıyeetı gecen yılda yapmısıtım ama hıcbır yan etkısını gormedım bı arkadas daha var gecen yıl yapan oda gayet rahat ve verdıgımız kılolarıgerı almadık![]()
Kızlar dinlenme günündeyim. Toplamda 1.600 vermişim. 55.400 oldum. Dün süt gününde hiç kilo verememişim neyse haftaya devam.
Banu cum kadınlar için 55kg güzel bir ölçü..hedefin ne canım..
arkadaşlar bişi soracağım lütfen cevap verirmisiniz bugün benim ilk günüm haşlanmış patetes yiyorum limon sıkabilirmiyim yoksa yasakmı?
gunaydınlarr cnmm valla bravoo hadı bakalım ıstedıgın kılıya kavusucaksın ıns![]()
tatlım bn bu dıyeetı gecen yılda yapmısıtım ama hıcbır yan etkısını gormedım bı arkadas daha var gecen yıl yapan oda gayet rahat ve verdıgımız kılolarıgerı almadık![]()
cnm hedefim 50-52 bebek düşünüyoruzda :) boyumda 1.63 olunca bana 52 ideal oluyor cnm.
günaydın tatlım saol ya inşallah tam gaz devam şu regl dönemde dnek gelmeseydi fıstık gibi olcaktı ama neyse olsun haftaya tekrar yapıp bırakmayı düşünüyorum bakalım54 istiyorudum ama hep 52 ye düşmek istiyordumne yalan sölim ama yapamam diyordum okadar zayıflıyamam derken bu liste emiinim o kiloya getirir beni haftaya
2 haftada çözüm
manyak bişi heyoo heyo yuppi piuuuu
![]()
Allah sağlıkla kucağına alacağın bebiş nasip etsin canım...Bu arada takdir ettim bilinçlisin... Bebiş öncesi kilo veriyosun..Ama çok uzun devam etme şimdi daha çok vitamin depolarını doldurman gerek.. Ben kızımda 63 ile hamile kalmıştım...Oğluşumda süpriz yaptı bize 70 kiloydum hamile kaldığımda...E yerleşti tabiii..
inş bebiğimmsımdı cızelgendekı kılodamısın deılse kaç kılomsun
![]()
acayip karnım ağrıyor şu kabızlık için ne yapacağız
şuan 55,90 kiloyum tatlım![]()
şuan 55,90 kiloyum tatlım![]()
masallah çizelgendkı kılona 1 kalmıs ama bu azımle sen 52 olcan galıbammm
![]()
Esmercim süper vermişin.. ama çizelgeni düzeltte baktıkça bizlere moral olsun...ipi göğüslemene az kalmış![]()
kız 1kilo 900 grm kaldı ne 1 kilosuama inş vercem 52 olcam haftaya yehuu
![]()