5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

airlikfeer 58.2
guleyo 63.1
zeyna 57.8
xxslnxx 63.2
pnrgl 64.6
selen_86 51 kilo

kızlar bu imiş listemiz:26:
4 kişi kalmışız sanırım :65::65:
1 arkadaşımız öğrenci evinde kaldığı için başlayamadığını söylemişti ama hangisi hatırlamıyorum:26:

Kızlar ben burdayım 3. gün sonunda tartıldım 61 kıloyum yuppi :):)

kızlar inşallah 55.9 çıkarım yoksa çok büyük hüsrana uğrarım:25:

iyi geceler herkeze sabah okul var erkenciyim ilk ben yazcm sanırım :18::18::18::18:

yatıyım da duş alıp hemen sabah olsun:18::18::18::18:

merhaba kızlar,
öncelikler 5 gündür sizi takip ettiğimi söylemek istiyorum, hepinizi tebrik ediyorum. malum ben şartlar dolayısıyla başlayamadım ama pazartesi başlıcam ve 2 hafta kesintisiz yapmayı düşünüyorum. selen arkadaşımız kilonun kaslardan gittiğini yazmış, öncelikler bu konuda içiniz rahat olsun. verilen ilk 1.5-2 kg ile ödem ve su atıyorsunuz, tek tip beslenme ile yapılan bir nevi detoks etkisi.. sonrasında yağ kaybı başlar. kas kaybedilmeyeceği açık çünkü et ve yumurta yiyerek protein ihtiyacı destekleniyor. direkt kullanım enerjisi olan nişasta yüklü patatesi meyve ve sebzeler güç kaybını engelliyor. hafta sonu 2 gün verilen ara ile vücut kendine geliyor. ben bu diyeti gerçekten sağlıklı buluyorum, ayrıca sınır yok daha ne olsun. elbette depolamak kadar keyifli deil yiyeceklerden vaz geçmek ki benim için yemek yemek bir sanat :1: hepinizi tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum :34:

teşekkür ederiz.sanada başarılar canım.dilerim aynada ve tartıda istediğin kiloyu görürsün.bu rejim konusunda bende senin gibi düşünüyorum.hatta bende yazmıştım detoks gibi olduğunu.tam bilmiyorum detoksu ama kısa süreli tek tip beslenme olduğunu biliyorum.her gün tek bir besin grubu var ama sonuçta 5 gün var ve farklı besinler alınıyor ve en önemlisi aç kalmıyorsun fazla.

benim bugün meyve günümdü ama malum iş nedeniyle çok meyve yiyemedim.az kalorili alternatif şeyler yedim.yarın sabahı çok merak ediyorum.sabah nete giremiyebilirim.dersim erken çünkü.ama akşam mutlaka yazarım.

kızlar 51 kg ile başlamıştım az önce tartıldim 48.750 kg çıktım 2.250 kg gtti yani inş geri almam

iyi vermişin selen_86 spor yürüyüş yaptın mı..almaman için kendini bırakmaman lazım bu diyetle olmsa bile yediklerine dikkat etmen lazım.
Kilon çok düşük zaten neden vermeye çalışıyorsun ki:3:hadi bakalım benimde 4.günüm sonuç ne olacak bakalım.ama dün gece çok kötü kalp çarpıntım oldu uyuyamadım.başımın için böyle sanki dönüyordu.bugün iyi gibi ama geceye allah kerim.

iyi vermişin selen_86 spor yürüyüş yaptın mı..almaman için kendini bırakmaman lazım bu diyetle olmsa bile yediklerine dikkat etmen lazım.
Kilon çok düşük zaten neden vermeye çalışıyorsun ki:3:hadi bakalım benimde 4.günüm sonuç ne olacak bakalım.ama dün gece çok kötü kalp çarpıntım oldu uyuyamadım.başımın için böyle sanki dönüyordu.bugün iyi gibi ama geceye allah kerim.

evet cnm spor yaptım kaslardan gitmemesi için spor şart boyum kısa oldğu için 48 kg ideal bu sabah bir dilim ekmeği zor yedim midem küçülmüş benim de sebze günü kalp çarpıntım oldu tansiyonum düştü dinlemekle geçti inş cnm sende istedgn kiloya ulaşırsın bol bol spor ya da yürüyüş yapmanı tavsiye ederim:16:

evet cnm spor yaptım kaslardan gitmemesi için spor şart boyum kısa oldğu için 48 kg ideal bu sabah bir dilim ekmeği zor yedim midem küçülmüş benim de sebze günü kalp çarpıntım oldu tansiyonum düştü dinlemekle geçti inş cnm sende istedgn kiloya ulaşırsın bol bol spor ya da yürüyüş yapmanı tavsiye ederim:16:

walla bende ilk gün 45 dk yürüyüş bandında yürüdüm tempolu olarak ikinci gün sebze günü çok halsiz kaldım senin gibi yapamadım 3.günde 50 dk yürüdüm yürümeye devam etcem zaten..bakalım cumartesi sonucu yazarım.

kızlar benımkı cok ıyı değil.zaten 3. gun 63,1 gelıyodum yıne aynı son ıkı gun yumurta kılo kaybettırmemiş.64,6 ıdım 63,1 oldum hüsssran

kızlar benımkı cok ıyı değil.zaten 3. Gun 63,1 gelıyodum yıne aynı son ıkı gun yumurta kılo kaybettırmemiş.64,6 ıdım 63,1 oldum hüsssran

yumurtanın kilo kaybettirmemesi ile ilgili değildir bence..senin boy kilo oranına göre vermen gereken kilo azsa onun için yavaş olmuştur.1.5 kilo azımsanacak bir kilo değil haftada ayda düşünsene 6 kilo olur toplamda.bazı zamanlarda vücut savunmaya geçiyor ama sen ısrarlar devam edersen tekrar vermeye başlıyor.moralini bozmu 1.5 kg gayet iyi

yumurtanın kilo kaybettirmemesi ile ilgili değildir bence..senin boy kilo oranına göre vermen gereken kilo azsa onun için yavaş olmuştur.1.5 kilo azımsanacak bir kilo değil haftada ayda düşünsene 6 kilo olur toplamda.bazı zamanlarda vücut savunmaya geçiyor ama sen ısrarlar devam edersen tekrar vermeye başlıyor.moralini bozmu 1.5 kg gayet iyi

saol tatlım.ama ben normal beslenmeme gecsem hemen alcam bu kıloyu belli.cünkü normal beslenmedım sadece bı meyva yedım hemen 200 300 gr aldım zaten wc sorunumda var 4 gundur.yedıklerım hep ıcerde:) verdıgım o kılo gerı alınırsa uzulurum zaten.ama alacam gıbı

saol tatlım.ama ben normal beslenmeme gecsem hemen alcam bu kıloyu belli.cünkü normal beslenmedım sadece bı meyva yedım hemen 200 300 gr aldım zaten wc sorunumda var 4 gundur.yedıklerım hep ıcerde:) verdıgım o kılo gerı alınırsa uzulurum zaten.ama alacam gıbı

sorma ya acayip kabızlık yapıyor diyet yani sürekli sebze yiyorsun ama bağırsaklar hiç çalışmıyor.ben bu durumu çözmek için bağırsakları çalıştırıcı bir toz karışım var ondan kullandım iyi de geldi.sende kabızlık varsa ondanda az vermiş gibi görünüyorsundur...benimde metabolizmam çok kötüdür hemen alır ,zor verir.walla ben kiloyu kısa süredede uzun süreded versem hemen alıyorm..bakalım bu diyet kısa sürede çözüm gibi uzun vadede sonuçların görcez.

sorma ya acayip kabızlık yapıyor diyet yani sürekli sebze yiyorsun ama bağırsaklar hiç çalışmıyor.ben bu durumu çözmek için bağırsakları çalıştırıcı bir toz karışım var ondan kullandım iyi de geldi.sende kabızlık varsa ondanda az vermiş gibi görünüyorsundur...benimde metabolizmam çok kötüdür hemen alır ,zor verir.walla ben kiloyu kısa süredede uzun süreded versem hemen alıyorm..bakalım bu diyet kısa sürede çözüm gibi uzun vadede sonuçların görcez.

belkıde wc ye bı gıtsem daha ıyı olur.bence patates yuzunden oldu kabızlık,neyse bundan sonra 1 dılım ekmek az sebze az peynır gıbı gıtcem.herseyden yıcem ama az az.kalorı hesabı bakalım bu dıyetten sonra az yedıklerımde kılo yapmasın ınsallah.saol tatlım tekrar

Back
X