5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benimde bugün et günüm..seviyorum bugünüüüü...önümüzdeki hafta pattis günü bende yulaf denicem.. severim o tatsız yulaf ezmesini ben.. pattis günü çok lezzetsiz geçiyor... sebze günü pırasa ve patlıcan salatası yaptım süper geçti..

bugün et günüm :D kıslar nasıl gidiyor diyet :D benim suanlık iyi artık eve gidince mekikde çekcem öğlenleri yurucemde sporun çok faydası var fırsat buldukca spor hanımlar hadiyin bakayım yandan halimem yandan :D

ben nie kilo alırorumm ozamaaaaaaaaaaaaan:)))sizden az yiyorum hemde kaçamak bile yapmadımm:))bi terslik var yaaa!!!yürüyüşe başladımm 2 günde yine 67 oldum hatta 68 sporsuz 66ya kadar inmiştim.sumu topluor vücudum acaba?

kas oranı fazlalaşıormuşş sanırım ondan alıo gibi gözüküorum..bu arada diyeti degiştirdim ben...seneler önce 12 kilo verip 56ya indigim diyeti uyguluorum:)))1hafta maksimum 2hafta yapıcambakalım belki bundan daha ii sonuç alırım:))

kızlar bugün 4. gnüm yarın son yani
64.7 ile başladım..
şuanda 62.6 yım
inşallah yarının sonunda tam 62 olablirim ..

ben dün yulafı denemiş tim giden bişey yok gramına kadar aynıyım bugünde pirinç lapası yedim sabah yoğurtla da0ha doğrusu yemeye çalıştım bugün 1 kilo vermem lazım yaa bi inemedim şu 60a:68:

cnm kilon durduysa istersen sadece tavuk ye. ben pazar günü patatese başlamıştım baktım günlük kilo verememişim. But yedim 2 gündür 1 kilosu daha gitti. bakalım yarında 500 gr inş. veririm. bugün sabah tartıldım 54.400 . Dinlenme gününde kilo alan arkadaşlar sadece protein ağırlıklı beslenin.

öğlen 1 saat yururdum :D cumaya kadar bu tempo gitcem bakalım sonuç ne olcak cumartesi pazarda sabah yururcem :D heyoo yuppi piuuuu teytey :D çok pis gaza geldim benimki elimden ekmeği alan herif aşkım yemek ye yemek diye msj attı bi sevindim görmeniz lasım :D haha :D yemicem ama dinlemicem artıkın kilolarımdan kurtulcam inş umarım idealime ulaşırım 52 :Dulaşamasam bie çarşambaya kadar 54 olmalıyım yaf :D

Son düzenleme:
bu arada spor yapıp kilo alan tek insan benim heralde:))66 olmuştum 3 gündür yürüyorum artı diyet yapıorum insan 68 5mu olur???bırakıorum ben sporu herkes çok zayıfladıgımı söylüor ama tartı buna inanmıyor:)))biri bişi sölesinn ...:84::84::84:kafayı yicemm:57:

canım ne zaman tartıldığına bağlı spordan hemen sonra tartılma. Çünkü vücut Şİşer ağır çıkarsın demişti bana yıllardır hergün spor yapan bir ablam.

geçen haftadna kalmıstı etim buzluga atmıstım bu gün o eti yiyorum çok azdı ama idare ediyom :D yarım kilodanda az yiyorum :D bu seferkinde hehee :D

:))):1::1:tartılmaaaaaaaaaaaaaaaaaa demedim mi.:)))yasakk:)):52::20::20:tartılarıı kırıcamm bulundugun yerdeki:))yaa düzgünce devam et ara vermee kuzucum:))
:18::18::18: Tırstım yaa:59:,canımm haftasonu sınavım var halsiz kalmaktan korktum,ondan ara verdim ama bak sana söz(söz verince kesin yaparım,beni vazgeçmekten alıkoyar:) pazartesi başlıyorum.Ve tartılmıcam hiç ayın 10una kadar.Gel anlaşalım olar mı:71::71::71:

bu arada spor yapıp kilo alan tek insan benim heralde:))66 olmuştum 3 gündür yürüyorum artı diyet yapıorum insan 68 5mu olur???bırakıorum ben sporu herkes çok zayıfladıgımı söylüor ama tartı buna inanmıyor:)))biri bişi sölesinn ...:84::84::84:kafayı yicemm:57:

Bak yaa,hem bana kızıyoo hem gitmiş kendi tartılmış.Sen beni korkutursun heee:20:Sakınnn bırakmıyosuuun,sen demedin mi banaa tartılma tartılma diyee.Spora da devam,bak arkadaş ne güzel açıklamasını yapmış.Pes etmek yooook,kupa vericem sana :65: Ha gayreet:16:

:18::18::18: Tırstım yaa:59:,canımm haftasonu sınavım var halsiz kalmaktan korktum,ondan ara verdim ama bak sana söz(söz verince kesin yaparım,beni vazgeçmekten alıkoyar:) pazartesi başlıyorum.Ve tartılmıcam hiç ayın 10una kadar.Gel anlaşalım olar mı:71::71::71:

ay snede aöf lisin cnm ya bende öle ama diyeti bırakmayı düşünmüyorum çünkü halsiz etmiyor diğer diyetler gibi bu beni çok rahatım aksine daha dincim :D

ay snede aöf lisin cnm ya bende öle ama diyeti bırakmayı düşünmüyorum çünkü halsiz etmiyor diğer diyetler gibi bu beni çok rahatım aksine daha dincim :D
Evet canım,benim ilk haftam güzel geçmişti fakat 2. hafta kötüydü çok halsiz kaldım hatta dayanamadım bozdum.Oyüzden korktum yine aynısı olursa diye.Şu sınavları atlatayım da başlıcam tekrar.Zaten gerildim yeterince.Bir de halsiz kalsam iyice delirirdim:52::52::52:

ya kızlar sizler nasıl halsiz kalmıyorsunuz ben akşam resmen ölü gibi oluyordum tansiyonum düşüyor başım dönüyor aslında haftaya tekrar etmeyi düşünüyorum bu halsizlikle nasıl yapabilirim bir akıl verin ya daha vermem gereken 5 kilom daha var

Evet canım,benim ilk haftam güzel geçmişti fakat 2. hafta kötüydü çok halsiz kaldım hatta dayanamadım bozdum.Oyüzden korktum yine aynısı olursa diye.Şu sınavları atlatayım da başlıcam tekrar.Zaten gerildim yeterince.Bir de halsiz kalsam iyice delirirdim:52::52::52:

ben pek çalışmadıgımdan pek gerilmedim relaks rahatım :D her sene çalışırdım bu sene hiç çalışma isteğim kalmadı bende anlamqadım :D artıkın hayırlısı :D

ben pek çalışmadıgımdan pek gerilmedim relaks rahatım :D her sene çalışırdım bu sene hiç çalışma isteğim kalmadı bende anlamqadım :D artıkın hayırlısı :D

cevaplarını alıyormusun bilmiyorsan al sonra 2 gün sonra açıklandıgında kaç aldıgını öğrenirsin yoksa 1 buçuk ay beklersin çok geç açıklıyorlarya ben her seferinde alıyorum zor oluyor ama alıyoz :D

ben de aöf okuyorum cnm son yılım bu yıl diğer yıllar çok çalıştım bu yıl hiç kalmadı çalışma isteğim çalışamadım doğru düzgün niye böyle oldum bilmiyorum :2: o iki gün de diyette yapmicam p.tesi günü başlicam tekrar:97:

diyet güzel gidiyor bugün et günüm.
yağsız salçalı sarımsaklı tavuk pişirdim.tuz atmadım ama sanırım salcada azcık tuz var galiba.
ama sabah mecburen yulaf yedim yarım yağlı keçi sütüyle malisef 2 gündür tuvalete uğrayamadım.zaten bağırsaklarım problemliydi şimdi kilitlendi.

günde 2 bardak form çayıda içiyorum banamısın demedi.

bu akşam sarımsaklarımı yutayım son çare bari.:37:

Back
X