- Konu Sahibi incilideniz
- #9.261
diyetim bugün bitti çok şükür hayatımda ilk defa diyet yaptım sonuç olarak 4 kilo gitmiş o kadar sevindim ki kıyafetlerimin içine rahatlıkla oluyorum biraz ara vereceğim sonra yine devam etmeyi düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu gün benim son günüm yoğurt günüm yani ama yoğurt doyurucu olmadığı için yumurta haşladım içine de marul ve maydanozla baharat koydum bi sakıncası var mı ki[/QUOTEbence var canım marol maydanoz sebze günündeydi keşke koymasaydın
bilemedim canım yaa diğer türlü yenilmez biraz tatlandırıyım dedim koydum ben de hata mı yaptım gitti mi ki günüm acaba:2:arkadaşlar bu gün benim son günüm yoğurt günüm yani ama yoğurt doyurucu olmadığı için yumurta haşladım içine de marul ve maydanozla baharat koydum bi sakıncası var mı ki[/QUOTEbence var canım marol maydanoz sebze günündeydi keşke koymasaydın
baharat derken tuz da serbest mi bu diyette ( zira tuzsuz yapamam ben :44: )
bilemedim canım yaa diğer türlü yenilmez biraz tatlandırıyım dedim koydum ben de hata mı yaptım gitti mi ki günüm acaba:2:
umarım gitmemiştir şimdiden sonra koyma istersen ben harfiyen uyguladım sonuç olarak 4 kilo verdim sadece meyve gününde 1 gr bile verememişim
umarım gitmemiştir şimdiden sonra koyma istersen ben harfiyen uyguladım sonuç olarak 4 kilo verdim sadece meyve gününde 1 gr bile verememişim
sabah hazırlayıpta iş yerine getirdim canım yemekten başka yapacak bişey yok gibi görünüyor üzüldüm yaa![]()
sabah hazırlayıpta iş yerine getirdim canım yemekten başka yapacak bişey yok gibi görünüyor üzüldüm yaa![]()
yapacak birşey yok moralini bozma ben tek tip beslendim o yüzden
yapacak birşey yok moralini bozma ben tek tip beslendim o yüzden[/QUOTE
tamam cnm yarın sabah tartıldığımda belli olacak bakalım.. inş veririz kilolarımızı hep birlikte![]()
bugun yıne yenı yenıden basladım sdc 1 gun ara verdım cunku artık kılo kaybım durmaya basladı bnde ögunlerın yerını desıstırmek sıtedım amacım bunyeyı azcık sarsmak cunku alısınca vermıorumm![]()
daha önce kaç kilo vermiştin canım ben bu diyetin sonuncu günümdeyim ilk defa yapıyorum 2 kilo verdim bu sabah itibariyle hiç bozmadım harfiyen uyguladım diyeti tatlım bu diyeti yaparken bira mayasıda uygulayacakmıydık ben yapmadımda birde bira mayasını nasıl hazırlıyoruz ne kadar yiyoruz canım
off zaman geçmiyo ya şu yarın olsada tartılsam şu yulaf ezmesi kilo verdircekmi bakalım hiç sanmıyorum ama denemiş olsum en azından yarın pirinç lapası son gün
meyve gününde bende veremiyordum meyve gününde yulaf ezmesi yicem işe yararsa yumurta gününde de pirinç lapası
![]()
cnm bravo yıyebılıyorsan bn yulafı yıyemedım o yudn bugun lapa yaptımpatates yerıne..