- Konu Sahibi incilideniz
- #9.901
spor yapıyomusun canım.bız yapamadık bu dıyetle spor
hayır spor falan yapmadım ben harfiyen uydum diyete hiç kaçamaksız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor yapıyomusun canım.bız yapamadık bu dıyetle spor
kaçıncı günün kaç kilo verdin canım:44:
4. günüm 3 kilo vermişim
Peki toplam kilon kaç boy kilo oranı ne ?ben cumartesine kadar tartılmıcam bakalım sonuç ne olacak bugün 3.gün
bende kaçamak yapmadım ama metabolızma meselesı heralde.ınsallah senınkı 4 kıloyu bulur
bu diyetin mantığı sanırım 1 hafta içerisinde 5 besin grubandan da almak .meyve yesen bence iyi olur ama miden kaldırmayacak kadar sevmiyorsanda artık sebze yersin..mesela bende meyve gününü iple çekiyorum.bayılırım meyveye evde meyve olmasın hiç bişey yok gibi gelir.
4. günüm 3 kilo vermişim
kızlar ben bu diyeti bir daha yapmayı düşünmüyorum sabah tvde ızledım doktor kısa sürede verilen kilo dğlmş kaslardan gidiyormuş ve kalbe zararlıymış dedi en iyisi az sık yemek ve spor yapmak zaten benım 1 kilom kaldı onu da normal diyetimle veririm![]()
benim daha vermem gereen 4 kilo varsenin boyun kaç canım
![]()
1.60 kilom şimdi 49 kg 48 olsam yeter 1 kilom kaldı yani![]()
çok iyi valla ben 2.2 kilo verdim şimdiye kadar 5. günüm bu gün ama 3. gün cozuttum
kızlar yumurta gününüzde kaç tane yedinizben şu ana kadar 2 tane yedim ama acıktım uysam mı ne
![]()
kızlar ben bu diyeti bir daha yapmayı düşünmüyorum sabah tvde ızledım doktor kısa sürede verilen kilo dğlmş kaslardan gidiyormuş ve kalbe zararlıymış dedi en iyisi az sık yemek ve spor yapmak zaten benım 1 kilom kaldı onu da normal diyetimle veririm![]()
merhaba kızlar,
öncelikler 5 gündür sizi takip ettiğimi söylemek istiyorum, hepinizi tebrik ediyorum. malum ben şartlar dolayısıyla başlayamadım ama pazartesi başlıcam ve 2 hafta kesintisiz yapmayı düşünüyorum. selen arkadaşımız kilonun kaslardan gittiğini yazmış, öncelikler bu konuda içiniz rahat olsun. verilen ilk 1.5-2 kg ile ödem ve su atıyorsunuz, tek tip beslenme ile yapılan bir nevi detoks etkisi.. sonrasında yağ kaybı başlar. kas kaybedilmeyeceği açık çünkü et ve yumurta yiyerek protein ihtiyacı destekleniyor. direkt kullanım enerjisi olan nişasta yüklü patatesi meyve ve sebzeler güç kaybını engelliyor. hafta sonu 2 gün verilen ara ile vücut kendine geliyor. ben bu diyeti gerçekten sağlıklı buluyorum, ayrıca sınır yok daha ne olsun. elbette depolamak kadar keyifli deil yiyeceklerden vaz geçmek ki benim için yemek yemek bir sanathepinizi tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum
:18:
canım kendını o kadar kasma zaten sınırsız yenıyodu bu dıyette ama besımızde sınırı aşmadık masallah.ben 3 yumurta ama bide mandalına yedım
merhaba kızlar,
öncelikler 5 gündür sizi takip ettiğimi söylemek istiyorum, hepinizi tebrik ediyorum. malum ben şartlar dolayısıyla başlayamadım ama pazartesi başlıcam ve 2 hafta kesintisiz yapmayı düşünüyorum. selen arkadaşımız kilonun kaslardan gittiğini yazmış, öncelikler bu konuda içiniz rahat olsun. verilen ilk 1.5-2 kg ile ödem ve su atıyorsunuz, tek tip beslenme ile yapılan bir nevi detoks etkisi.. sonrasında yağ kaybı başlar. kas kaybedilmeyeceği açık çünkü et ve yumurta yiyerek protein ihtiyacı destekleniyor. direkt kullanım enerjisi olan nişasta yüklü patatesi meyve ve sebzeler güç kaybını engelliyor. hafta sonu 2 gün verilen ara ile vücut kendine geliyor. ben bu diyeti gerçekten sağlıklı buluyorum, ayrıca sınır yok daha ne olsun. elbette depolamak kadar keyifli deil yiyeceklerden vaz geçmek ki benim için yemek yemek bir sanathepinizi tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum
:18:
canım bende 3 yumurta yedim akşam öğünümde de 1 kase yoğurt yedim
yarın 55 kusürlerde olmam lazım olurmuyum
canım senin boyun sanırım 1.69 falandı oyle okumustum yanlıs hatrlamyrsam bence senin 57 58 kg olman lazım çünkü boyun uzun 52 ye düşmek istiyorsun sanırım az dğl mi![]()
canım bende 3 yumurta yedim akşam öğünümde de 1 kase yoğurt yedim
yarın 55 kusürlerde olmam lazım olurmuyum
canım senin boyun sanırım 1.69 falandı oyle okumustum yanlıs hatrlamyrsam bence senin 57 58 kg olman lazım çünkü boyun uzun 52 ye düşmek istiyorsun sanırım az dğl mi![]()
evet 169 canım bazıları 174 olduğumu söylüyor ama ben ne zaman ölçsem 169 çıkıyor:90:
azcık ince olmak istiyorum canımgiydiklerim yakışsın istiyorum ve 38 beden olmak istiyorum
![]()