merhaba kızlar,
öncelikler 5 gündür sizi takip ettiğimi söylemek istiyorum, hepinizi tebrik ediyorum. malum ben şartlar dolayısıyla başlayamadım ama pazartesi başlıcam ve 2 hafta kesintisiz yapmayı düşünüyorum. selen arkadaşımız kilonun kaslardan gittiğini yazmış, öncelikler bu konuda içiniz rahat olsun. verilen ilk 1.5-2 kg ile ödem ve su atıyorsunuz, tek tip beslenme ile yapılan bir nevi detoks etkisi.. sonrasında yağ kaybı başlar. kas kaybedilmeyeceği açık çünkü et ve yumurta yiyerek protein ihtiyacı destekleniyor. direkt kullanım enerjisi olan nişasta yüklü patatesi meyve ve sebzeler güç kaybını engelliyor. hafta sonu 2 gün verilen ara ile vücut kendine geliyor. ben bu diyeti gerçekten sağlıklı buluyorum, ayrıca sınır yok daha ne olsun. elbette depolamak kadar keyifli deil yiyeceklerden vaz geçmek ki benim için yemek yemek bir sanat

hepinizi tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum
teşekkür ederiz.sanada başarılar canım.dilerim aynada ve tartıda istediğin kiloyu görürsün.bu rejim konusunda bende senin gibi düşünüyorum.hatta bende yazmıştım detoks gibi olduğunu.tam bilmiyorum detoksu ama kısa süreli tek tip beslenme olduğunu biliyorum.her gün tek bir besin grubu var ama sonuçta 5 gün var ve farklı besinler alınıyor ve en önemlisi aç kalmıyorsun fazla.
benim bugün meyve günümdü ama malum iş nedeniyle çok meyve yiyemedim.az kalorili alternatif şeyler yedim.yarın sabahı çok merak ediyorum.sabah nete giremiyebilirim.dersim erken çünkü.ama akşam mutlaka yazarım.