5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kilo vermek çok zorrrrr!bir de yaşımdan dolayı mı bilmiyorum kilo veremiyorum.dijital tartılar şimdi çok fena yemekten önce ve hemen sonra arasında 1 kg oynuyor 1 kglık ne yiyorm ben de bilmyrm,wc sorunum zaten hep var, moralim bozuluyo bu durumlara , diyet listelerini de hiç sevmiyorum

Ben de dun basladim.. Sirf patates yedim bugun de sirf sbeze:( sabah sadece domates ve salatalik yedim acalem vardi simdi butun gun sadece bu ikisini mi yiyebilirim:( yarin gelse de et yesem yaa:P

Ben de dun basladim.. Sirf patates yedim bugun de sirf sbeze:( sabah sadece domates ve salatalik yedim acalem vardi simdi butun gun sadece bu ikisini mi yiyebilirim:( yarin gelse de et yesem yaa:P

evet sadece domates ve salatlık yiyebilirsin güne neyle başlarsak onunla devam ediyoruz maalesef

slm kızlar:kkk:

dün sebze günümdü zor geçti...salata yapmıştım.yağsız hiç güzel olmuyomuş:20::20:

başladığımda 66.5 şimdi 65 olmuşum.

3.günümdeyim.

kalçalı but haçladım 4 tane sizce çokmu..??

sabah yeşil çay içtim 1 tane yedim derisiz.

3 tane kaldı onuda güne yayıcam çünkü akşam çok acıkıyorum..

bide şekersin sade nescafe içiyorum.tok tutuyo..

yarın meyva günüm ama ben tekrar sebze yapıcam.bu sefer salata değil ıspanak huvuç ve soğan

kavurup onu yemeyi düşünüyorum..

63 tamamlasam süper olur.doğum öncesi kiloma dönmüş olucam.ama hedefim 55.durmak yok..

bu diye tbittikten sonra tekrar sabah-k flaks öğlen-çorba akşamada-salata olarak devam edicem.

kilom tekrar durursa belkii tekrar yaparım..ama gerçekten zormuşşş...

slm kızlar:kkk:

dün sebze günümdü zor geçti...salata yapmıştım.yağsız hiç güzel olmuyomuş:20::20:

başladığımda 66.5 şimdi 65 olmuşum.

3.günümdeyim.

kalçalı but haçladım 4 tane sizce çokmu..??

sabah yeşil çay içtim 1 tane yedim derisiz.

3 tane kaldı onuda güne yayıcam çünkü akşam çok acıkıyorum..

bide şekersin sade nescafe içiyorum.tok tutuyo..

yarın meyva günüm ama ben tekrar sebze yapıcam.bu sefer salata değil ıspanak huvuç ve soğan

kavurup onu yemeyi düşünüyorum..

63 tamamlasam süper olur.doğum öncesi kiloma dönmüş olucam.ama hedefim 55.durmak yok..

bu diye tbittikten sonra tekrar sabah-k flaks öğlen-çorba akşamada-salata olarak devam edicem.

kilom tekrar durursa belkii tekrar yaparım..ama gerçekten zormuşşş...
maşallah ya nazar etmeyeyım ne guzel kılo vermıssınız ben hangı dıyetı uygularsam uygulayayım kılo veremıyorum sen normalde kolay mı kılo verırsın bu dıyet acaba sudan mı kaybettırıyor :58:

günaydın canım çok güzel vermişin bravo sana daha ne kadar vereceksin devam mı?:3::3::3:

bugün son günüm canım ay sonu gibi tekrar başlayacağım bu diyete çok teşekkür ediyorum:71:

kızlar 51 kg ile başlamıştım az önce tartıldim 48.750 kg çıktım 2.250 kg gtti yani inş geri almam

süper valla inşallah geri almayız:25::64::64::64::66:

kızlar benımkı cok ıyı değil.zaten 3. gun 63,1 gelıyodum yıne aynı son ıkı gun yumurta kılo kaybettırmemiş.64,6 ıdım 63,1 oldum hüsssran

1.5 kilo gitmiş ve tuvalet sorunun var canım tuvalet soorunun geçince her şey süper olcak :66::66:
patates kabızlık yapıyormuş canım haklısın:47:

zaten bu verdığim kiloyuda 1 gunde alırım.gereksız dıyet oldu benim için

almazsın canım bence:19:

süper vermişsin canım.tebrık ederım senı.

teşekkür ederim canım:62::62::62:

maşallah ya nazar etmeyeyım ne guzel kılo vermıssınız ben hangı dıyetı uygularsam uygulayayım kılo veremıyorum sen normalde kolay mı kılo verırsın bu dıyet acaba sudan mı kaybettırıyor :58:

saol cnm.kolay kilo vermem kolay kilo alırım:1::1::1:

şubattan beri diyetteyim.kilo vermem durunca mecbur bunu yapmak zorunda kaldım.

bu diyeti anca sabitlenince yaparım.yoksa öle uzun süreli yapılcak gibi değil.

temmuzda oğlumun doğum günü inş ozaman kadar 55 olurum.:18::18::18:

Ben de dun basladim.. Sirf patates yedim bugun de sirf sbeze:( sabah sadece domates ve salatalik yedim acalem vardi simdi butun gun sadece bu ikiseini mi yiyebilirim:( yarin gelse de et yesem yaa:P

elisya benimde yarın son gunum ama ben neyle başledıysam onunla devam etmedim yalnızca patates gunu oldu o.sebze gunu sabah domates salatalık yedim oglen ve aralarda brokoli karnabahar domates salatalık akşama da karışık salata.et gunu sabahtan aksama kadar tavuk akşamda balık yedim.meyve de de öyle yapmadım.

airlikfeer 58.3:69:55.8 fark 2.5 kilo

günaydın larrrrr:66::66::66::66:bugün 14 nisan ve ben 55.8 kiloyum:52::52::52::52:
tebrik ediyorum seni.
kızlar 51 kg ile başlamıştım az önce tartıldim 48.750 kg çıktım 2.250 kg gtti yani inş geri almam
inşallah tatlım.senide tebrik ediyorum ama sen dur artık daha zayıflama artık.uçacaksın.
kızlar benımkı cok ıyı değil.zaten 3. gun 63,1 gelıyodum yıne aynı son ıkı gun yumurta kılo kaybettırmemiş.64,6 ıdım 63,1 oldum hüsssran

canım üzülme yalnız değilsin bende de istediğim sonuç olmadı 63.1 ile başlayıp 61.5 ile tamamladım.aman ya neyse takmayalım.bu kilolar gidecek nasıl olsa.yalnız biraz zaman alacak.

kızlar bir başka diyette GÖRÜŞMEMEK üzere...inş. daha rejim yapmak zorunda kalmayız.rejim dışı sohbetlerde konuşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın

Ben de bu diyeti daha önce uygulamıştım diyet dışına çıkmazsan gerçekten kilo veriliyor. ve kesinlikle spor.spor yapınca ve diyet dışına çıkmayınca çok iyi kilo veriliyor.Bende bugün başladım şimdilk gayet iyi inşallah sonucu da iyi olur hepimz için.:32:

tebrik ediyorum seni.

inşallah tatlım.senide tebrik ediyorum ama sen dur artık daha zayıflama artık.uçacaksın.

canım üzülme yalnız değilsin bende de istediğim sonuç olmadı 63.1 ile başlayıp 61.5 ile tamamladım.aman ya neyse takmayalım.bu kilolar gidecek nasıl olsa.yalnız biraz zaman alacak.

kızlar bir başka diyette GÖRÜŞMEMEK üzere...inş. daha rejim yapmak zorunda kalmayız.rejim dışı sohbetlerde konuşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın

:90::90:çok haklısın canım diyet dışında paylaşımlarımız olur inşallah:16:
teşekkür ederim canım bende seni tebrik ediyorum:16:

kızlar bugün diyeti biraktıktan snra ki ilk günümdü istediğim şeyleri az da olsa yedim inşallah yarın tartıda fazla çıkmam :69:

bende bugün serbest gün yaptım yarın yeniden sıkı bir şekilde başlıyorum kendi diyetime :66:

payşaılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum:65::29::29::48::73::70::70::70::70::70::70::7::7::7::7::7:
inşallah hepimiz en kısa zamanda diyetle olan ilgimizi bitiririz:68:

yaaa dayanamadım ben:(((((

eşim geldi akşam bi güzel kayseri mantısısı yaptı....bende bi tabak yedim ...

yarın sabah tartıda gerçeklerle yüzleşicem.çokk pişmanın desem cezam hafiflermii:52::52::52:

3 gün hiç kaçamak yapmadım.3.gün akşamı artık mantıya hayır diyemedim..

mrb kızlar.yoldaşlarım:52: gecenın bu vaktı anca zaman buldum.guleyo annlar benı.kızlar hepınız cok ıyısınız masallah nazar değmesin ama ben bugun serbest gunumdu ,dedımkı herseyden yıyeyım bakalım bu dıyetle hızlı kılo verdık ya 1 gunde alırmıyız dıye.suan canım sıkıldı basladığım kılodayım yanı 1,5 kılo fazla gerçi hep sabah tartılırdım ac karnına belkı onun etkısıdır ama,şimdide cok tok sayılmam.yanı 63,1 ım dıyodum ya yarın sabah daha fazla olcam.verdıgım kılo 1 gunde geldı.haber verrım sıze.optm hepınızı.

Ben de bu diyeti daha önce uygulamıştım diyet dışına çıkmazsan gerçekten kilo veriliyor. ve kesinlikle spor.spor yapınca ve diyet dışına çıkmayınca çok iyi kilo veriliyor.Bende bugün başladım şimdilk gayet iyi inşallah sonucu da iyi olur hepimz için.:32:

hoşgeldin bende sana katılıyorum diyetin dışına çıkmayınca gayet güzel kilo veriliyor ben çok sevdim bu diyeti ara ara tekrarlamayı düşünüyorum.İnşallah tekrar geri almayız da tabikii ne kadar vermen gerekiyor

Back
X