5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ya ben aslında tartılmıyorum sürekli,başladığım ilk haftanın 4. gününde tartıldıgımda 2 kilo vermiştim,sonra devam ettim.Geçtiğimiz hafta ağır aksak gitti zaten:37:,ilk haftadan halsiz kaldım,bu hafta daha tartılmadım az sonra tartılıcam.Ben ölçülerimi almıştım bir kaç ay önce,ee akşam tekrar baktım ölçtüm aynı,ee dedim verdiğim kilolar nerde,ona canım sıkıldı.:97:

akşam tartılırsamm öle çıkarsın tabiiyanlış yapıorsun sabah kalkıcaksın büyük küçük tuvaletini yapıp öle çıkıcaksın tartıyaa az sonra yine tartılma yine fazla çıkarsın sabahtaen beri su içiosun yemek yiyosun ben iki kilo fazla çıktıgımı bilirim tartıda akşam aç karnına bile olsam:))sabahleyinn yap bu işi lütfen ve yaz kilonu ok

böyle yaparsann kilonukorumaya devam edersin mucize beklemeyelim hiçbirimiz:)))hemenn vereecek die bişiyok hepimiz defalarca diyet yaptık demi ama nekadar**??1 hafta maksimum 2 hafta sonraa hooop eski kiloo hoşgeldinn 1 maksimum 2 ay sıksak dişimizi imkansız gitmemesi.)))bozmadan devam et lütfen...:52::52::52:
arada bir pirinç lapası diyetide yapın iki günlük nası işeyarıor göreceksiniz:))adet dönemlerine yakın yaparsanız kilo aldım diye düşünmezsiniz en azından:8::8:

ya ben bu sabah kahvaltı ettim . geri kalan öğünlerde prinç lapası yesem işe yararmıı :((((

bide şu iki gün serbest günde yine diyetteymiş gibi ama abartmadan serbest olalım vallahi yazık kendimizi sıktıgımıza :)):23::23:çünkü hafta boyu yemeden haftasonu ikigün abartırsak bi işe yaramaz:))sebzeyi yogurt salatayı yiyelim pasta börek çikolata nefisiçin ucundann:))kızarımmmmmm:52:

ya ben bu sabah kahvaltı ettim . geri kalan öğünlerde prinç lapası yesem işe yararmıı :((((

hayır ben mesela budiyete başlarken ikigün yaptım fazla su varsa gitsin diye ki 1.5kilo gitti sonra kalan kiloyla devam ettim.sabah akşam yemen lazım ya salatayla ya dayogurtla baharatlı yagsız tuzsuz 3 çay bardagını aşmayacak.bu diyetin 5günü bitince 1 gün ara ver 2 gün pirinç lapası yap sonra tekrar devam et bence:)))adet dönemlerinde yapıor kadınlar bunu hafiflemek için:52::52:

hayır ben mesela budiyete başlarken ikigün yaptım fazla su varsa gitsin diye ki 1.5kilo gitti sonra kalan kiloyla devam ettim.sabah akşam yemen lazım ya salatayla ya dayogurtla baharatlı yagsız tuzsuz 3 çay bardagını aşmayacak.bu diyetin 5günü bitince 1 gün ara ver 2 gün pirinç lapası yap sonra tekrar devam et bence:)))adet dönemlerinde yapıor kadınlar bunu hafiflemek için:52::52:

sağol teşekkür ederm :)

akşam tartılırsamm öle çıkarsın tabiiyanlış yapıorsun sabah kalkıcaksın büyük küçük tuvaletini yapıp öle çıkıcaksın tartıyaa az sonra yine tartılma yine fazla çıkarsın sabahtaen beri su içiosun yemek yiyosun ben iki kilo fazla çıktıgımı bilirim tartıda akşam aç karnına bile olsam:))sabahleyinn yap bu işi lütfen ve yaz kilonu ok
Doğru söylüyosun canım,ya bana böyle motive lazım,sağol prenkesscim:16:,o zaman ben sabah tartılıp bakayım bi kiloma yazarım.En fazla 4 kilo versem yeter bana:87:2 hafta içinde vermem gerekiyor.Aslında normalde de öyle çok yiyen biri değilim ama işin içine diyet girince bi tutamıyorum kendimi ben ya:84:

Doğru söylüyosun canım,ya bana böyle motive lazım,sağol prenkesscim:16:,o zaman ben sabah tartılıp bakayım bi kiloma yazarım.En fazla 4 kilo versem yeter bana:87:2 hafta içinde vermem gerekiyor.Aslında normalde de öyle çok yiyen biri değilim ama işin içine diyet girince bi tutamıyorum kendimi ben ya:84:

canım bende öyleyim ama bu seefer gerçekten kararlıyım:))yaza nasıl güzel olacagını düşün bişiler düşün işte nereye kadar veremiceksin ki??bisüre sonra tıkanacak kilo vermemiz ama bozarsan başa döneceksin onun için kaldıgın yerden devam et .ölçü konusuna gelice spor yapmıorsan ölcülerinde bi farklılık olmaz spora gidenleri mezurayla ölçüyorlar sadece .sen kilo vermeye çalışıosun kilona odaklan.spor yapıosanda spor insanı şişirir birsüre spordan sonra ölçüm yapma..4 diye sabitleme kafanda çıkar aklından bak daha fazla verceksin emin ol.amasadece bozma .bozsan bile bi kaşıkla boz anladınmı?:)hadii bu gazlaa verirsin 3-5 :))300 500 300 500.))HERGÜN TARTILMA SAKINNN

DÜN KARŞIMDA KOCAMANMEYVELİ PASTA yedii arkadaşlarım saolsunlar:4:ama bir çatal bile almadımm inat ettim yazık bana:))2haftaönce tartıldıgımızda arkadaşımla aramızda 10 kilo farkvardı fark dün 4e indi o iki haftada 2 kilo almış ben 4 kilo verdimm...üstünede iki dilim pasta yedii...ve bu bana zevk verdii:))))BOZMAYINNNNNNNNNNN GİRDİGİNİZ DİYETLERİİİ.:))

Ne gariptir ki, evrensel dil İngilizce değil de matematiktir. Daha evvel de söylediğim gibi, kilo vermek matematiksel bir denklemdir. Zayıflamak için, günlük kalori ihtiyacınız olan 2000 kalori enerjiyi 600 kalori azaltırsanız, egzersiz yapmadan haftada yarım kilo ve ayda yaklaşık 2 kilo sağlıklı ve dengeli olarak verirsiniz. Sizin için yeteri kadar hızlı değil mi? Egzersiz yaparak bu süreyi çok daha hızlandırmak sizin elinizde olan bir şeydir.
1 kilo 7700 kaloriymiş:))günde alıormusunuz bukadar kalorii kii kilo aldımm diorsunuz???bakın sadece 600 kalori eksilterek egzersizyapmadan ayda 2kilo veriliyorr biz kalori almıyoruzz eksiltiyoruzz veriyoruzz:)):52::52::52::52::52:

matematiksel olarak hesaplarsak 5 günde 5 klilo imkansz :)

7000*5=35.000 cl eder.

ihtiyacımız 2000.. sporla 500 cl yaksak hiç yemek yemesek

2500*5= 12.500 cl yapar.. yani hiç birşey yemeksek bile 2 kilo ancak verebliriz matematksel olarak

canım bende öyleyim ama bu seefer gerçekten kararlıyım:))yaza nasıl güzel olacagını düşün bişiler düşün işte nereye kadar veremiceksin ki??bisüre sonra tıkanacak kilo vermemiz ama bozarsan başa döneceksin onun için kaldıgın yerden devam et .ölçü konusuna gelice spor yapmıorsan ölcülerinde bi farklılık olmaz spora gidenleri mezurayla ölçüyorlar sadece .sen kilo vermeye çalışıosun kilona odaklan.spor yapıosanda spor insanı şişirir birsüre spordan sonra ölçüm yapma..4 diye sabitleme kafanda çıkar aklından bak daha fazla verceksin emin ol.amasadece bozma .bozsan bile bi kaşıkla boz anladınmı?:)hadii bu gazlaa verirsin 3-5 :))300 500 300 500.))HERGÜN TARTILMA SAKINNN
:60:Aklıma geldikce gülerim ben artık,iyice gaza gelirim bu 300-500-300-500 le:60:İlahi,alemsiniz.Çok sağolun iyi geldi bana bu msjlar kızlar.İyi ki varsınız:16::16::16:

prenkesss çosmuşsıun anacım bu ne hırss ne oldu kıs sanaaa :69: kızlar grcektende ölcum yapmayın mesela bnm basen bölgem 90 ama hala kalın duruo tamamen kılo ıle alakalı yanı bnm 48 fln olmam lazımkı ınce durayım ama az kaldım :66: ya ben plates yapıorum ama dıolarkı yapma kılonu verene kadar cunku sıkılasırsın kasa donusur sonrada gıtmez dıolar kosu bandında yuru dıolar ama hangı tempoda yurursem ıncelırımm bılmıorumkı :26:

prenkesss çosmuşsıun anacım bu ne hırss ne oldu kıs sanaaa :69: kızlar grcektende ölcum yapmayın mesela bnm basen bölgem 90 ama hala kalın duruo tamamen kılo ıle alakalı yanı bnm 48 fln olmam lazımkı ınce durayım ama az kaldım :66: ya ben plates yapıorum ama dıolarkı yapma kılonu verene kadar cunku sıkılasırsın kasa donusur sonrada gıtmez dıolar kosu bandında yuru dıolar ama hangı tempoda yurursem ıncelırımm bılmıorumkı :26:

hayr canım sakın bırakma platesi...

Huhuuuu
Sanırım bende baslıyorum bu diyete
Uzun zamandır niyetleniyorum bu diyete ama baslayamamıstım bi türlü
ama bu sabah tartıldığımda 1hafta icinde 2 kilo aldığmı gördümm
sabah kahvaltı yapmamıs olsaydm bgn baslicaktım ama artık yrn baslarım
5kilo fazlam vardı simdi 7kiloya cıktı:84::84::84::84:

benm alt üstüme göre iyi üst iğrenç..
basenim tek bacak 54 cm
kalçam 92 cnm

ama üstt söylemek ble istmiyorumm :(

tatlım fotondan gorebıldıgım kadarı ıle bacakların ınce duruo ustun ıcınde mekıkde ii gelıo ama bndn sana tavsıye bn öle yapmıstım 1tane kıbrıt aldım aklıma gldıkce onları yre doktum dızlerımı kırmadan yrden topladım bayabı ınclmıstıı
bnm basen 90 bacak 53 amma gl gor kı hala kalın duruo yapısı kalın anam dahada ınclmesı grkıo galıba:60:

tatlım fotondan gorebıldıgım kadarı ıle bacakların ınce duruo ustun ıcınde mekıkde ii gelıo ama bndn sana tavsıye bn öle yapmıstım 1tane kıbrıt aldım aklıma gldıkce onları yre doktum dızlerımı kırmadan yrden topladım bayabı ınclmıstıı
bnm basen 90 bacak 53 amma gl gor kı hala kalın duruo yapısı kalın anam dahada ınclmesı grkıo galıba:60:

ben artık kalçamın kçöülmesini istemiyorum. 91-92 cm zaten
basenim 54 .. 48 olmasını isterdim ..

üst bölgem
bel 76 :(((((
göbek 87 :((
göğüs 98 :(( 90 bedn kullanıyorum :(

üstmü at çöpe :( gerçi daha verecek çok kilom varr

ben artık kalçamın kçöülmesini istemiyorum. 91-92 cm zaten
basenim 54 .. 48 olmasını isterdim ..

üst bölgem
bel 76 :(((((
göbek 87 :((
göğüs 98 :(( 90 bedn kullanıyorum :(

üstmü at çöpe :( gerçi daha verecek çok kilom varr

hımm anladım cnm 2mızınde bölgesel sorunları var ıns kısa zmanda ıstedıgın ölculere ulasırsın ama bnce göguslerını okdadr takma blden ıncelsen bıde gobek gıtse gayet ıı olur bnce hatunda göğüs iidir :54:

Platesi asla bırakmayın fakat mutlaka haftada 5 defa yoğun tempoyla yürüyün en aza bir saat..Hızlı yağ yakmanıza yarayacak bu yürüyüş böylelikle platesin o etkisi çok aza düşer..

Sabah plates akşama doğru yürüyüş en iyi programdır kilolu insanlar için.. Haftanın 6 günü plates, 5 günü yürüyüş..

Back
X