5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım üzerine limon sıktın mı bi de ben pul biber falan da koydum içine bana gayet güzel geldi :):):1:

limon sıksam iyi olur belki ot kokusu gider:25: bende karabiber ve kırmızı biber koydum canım:25:

süpersin ya.nasıl oldu bende anlamadım ama olsun olsun.aferın sana kızzzzzzzzzzzz

:nazar::nazar::nazar:inşallah böyle devam eder:29:

canım içine sarımsak ta koymadın sen sanırım, limon falan sıksaydın üzerine biraz da pul biber mis gibi oluyordu yani ben bugun et günümde baya zorlandım sabah balık ızgara yaptım ama böğüre böğüre yedim geri kalanını da döktüm napcam bilmiyorum :50: belki tavuk yaparım napım gittigi kadar gitsin ölcek değilim ya balık yerine tavuk yıyınce, kalorılerıne de baktım yıyeceklerın aynı kalorııı

ben yarın ne yicem bilmiyorum :43: sanırım değişiklik yapacağım belki meyve gününü yarın yaparım:31:

kızlar mantarla ıppanağı pişirdim yedim allahım o nasıl bir tad :18::18::18:

zorla yedim onun içine bişey katıp tadlandırmam lazım ne yapmalıyım yiyemem vallaha bir daha öyle:18:

yardım edin nasıl güzel olabilir tadı:18:

pul biber karabiber sarımsak koy biraz tuz at.1 çimdik:1::1::1
biraz fazla kilo vermişsin sanki evet su kaybı olabilir ama bol su ve diyet sonrası doğru beslenme birazda yürüyüşle durumu kurtarırsın vede kilonu korursun canım.azmin için tebriklerrrrrrrrr:36::36:

bende tatsız tutsuz olan yemekleri baharatlarla kurtarmaya calısıyorum özellikle pişirirken atarsan baharatları dahada güzel oluyor sonradan eklemek yerine aklında bulunsun kırmızı biber karabiber nane kekik ne olursa işte :)

pnrgl nasıl gidiyor canım.ben bugün et yiyorum.malum yarın okulda yiyemem.kendime göre günleri değiştiriyorum.bugün sabah yarım kase nesfit yedim.sonra tavuk göğüs haşladım.şimdide onu yiyorum.üzerinde tüm baharatlar mevcut.tadı saman gibi olsada dönmiycem bu rejimden.sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 62.4 yani 700 gram bir kayıp var:52::52::52::52::52:

pul biber karabiber sarımsak koy biraz tuz at.1 çimdik:1::1::1
biraz fazla kilo vermişsin sanki evet su kaybı olabilir ama bol su ve diyet sonrası doğru beslenme birazda yürüyüşle durumu kurtarırsın vede kilonu korursun canım.azmin için tebriklerrrrrrrrr:36::36:

limonla bocaladım canım onu canım sarmısak sevmiyorum:37:tuz atmadan kurtulduk sabah annem accık olsun at dedi bende atar gibi yaptım ama atmadım:60::60::60: heh yeter diyo bide:60::60:
dikkat edersem gelmez diye düşünüyorum :66::66::66:teşekkür ederim canım:65::66:

pnrgl nasıl gidiyor canım.ben bugün et yiyorum.malum yarın okulda yiyemem.kendime göre günleri değiştiriyorum.bugün sabah yarım kase nesfit yedim.sonra tavuk göğüs haşladım.şimdide onu yiyorum.üzerinde tüm baharatlar mevcut.tadı saman gibi olsada dönmiycem bu rejimden.sabah tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 62.4 yani 700 gram bir kayıp var:52::52::52::52::52:

:nazar::nazar::nazar:tebrik ederim canım

vay be çok iyi nerdeyse 1 kılo olcak.ben de fırında sebze yemeği yapmıştım çok kötü oldu yıyemedım.salatalık havuç marul felan işte.çok ıyı gıtmıyo yanı.acaba ben kaç verdım yarın sabah tartılayım bakalım

vay be çok iyi nerdeyse 1 kılo olcak.ben de fırında sebze yemeği yapmıştım çok kötü oldu yıyemedım.salatalık havuç marul felan işte.çok ıyı gıtmıyo yanı.acaba ben kaç verdım yarın sabah tartılayım bakalım

canım bence çiğ tüketebileceğin sebzeleri seç.çünkü pişince vitaminlerinin bir kısmı ölüyo.en doğal haliyle almak gerek.ayrıca diyetteyiz.birçok şeyi yemiyoruz.bari yediğimizden fayda görelim.aslında tartılmıycaktım ama sabah uyanıp evi toplarken tartının yanındam geçtim ve içimdeki şeytan dürttü:52::52:neyse allahtan vermişim kilo.sevindirik oldum

canım bence çiğ tüketebileceğin sebzeleri seç.çünkü pişince vitaminlerinin bir kısmı ölüyo.en doğal haliyle almak gerek.ayrıca diyetteyiz.birçok şeyi yemiyoruz.bari yediğimizden fayda görelim.aslında tartılmıycaktım ama sabah uyanıp evi toplarken tartının yanındam geçtim ve içimdeki şeytan dürttü:52::52:neyse allahtan vermişim kilo.sevindirik oldum

çok haklısın.bende çiğ olanları yiyorum işte.bakalım aksam yıne zor gececek heralde.canım düşünsene nerdeyse 60 olcan:66:

çok haklısın.bende çiğ olanları yiyorum işte.bakalım aksam yıne zor gececek heralde.canım düşünsene nerdeyse 60 olcan:66:

bu arada düşündümde aslında bizim yaptığımız dıyet bi bakıma kalori hesabı yapmaya benziyo.1. gün kac tane patates yenebılır kı mesela.yanı aldığımız kalorı harcadığımızdan az oldugu için zayıflıyo insanlar.

bu arada düşündümde aslında bizim yaptığımız dıyet bi bakıma kalori hesabı yapmaya benziyo.1. gün kac tane patates yenebılır kı mesela.yanı aldığımız kalorı harcadığımızdan az oldugu için zayıflıyo insanlar.

olabilir canım.bu diyetin farkı aç kalmamak.zaten yemezsen metabolizma çalışmaz ve kilo veremezsin veriyorsan eğer kilo su kaybedersin ancak.bu diyet detoks gibi.tek tip beslenme var.avantajımız her gün farklı besinleri almak ve aç kalmamak.olacak olacak kaç kilo giderse gitsin yeterki gitsinnnnnnn

olabilir canım.bu diyetin farkı aç kalmamak.zaten yemezsen metabolizma çalışmaz ve kilo veremezsin veriyorsan eğer kilo su kaybedersin ancak.bu diyet detoks gibi.tek tip beslenme var.avantajımız her gün farklı besinleri almak ve aç kalmamak.olacak olacak kaç kilo giderse gitsin yeterki gitsinnnnnnn

umarım 2 den az gıtmez.çünkü ben her seyı yıyerekte 1 kılo verıyorm

Naber kızlaaaar nasıl gidiyor bakalım,ayy hepiniz ayrı bi alemsiniz :9::9::9:Hadi ben sizi takipteyim :82: Ha bire tartılıp durmayınnn biraz dayanın yahu zafere az kaldı:65:

Ey Allahım ben ha bire tartılmayın diyorum bu hatun da yarın kaç çıkıcam acaba diyooo:53:
Dayanırsınız pınarcım az kaldı zaten,bugün et gününüz müydü?

Son düzenleme:
tatlım masallah cok guzel kılo vermıssın nasıl yaptın yanı gunde kac tane patates yedınn hee bıde sebze gununde ne yedın banada anlatırmısın

canım dün 1300 gram patates almıştık marketten soydumhepsini kaynattım annemle babam bi kısmından patatesli yumurta yaptılar kalanını ben yedim 1000 gram diyelim 1000 gram patates yedim
üstüne accık kırmızı accık karabiber accık ta kuru nane koyarak 4 öğünde yedim:69:

bugün sebze günüm sabah 1.5 domat 1.5 salatalık yedim 200 gram mantarla 200 300 gram ıspanakı kavurdum tadı çok kötüydü sabah zorla yedim tabi ıspankalı olanı 3 porsiyona ayırdım

öğlen 1 porsiyon ıspanaklıdan 1 salatalık 1 domat yedim ıspanakı limonla bocaladım daha iyi oldu tadı

dün 3.5 litre su içtim canım bide limonlu çay şekersiz 1 kupa:32:

bugünde inşallah 3.5 olmasa da 3 olucak:61:

bu akşam 1 domat 1 salatalık ve kalan ıspannaklı mantarımı yicem:56:limonlayıp tabi:34:

yarın ne yiyeceğim konusunda hiç bir fikrim yok günlerimi değiştirebilirim belki:44:

Back
X