- Konu Sahibi incilideniz
- #9.481
giittimm sanmaa takipteyim:))))))bozmaa ve tartılmaa:))bu arada ben 65 oldum:)))70.2 di kilom daha bir ay olmadıı:))ben biraz proteine döndüm:))gözüm üstündee
:82:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
giittimm sanmaa takipteyim:))))))bozmaa ve tartılmaa:))bu arada ben 65 oldum:)))70.2 di kilom daha bir ay olmadıı:))ben biraz proteine döndüm:))gözüm üstündee
:82:
meyve sevmiyoruuuum((( çok zor geçti çok
bi ara cidden bayılacağımı sandım tüm gün elma-armut-kivi püresi ve üzerine sıkılmış portakal ile tamamladım ama bana sorun öğüre öğüre yedim
yarın yumurta günü ben severim yumurtayı ama annemle çarşıya gitcez o benim karnımı doyurmadan yollamaz eve yaa offfyüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bak işte
yarın sabah tartılmayı düşünüyorum bakalım kaç kilo gitti ?
arkadaşlaar,bu diyetle 5 kilo verebilen varmı gerçekten?? benim bugün 4.günümdü. bu sabah tartıldım,sadece 2 kilo gitmiş..harfi harfine uygulamıştım oysayarında devam ediyim,değişecekmi bakalım durumlar
Hoşgeldiiin prenkesscim,ben de nerde bu kayıplarda diyodum,demek kulakların çınladı geldin,bak görüyo musun iyi ki arkandan konuşmamışım
Tebrik ederimm darısı başımıza inşallah,çok sevindim kilo verdiğine
Tartılmıyorum söz verdiğim için,bir de 'ayın 10una kadar tartılmıcam söz' demişim sana,nasıl dayanıcam bakalım:97:Bozmadım da bu hafta(rüyamı saymazsan
) Protein diyeti fln mı yapıyorsun sen?
arkadaşlaar,bu diyetle 5 kilo verebilen varmı gerçekten?? benim bugün 4.günümdü. bu sabah tartıldım,sadece 2 kilo gitmiş..harfi harfine uygulamıştım oysayarında devam ediyim,değişecekmi bakalım durumlar
evet var canım.ben tam 5 kilo verdim.pazartesi de tekrar başlıyorum
evet var canım.ben tam 5 kilo verdim.pazartesi de tekrar başlıyorum
AY N mutlu sana. nasıl svindim bende tık yok valla. heralde bana yaramadı bu diet. gerçi hastalık girdi derken arada kaçamaklarım oldu antibiyotik laıyorum diye. ama gram oynamaz mı ya71.7 ile başlamıştım diyete bu sabah itibari ile 68.5 kiloyum.çarşıya çıkmamıza rağmen diyeti bozmadım tüm gün 3 yumurta dışında hiç bişey yemedim bakalım yarın kaç olacağım.bu gece diyetim sona eriyor karnımı görmelisiniz yok oldu :)