5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar gerçekten işe yarıyor mu bu diyet?yapan ve olumlu sonuç alan cevaplasın lütfen.bende çok isterim yapmak ama bebeğim 4,5 aylık.hem emziriyorum hem de mama veriyorum.acaba 1 hafta yapsam ona zararı olur mu ?vermem gereken 10 kilo var hala:59:aslında zamanla verebilirim belki ama çalışmaya başladım ve hiçbir kıyafetime giremiyorum.bu bedenime göre kıyafet alırsam da salarım kendimi valla:1:daha da veremem:52:yoksa pazartesi bende sizlerle başlarım :56:

:44::44:o konularda hiç bir bigim yok ama canım daha küçükmüş bebeğin biz yarın başlıyoruz hem:66::66::66:
şartlar zor sana yetmez ki bebeğe nasıl yetsin diye düşünüyorum :44:ama karar senin bize katılmak istiyorsan kapımız açık yarın başlıyoruz:66::66::66::66:

:44::44:o konularda hiç bir bigim yok ama canım daha küçükmüş bebeğin biz yarın başlıyoruz hem:66::66::66:
şartlar zor sana yetmez ki bebeğe nasıl yetsin diye düşünüyorum :44:ama karar senin bize katılmak istiyorsan kapımız açık yarın başlıyoruz:66::66::66::66:
aslında yavaş yavaş ek gıdaya başladık.olmazsa bu 5 ayı tamamlasında 1 haftalık değilmi bu diyet yaparım bende:66:size başarılar ve sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr diliyorum :56::56::56:gelişmelerden haberdar edin mutlaka

aslında yavaş yavaş ek gıdaya başladık.olmazsa bu 5 ayı tamamlasında 1 haftalık değilmi bu diyet yaparım bende:66:size başarılar ve sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr diliyorum :56::56::56:gelişmelerden haberdar edin mutlaka

canım benımde bebişim çok küçük.3,5 aylık.bende kılo vermek istıyorum.bu kıloyla işe başlamak istemıyorum.aslında 5 gün yedikleri şeyler yararlı seyler.patates,yumurta,süt,sebze,meyve..sadece 1 gun bırını dıger gün diğerini yapıyolar.sonuçta telafı edıyolar kalsıyum,protein... gıbı seylerı.bılmem kı napsak hııııııııııııı?

canım benımde bebişim çok küçük.3,5 aylık.bende kılo vermek istıyorum.bu kıloyla işe başlamak istemıyorum.aslında 5 gün yedikleri şeyler yararlı seyler.patates,yumurta,süt,sebze,meyve..sadece 1 gun bırını dıger gün diğerini yapıyolar.sonuçta telafı edıyolar kalsıyum,protein... gıbı seylerı.bılmem kı napsak hııııııııııııı?

aynen senin gibi düşündüğüm için bu diyet mantıklı geldi.tüm vitamin grupları var ama farklı günlerde.ayrıca uzun bir diyet programı değil.sadece 5 gün.aslında tanıdık bi doktor var ona sorayım bakalım olur derse yaparız beraber:66:ayyy bak heyecanlandım.hayatımda ilk kez rejim yapıcam:52::52:kaç kilosun canım ben 63

daha önce basladınmı cnm sen bu diyete

evet canım 3 gün dayanabilmiştim 4. gün yemiştim ne allah verdiyse:25:
inşallah bu sefer çok iyi olacak hep birlikte:66: o zaman yalnızdım :30:

aynen senin gibi düşündüğüm için bu diyet mantıklı geldi.tüm vitamin grupları var ama farklı günlerde.ayrıca uzun bir diyet programı değil.sadece 5 gün.aslında tanıdık bi doktor var ona sorayım bakalım olur derse yaparız beraber:66:ayyy bak heyecanlandım.hayatımda ilk kez rejim yapıcam:52::52:kaç kilosun canım ben 63

kızlar gelin başlayalım o zaman aynı günde 5 kişi 5 kilo diyeti ile toplam 25 kilo vereliimmm:52::52:

kızlar gelin başlayalım o zaman aynı günde 5 kişi 5 kilo diyeti ile toplam 25 kilo vereliimmm:52::52:[/QUOTE]

valla bana uyar.aslında çok cesur konuşuyorum ama daha önce hiç rejşm yapmadım.inşallah başarabilrim:61::61:bende sizden destek alarak yapabilirim.kimler katılıyor şimdi isimleri yazalım ve kaç kiloyuz söyleyelim.5 gün sonra zafere ulaşalım:65::65::65::65:bu arada 3. gün çok fena sabahtan et yemeyemi başlıycağız:53::53::53:

airlikfeer kilom bugün 57.4 idi ama sabahki kilomu göz önüne alırım

herkez yazsın kilosunu bi mesajda toplayalım kızlar sonra katılanlar benim gibi yazsın:29::66:

hb cnm bende yarın başlıyorum kızlar daha once yaptgm dıyettede tansıyonum düşüyordu inş böyle bir sorun olmaz

ben de daha önnce yaptığımda başım dönüyordu o yüzden bırakmıştım ama çok az yemiştim serbest olmasına rağmen her şey bu sefer çok kısmıcam da abartmıcam da:66:

tamam canım doktora sor baslayalım.ama ıyıce anlat.her grubun olduğunu.bıde anladığım kadarıyla patates yenıyosa o gün sınırsız yanı aç kalmıcaz onuda belırt canım.bende 64,5 kıloyum.51-53 arası olmak istiyorum.

Back
X