5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kimseler yok mu?

ttalım dikkat edersen almıyorsun veren çok burda kilo bne 1 hafta uyguladım bu 2. haftam 59 la başladım 55,90 la bitti bakalım bu hafta ne bekliyor beni bu arad tatlım bende fazla kilo olmadıgındna bukadar az verdim fazla olsaydı kilom günde 1 verebilirdim ;)

kizlar şey ben sanirim hafta sonu abarttim 56.70grm olmusum :( cumartesi korudum ama pazar ne yurdum ne hareket ettim ne su içtip fazla :( aslında bi kaçamadım köfte oldu sabah yarım dilim ekmek salata yedim öğlen köfte yedim aksamda mısır patlagı yedim başkkada bişi yemedim :( bu hafta hareket etmeyi düşünüyorum artık :( hafta sonlarıda dikkat etcem püff

nilli tebrike diyorum seni haftada 5kilo helal sana bee :Dbenimki zayıfladıgımı fark etti :D naptın dedi hiçç dedim kızdı ilaçmı kullandım diye yada ot felanmıdedi :D yok dedim rahatladı :D

yarın belli olacak yazmışsın canım. yani hiç tartılmadınmı dyete başladğındn beri):
yok tartıldımda kaçamak feciydi ondan hevesim kaçtı
ve tartıda koca bir haftanın sonunda sadece 200 gr verdiğimi gördüm yani verdim ve gerialdım gibi bir şey oldu:43:

kızlar ne kadar yazmışınız oko oku bitmiyor benim diyetin bugün son günü 3.5 kilo vermişim yalnız meyve gününde hiç kilo gitmemiş yarın son yazarım ama çok halsiz kaldım

ben gecen hafta baslamıstım ama bazı sebeblerden dolayı bırakmak zorunda kalmıstım. bugun tekrar basladım bı saat oncesınde patateslerımı yedım :63: bı hafta bıtsın öyle tartılmayı dusunuyorum. bakalım bende işe yarıycak mı bu dıyet :27::27::56::37:

yoo 2-3 bardak olablir ama o kadar yiyemessin yarım çay bardağı 1 öğün i.çin yetiyo çnkü
valla pirinç olsun yerim ben yaa :1: bakalım onu yumurta günümde bi deneyim ben zaten yumurtada veremiyorum kilo denemekle bişey kaybatmem
Pirinç patatesi karşılamaz ki. Ayrıca prinç vucudda ödem tutar..

Yukarılarda bir yerlerde verdiğim listeyi bence dikkate alın.. Çünkü dönüşümler iyi bir diyetisyen tarafından yapılmıştır..

Patates gününde patates yerine yulaf ezmesini , sıfır yağsız sütle yahut yağsız yoğurtla yiyebilirsiniz.. (İçine siyah kuru kayısı doğranabilir iki tane sadece ve sabahları.)

..

Patates günü için bir öneri ; patatesleri haşlayın. Rendeleyin.. Çeşitli baharatlarla tatlandırın.. Maydanoz ve dere otu sevenler için eklemelerini tavsiye ediyorum ayrıca..

Sonra yuvarlak yuvarlayın ceviz büyüklüğünde, afiyetle yiyin..Hem yemekte güçlük çekmiyorsunuz, hemde gözünüzü doyuduğu için mideniz daha rahat ediyor.

..

İkincisi ; Elma dilimleri halinde dilimleyin patatesleri , baharatlarla harmanlayın..Fırın poşetine doldurun.. İçine bir soğan doğrayın ve sarımsak bırakın tüm olarak.. Fırınlayın..Çok lezzetli oluyor..
ya şu yulaf işini açarmısın biraz ya bildiğimiz marketteki yulaf ezmelerindenmi pınarın yağsız ve laktozsuz sütü var onla deneyebilirim de verilirmi kilo
peki verilen kilolar tekrardan cabucak aliniyormu?
valla ben geçen yıl 9 kilo verdim 1 kilo geri aldım herşeyi yedim ama gün aşırı kafama göre sporumuda yaptım cnmm b tabi öyle börekler çörekler değil tatlı sevmiyorum pek zaten
valla ben sanmıyorum hepsini kas ve sudan verceğini..sonuçta illaki az da olsa yağda gidecek..yapışmayacak ya bize yoksa nasıl gidecek ki?ama giden yağın miktarı ne kadar olur olur onu bilemem ama illaki gider bence ya..bu diyeti yapıpta yağ oranını ölçtüren oldu mu hiç?varsa rica etsem yazsa...diyet öncesi ve sonrası olarak yağ oranı ..ya da diyeti yapanlardan da olabilir yağ oranını ölçtürüp bi de diyet sonrası ölçtürüp bkabilirz aslında ne kadar yağdan gittiğine ?yapabilecek var mı ?
tatlım 2.5 sene önce 88le başladım şuan 62 kiloyum bu diyeti 3üncü uygulayışım şu su meselesine gelirsek 26 kilo su vermiş olamam dimi yani vücudumda o kadar su yoktur hadi kasıda eklersek yarısı kas yarısı su diyelim sıfır kas ve suyla ayakta duramıyo olmam lazım değilmi ama çok şükür domuz gibiyim :21::21::21:
kızlar bu diyeti uygulayıp sonra kilo alan var mı ? almamak için neler yapıcaz hade bi akıl ?
tatlım bünyeden bünyeye fark vardır elbette ama ben çok aşırıya kaçmamak kaydı ile herşeyi yemiştim kızartmalar böreker çörekler değil tabikide evde ne pişiyosa yedim akşamları çayın yanında bisküvilerimi yiyordum ama ne çayıma ne kahveme hiç şeker atmıyordum tuz hariç un ve şekeri hayatımdang çıkardım bazen kepek ekmeği bazen tahıllı ekmek yedim öyle geçti ama haftada 3 gün düzenli sporumuda yaptım:3:

Selam kizlar.. oncelikle sunu belirtmeliyim ki 5 gunde 5 kilo diyetine kapilipta bunyenizi zorlamayin ben denedim aslinda bu tarz hizli bir diyeti onaylamiyorum ama denemek istedim ama yapamadim zayifliycam diye ugrasirken kendime eziyet ettigmi anladim size tavsiyem yavas yavas ve kalici sekilde zayiflamaniz.. cunki bu sekilde verilse bile hizli bir sekilde geri alirsiniz spor yaparak ve yediklerimizi azaltarak zayiflayalim bence... fikrimi belirtmek istedim

şuanda 89 kiloyum. bu diyete gelecek pazartesi başlayacağım. çünkü bugün pirinç lapası diyetine başladım. 5 gün bunu yapacağım. amacım regl öncesi ödem atmak. ortalama bununlada 3-5 kg gidiyor.

pirinç lapası diyeti hakkında bilgi alabilir miyim canım ben de regl döneminde çok ödem oluyor kilom da çok artış oluyor her regl döneminde aynı sıkıntı :105: şimdiden teşekkür ediyorum :71:

1 çay bardagı pirinci 3 çay bardağı suda haslıosun yagsız tuzsuz yoğurt veya salatayla yiyosun baharat koyabilirsin...günde 3çay bardagını aşmayacak.bol baharatlı ve yogurtlu güzel oluor

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.(ALINTIDIR)

kızlar diyete dün 64.7 kilo ile başaladım
patates sevmediğim için dün prinç lapası yedim baharatlı ve yoğurtlu inanın patatesten güzel :)
neyse.. bu sabah 63.6 geldim .. yani 1 kilo gitmiş
bugün sebze gnüm .. baharatlı pırasa ve yanında domates-salatalık-roka yiyeceğim :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bozmıcammm vallahii:)))5 gündür 2 hafta diyetimi yapıordummm gram verememişmmm:))))))sizcee napim??devam edimmii bu diyete yoksaa başka bi diyetemii geçim??:52::52::52::52:şeytana uycam yoksaa:))yogurttan başka bişi yemedim bugün?

Back
X