5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben de aöf okuyorum cnm son yılım bu yıl diğer yıllar çok çalıştım bu yıl hiç kalmadı çalışma isteğim çalışamadım doğru düzgün niye böyle oldum bilmiyorum :2: o iki gün de diyette yapmicam p.tesi günü başlicam tekrar:97:

iyi edersin tatlım benim hafta sonuna geliyor tatilim o yuzden no problem ama ben öğlen sınavım sabah yürücem :D sonra kahvaltı ve sınav :D diyorum bakalım hayırlsıı :D

iyi edersin tatlım benim hafta sonuna geliyor tatilim o yuzden no problem ama ben öğlen sınavım sabah yürücem :D sonra kahvaltı ve sınav :D diyorum bakalım hayırlsıı :D

amin canm hayırlısı tabi :) halsiz kalmayalım da sınavda benim hem sabah 1 dersim var hem de öğleden sonraları var canm o yüzden dışarda bişeyler atıştırmam lazım:14:

ya kızlar biz bu diyetin sonunda verdiğimiz kiloyu nasıl almıycağz? verenler 1 kilosunu tekrar aldım demiş.diyet sonrası proteinle beslenin demişsiniz,neleri yiycez yani anlamadım ki ?????????????

daha önce denemiş ve harfiyen yapmama rağmen zırnık kg. verememiştim.

cumartesi tekrar deneyeceğim, ilk günüm olacak. umarım işe yarar... evdeyken daha kolay geçer patates günü diye düşünüyorum...

süreci ve sonucu yazarım. cumartesi görüşmek üzere:)

Canım bütün diyetlerde oldugu gibi dikkatli besleneceksin....ister 10 günde ver ister 3 ayda ver kilonu dikkatli beslenmezsen tekrar alırsın geri..protein diyeti farklı bişi diyetten sonra beslenmeyle alakası yok birhaftadan fazla yapılmıor.ama dukan diyetinde kilonu korumak için haftada bir kez protein diyeti yapın dior.öle yanii dikkatli ye iç bu diyetten sonra yagı tuzu çok kullanma geri almazsın verirsin...

gümnaydın kızlar et günümde 600 grm vermişim ama aksam kaçamak yapptım yapmasaydım 900. yada 1 kg vermiş olabilridim ama napim çok güzel duruyrodular tabakta çilekler :D

Günaydın canımm ohh maşallahh :))ben artık tartılmıorum valla yoksa kafayı yicem:))rejim spor yapıp kilosu artan tek insan olarak çarşamba gününe kadar tartılmıcamm:)):52::52::52:

bide kilon 56 yaaa:)))utanmıomuusn sen diyet yapmaya:)):22:

cıx utanmıyorum çünküt kuzenime fark atmam alsım 54 olmam lasım çarşambaya kadar tatlım yav :D ama bu gidişle anca 55 olabilirim oda iyi çünkü kuzenin dediğine göre o suan 4 kilo vermiş ben 5 kilo şuan :D ama 1 kg daha fark etmem lasım çünküt ya beni yiyorsa :D vermem lasım hafta sonu dikkat etcem birde spor ohh yandna halimem yandan :D

kızlarr nihayet bu haftada btti serbest günümdeyim ama 1 gün ara vericem ben çünkü hafta sonu yapamıcam diyet pazartesi dewam edicem bugün serbest yarın bi tavuk günü yaparım c.tesi pazar dikkat edicem artık dün pirinç lapası yapmıştım 600 gram gitmiş oda bişey bi elma yemiştim dayanamadım bide akşam koca bi tabak yedim bi dahaki sefere daha az yemeyi düşünüyorum
:62::62::62::62::62::62::62:

bu diiyeti fazla kafama takmamayı düşünüyorum yavaş yavaş gitsemde olur yaza daha çok var şimdilik 61 kilo takılıcam

kızlarr nihayet bu haftada btti serbest günümdeyim ama 1 gün ara vericem ben çünkü hafta sonu yapamıcam diyet pazartesi dewam edicem bugün serbest yarın bi tavuk günü yaparım c.tesi pazar dikkat edicem artık dün pirinç lapası yapmıştım 600 gram gitmiş oda bişey bi elma yemiştim dayanamadım bide akşam koca bi tabak yedim bi dahaki sefere daha az yemeyi düşünüyorum
:62::62::62::62::62::62::62:

bu diiyeti fazla kafama takmamayı düşünüyorum yavaş yavaş gitsemde olur yaza daha çok var şimdilik 61 kilo takılıcam

bende yogurt gününde veremiyorum acabanasıl yapıyorsun cnm şu pirinç lapasını nasıl tadı kötümü yiyeilirmiyim acaba onu yapayım bende

kızlar su pirinç lapasını nasıl yapıyorsunuz günde ne kadar yiyorsunuz bir bilgi verebilirmisiniz acaba

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.

Sonuç:
Bu şekilde, en kötü 400 gr veriyorum bir günde. Dün yaptığım diyette ise 500 gr verdim.(alıntıdır..)

bende yogurt gününde veremiyorum acabanasıl yapıyorsun cnm şu pirinç lapasını nasıl tadı kötümü yiyeilirmiyim acaba onu yapayım bende

kızlar su pirinç lapasını nasıl yapıyorsunuz günde ne kadar yiyorsunuz bir bilgi verebilirmisiniz acaba

tehlikeli diilmidrki böyle:18:

tatlım ben ölçüyle yapmadım pirinci iyice yıkadım ufak bi tencereye göz kararı koydum içine tel şehriyede attım tuz ve yağ koymadan hasladım öle kupkuruda yapmadım azcık sulu bıraktım koydum tabağa önce bol karabiber koydum sonra yoğurt koydum bolca bastım kaşığı:56::56::56:

çokta güzel oluyo bildiğin pilav gibi ben bayılırım pilava ama 3 koca tabak yedim abarttım biraz pilavı sevdiğim için :41: 600 gram gitmiş 3 tabak yerine 1 tabağı 3e bölüp 3 öğün yeseydim belki 1 kg verirdim didye düşünüyorumm bi dahakine öyle yapıcam

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum. Örneğin dün yaptığımda 2 kez bir kase dolusu üzüm yedim.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)

eğer diyet yapacağım gün, iş günüme denk geliyorsa.. Sabahtan 2 fincan pişirip bahsi geçen karışımı yapıyorum. Yani baharat ve yoğurt ekliyorum. Yanımda götürüp soğuk soğuk yiyorum.

Sonuç:
Bu şekilde, en kötü 400 gr veriyorum bir günde. Dün yaptığım diyette ise 500 gr verdim.(alıntıdır..)

bu saydıklarının hepsini bi gündemi yeniyoo :53::53:

Back
X