5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

valla canım aç kalmadım sabah 3 patates öğlen 2 aksam 2 azönce 1 tane haslanmıs patates yedım yalnız< pul bıbe r bırde maydonoz ekledım ınsallah bıse olmaz su içtim bıtkı cayı bırde lıgt kola hayırlısı bakem

baharat serbest canım tuz yok sadece maydonoz katman da iyi olmuş metabolizman için ben de yarın başlıyorum inşallah sonuna kadar devam ederim:41:

71.7 ile başlamıştım diyete bu sabah itibari ile 68.5 kiloyum.çarşıya çıkmamıza rağmen diyeti bozmadım tüm gün 3 yumurta dışında hiç bişey yemedim bakalım yarın kaç olacağım.bu gece diyetim sona eriyor karnımı görmelisiniz yok oldu :)

cok sewindim canm ya hep böyle devam et:))ben de gecen hafta yapmistim ,3,5 kilom gitmisti,bugun tekrar basladim,umarim butun kilolardan kurtuluruz:))

benimde göbeğim kayboldu arkadaşlar,sabah inanamadım dümdüz olmuştu. :66: gerçi hala 2 kilo verebildim ama en azından göbeğimdeki çıkıntı kayboldu :nazar:

sağolun kızlar ama ne zor bi gündü kebapcının yanından geçerken nasıl buram buram kokuyor ağlayasım geldi :)))
annem dedi istersen girelim yok dedim son günüm onca sıkıntı çektim girersek emeğim boşa gider.
wavy canım sen hasta oldun yüklenme kendine sağlam insanı bile tepetaklak ediyor bu diyet bence ara ver bir süre.
bende ara vereceğim tüm hafta zor geçti zaten :(

arkadaşlar ben üniverste öğrencisiyim ve arkadaşlarımla evde kalıyorum. 1 ay önce 5 gün kadar isveç diyetini denemişliğim var ama başarılı olamadım. spor salonuna yazıldım ve kilo vermek yerine 3 haftada 2 kilo aldım. nişanlımla beraber başladık bu kilo verme maatonuna o kilo verdi ben veremedim hırs oldu şimdi bende :) lütfen bana yardımcı olun. kilom 64 boyum 1.58.. en fazla 50-54 arası olmam gerek. pazartesi bende bu diyete başlıcam ve gidişatı sizlere aktarcam. herkese kolay gelsin...

airlikfeer anlaştık :66: başlıyoruz.. ev arkadaşlarım buna hiç sevinmicek :1:

:52::52::52:süpeerr tatlıım birlikte olunca çook daha güzel olucak:66::66::66:

bencede daha çok kişi katılırssa birbirimize destek oluruz motive ederiz birbirimizi hadi kızlar yaza incecik girelim:1:

airlikfeer
zeyna
aslikenan

artıran yokmuuu kızlarrr:52::52::52:

selam kızlar gerçekten işe yarıyor mu bu diyet?yapan ve olumlu sonuç alan cevaplasın lütfen.bende çok isterim yapmak ama bebeğim 4,5 aylık.hem emziriyorum hem de mama veriyorum.acaba 1 hafta yapsam ona zararı olur mu ?vermem gereken 10 kilo var hala:59:aslında zamanla verebilirim belki ama çalışmaya başladım ve hiçbir kıyafetime giremiyorum.bu bedenime göre kıyafet alırsam da salarım kendimi valla:1:daha da veremem:52:yoksa pazartesi bende sizlerle başlarım :56:

Back
X