5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sonuçlarımı söylüyorum 5 günde tam 5 kilo gitti.bazı günler daha çok yedim bazı günler daha az yedim.ama nasıl odluysa hergün düzenli bir şekilde bir kilo gitti.83 ile başladım şu an 78 .haftaya ara vermeyi düşünüyorum .ondan sonraki hafta tekrar deniycem.hepinize kolay gelsin
(şu ana kadar hiçbir diyet maceramda böyle hızlı kilo vermemiştim)

sonuçlarımı söylüyorum 5 günde tam 5 kilo gitti.bazı günler daha çok yedim bazı günler daha az yedim.ama nasıl odluysa hergün düzenli bir şekilde bir kilo gitti.83 ile başladım şu an 78 .haftaya ara vermeyi düşünüyorum .ondan sonraki hafta tekrar deniycem.hepinize kolay gelsin

süperrr:46::46::46::46::46:canım çok ara verme hazır verioken kiloları:))

canım süpersin. ama ara vermemeni tavsiye ederim

bende bugün 2. günümdeyim sabah ıspanak domates salatalıkla kahvaltı yaptım yatana kadarda devam edeceğim dün 1 kilo vermişim hatta 1 kilo 100 gram tam doğrusu çok mutlu oldum tartıldığımda ama eşim çok kızıyor sağlıklı olmadığını söylüyor yaptığım diyetin bir yerde okumuş bu şekilde yapılan diyetlerde yağ gitmiyormuş giden kas ve su oluyormuş ama ben yinede devam etmeyi düşünüyorum bu konuda siz ne diyorsunuz canlar

kas su yag kardeşimm hepsini kaybedince ince gözüküosun işte:))arkadaşım 53 kilo ve dogumdansonra verdiii yemedii bile hiçbişi sabah akşam yiyoduu o yag verdide biz sumu veriyoruzz???su fazlam varsa o gitsinn:))ben diyetisyene gittigimde ogün protein yogunluklu beslendiysem kas fazlam çıkıodu ogun az su içtiysem sufazlam çıkıodu...ayrıca diyetisyenim kendii verdi bana şok diyet 1 haftada 4 kilo vermiştim 3 kilosu yagdı...devam etmedimm o başka bi mesele tabe:)):52::52::52:devammm arkadaşlar kulaklarınızı tıkayın vedevam edin sonuçta aç kalmıoruz acıktıkça yiyin bol su için :)su yerine yag gitsinn:)):64::62:

kas su yag kardeşimm hepsini kaybedince ince gözüküosun işte:))arkadaşım 53 kilo ve dogumdansonra verdiii yemedii bile hiçbişi sabah akşam yiyoduu o yag verdide biz sumu veriyoruzz???su fazlam varsa o gitsinn:))ben diyetisyene gittigimde ogün protein yogunluklu beslendiysem kas fazlam çıkıodu ogun az su içtiysem sufazlam çıkıodu...ayrıca diyetisyenim kendii verdi bana şok diyet 1 haftada 4 kilo vermiştim 3 kilosu yagdı...devam etmedimm o başka bi mesele tabe:)):52::52::52:devammm arkadaşlar kulaklarınızı tıkayın vedevam edin sonuçta aç kalmıoruz acıktıkça yiyin bol su için :)su yerine yag gitsinn:)):64::62:

ya zaten versen versen ne kadar su vereblirsinki en fazla 2 kilosu su olur gerisi yağdır..
bu diyeti bizle tanıştıran abla 2 ay yapmış aralıksız . 70 ten 43 e inmiş yanlış hatrlamıyosam. ve kortizyon kullanana kadar brdaha kilo almamış.. 43 ne kadar az dyeceksinz ama boyu kısaydı sanırım.

Son düzenleme:
arkadalar bu diyeti yaptığımızda zayıflıyoruz ya çevrenizde sizi görenler farkediyor mu kilo verdiğinizi inceldiğinizi bana dün ne kadar zayıflamışsın incelmişsin bu kadar yeter yapma artık diyolar ama yetmez 52 olana kadar devam :16:

canım benm 5 kilo veremesende 3 kilo verirsin . 5 veremesende üzülme. çok kilolular 5 kilo fln verebliyo

olsun ben 3 de razıyım tatlım 65 bile olsam çok mutlu olacağım benim tek korkum sağlık açısından sıkıntı vermesinde çünkü bir ilaç kullanmıştım hastanede gözümü açtım

olsun ben 3 de razıyım tatlım 65 bile olsam çok mutlu olacağım benim tek korkum sağlık açısından sıkıntı vermesinde çünkü bir ilaç kullanmıştım hastanede gözümü açtım

yok canım zannetmiyorum o kadar zararlı oldğunu. ben biçok yapan kişi gördüm burda sadece tonsiyonu düşenler fln oldu ama senin 1. günün güzel geçti dahada birşey olmaz sanırım dikkat et ynede canım

hay azına saglık bebegım yha kımseyı zorlamıoruz yapmak ıstmeyen yapmasın yapanlarda zaten bunu dusunerek basladı ayrıca yag gıtmıosa bnm gecen snekı yagların nerde kasların hala duruoo:27:

Ben dün akşam bıraktım,ya ölçüyorum ölçüyorum aynıyım puff:43:,sinirim bozuldu o bozulunca ben de diyeti bozdum.Ama kızlar valla maşallah size,burdaki msjları okuyunca bi istek geliyo,sürekli bu sayfada mı kalsam:61:Bu hafta iyi değildi benim diyet için.Pazartesi tekrar başlıcam inşallah:34:

merhabalar bende yapmak istiyorum ama şu et gününü hafta sonuna getirmem lazim perşembeden başlarım inş

arkadaşlar durup durup tartılıp ölçülmeyin hafta olarak kilonuza bakın bigün verip bigün vermeyebilir bünye bu.motivenizide boşuna kaybetmeyin.haftada bir tartılın ozaman kesin kilo vardigini anlıosun mesela ben bigün tartıldım 66yım o hafta hiç tartılmamıştım ertesi gün yine tartıldım 67 çıktım vücudunuzdaki su miktarı kiloda oynama yapıyor boşuna moralinizi bozmayın:52::52::52:bide ayın sonunda aslında şu su kas yag oranını çıkaran alete çıkmak lazım.bakalım nekadar yag gitmişş ve sugitmiş:)))bu arada beni gören herkes çok zayıfladıgımı söylüor 4 kilo bukadar farkettirdigine göree 10 kilo da nolcak bakalım:)))devamm bozmayınn:))

Ben dün akşam bıraktım,ya ölçüyorum ölçüyorum aynıyım puff:43:,sinirim bozuldu o bozulunca ben de diyeti bozdum.Ama kızlar valla maşallah size,burdaki msjları okuyunca bi istek geliyo,sürekli bu sayfada mı kalsam:61:Bu hafta iyi değildi benim diyet için.Pazartesi tekrar başlıcam inşallah:34:

böyle yaparsann kilonukorumaya devam edersin mucize beklemeyelim hiçbirimiz:)))hemenn vereecek die bişiyok hepimiz defalarca diyet yaptık demi ama nekadar**??1 hafta maksimum 2 hafta sonraa hooop eski kiloo hoşgeldinn 1 maksimum 2 ay sıksak dişimizi imkansız gitmemesi.)))bozmadan devam et lütfen...:52::52::52:
arada bir pirinç lapası diyetide yapın iki günlük nası işeyarıor göreceksiniz:))adet dönemlerine yakın yaparsanız kilo aldım diye düşünmezsiniz en azından:8::8:

Canım ya ben aslında tartılmıyorum sürekli,başladığım ilk haftanın 4. gününde tartıldıgımda 2 kilo vermiştim,sonra devam ettim.Geçtiğimiz hafta ağır aksak gitti zaten:37:,ilk haftadan halsiz kaldım,bu hafta daha tartılmadım az sonra tartılıcam.Ben ölçülerimi almıştım bir kaç ay önce,ee akşam tekrar baktım ölçtüm aynı,ee dedim verdiğim kilolar nerde,ona canım sıkıldı.:97:

hay azına saglık bebegım yha kımseyı zorlamıoruz yapmak ıstmeyen yapmasın yapanlarda zaten bunu dusunerek basladı ayrıca yag gıtmıosa bnm gecen snekı yagların nerde kasların hala duruoo:27:

vallahii canımm yaa herkes bi sudur gidioo:)bikere çok su içince su kaybediosun:))içmezsenn su depoluosun ödem oluor.valla su da versem kasta versemm yagda versemm umrumda degil pantolonu giydigimde bol geliomuu iş bitti:))):64::64::64:bugün et günüm mesela gidimm yaga kasa suya bakan bialete kilo almış gözükürüm ama kas fazlası olur .kas kaybetmek ve almak çok zor.bendiyetisyenime dedigimde gülmüştü bana ben hemen kas oluorum agırlıgım fazlalaşıor diyince oda bu o kas degil protein fazlası dedi:))):17::17:

Back
X