- Konu Sahibi incilideniz
- #9.941
airlikfeer 58.355.8 fark 2.5 kilo
günaydın larrrrrbugün 14 nisan ve ben 55.8 kiloyum
![]()
süper vermişsin canım.tebrık ederım senı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
airlikfeer 58.355.8 fark 2.5 kilo
![]()
kızlar 51 kg ile başlamıştım az önce tartıldim 48.750 kg çıktım 2.250 kg gtti yani inş geri almam
Ben de dun basladim.. Sirf patates yedim bugun de sirf sbezesabah sadece domates ve salatalik yedim acalem vardi simdi butun gun sadece bu ikisini mi yiyebilirim
yarin gelse de et yesem yaa
![]()
maşallah ya nazar etmeyeyım ne guzel kılo vermıssınız ben hangı dıyetı uygularsam uygulayayım kılo veremıyorum sen normalde kolay mı kılo verırsın bu dıyet acaba sudan mı kaybettırıyorslm kızlar
dün sebze günümdü zor geçti...salata yapmıştım.yağsız hiç güzel olmuyomuş
başladığımda 66.5 şimdi 65 olmuşum.
3.günümdeyim.
kalçalı but haçladım 4 tane sizce çokmu..??
sabah yeşil çay içtim 1 tane yedim derisiz.
3 tane kaldı onuda güne yayıcam çünkü akşam çok acıkıyorum..
bide şekersin sade nescafe içiyorum.tok tutuyo..
yarın meyva günüm ama ben tekrar sebze yapıcam.bu sefer salata değil ıspanak huvuç ve soğan
kavurup onu yemeyi düşünüyorum..
63 tamamlasam süper olur.doğum öncesi kiloma dönmüş olucam.ama hedefim 55.durmak yok..
bu diye tbittikten sonra tekrar sabah-k flaks öğlen-çorba akşamada-salata olarak devam edicem.
kilom tekrar durursa belkii tekrar yaparım..ama gerçekten zormuşşş...
günaydın canım çok güzel vermişin bravo sana daha ne kadar vereceksin devam mı?![]()
kızlar 51 kg ile başlamıştım az önce tartıldim 48.750 kg çıktım 2.250 kg gtti yani inş geri almam
kızlar benımkı cok ıyı değil.zaten 3. gun 63,1 gelıyodum yıne aynı son ıkı gun yumurta kılo kaybettırmemiş.64,6 ıdım 63,1 oldum hüsssran
zaten bu verdığim kiloyuda 1 gunde alırım.gereksız dıyet oldu benim için
süper vermişsin canım.tebrık ederım senı.
maşallah ya nazar etmeyeyım ne guzel kılo vermıssınız ben hangı dıyetı uygularsam uygulayayım kılo veremıyorum sen normalde kolay mı kılo verırsın bu dıyet acaba sudan mı kaybettırıyor![]()
ya bende kilo vermek istiyorum ama çok çabuk acıkıyorum resmen başım dönüo ellerim titriyo![]()
Ben de dun basladim.. Sirf patates yedim bugun de sirf sbezesabah sadece domates ve salatalik yedim acalem vardi simdi butun gun sadece bu ikiseini mi yiyebilirim
yarin gelse de et yesem yaa
![]()
tebrik ediyorum seni.airlikfeer 58.355.8 fark 2.5 kilo
![]()
inşallah tatlım.senide tebrik ediyorum ama sen dur artık daha zayıflama artık.uçacaksın.kızlar 51 kg ile başlamıştım az önce tartıldim 48.750 kg çıktım 2.250 kg gtti yani inş geri almam
kızlar benımkı cok ıyı değil.zaten 3. gun 63,1 gelıyodum yıne aynı son ıkı gun yumurta kılo kaybettırmemiş.64,6 ıdım 63,1 oldum hüsssran
tebrik ediyorum seni.
inşallah tatlım.senide tebrik ediyorum ama sen dur artık daha zayıflama artık.uçacaksın.
canım üzülme yalnız değilsin bende de istediğim sonuç olmadı 63.1 ile başlayıp 61.5 ile tamamladım.aman ya neyse takmayalım.bu kilolar gidecek nasıl olsa.yalnız biraz zaman alacak.
kızlar bir başka diyette GÖRÜŞMEMEK üzere...inş. daha rejim yapmak zorunda kalmayız.rejim dışı sohbetlerde konuşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın
kızlar bugün diyeti biraktıktan snra ki ilk günümdü istediğim şeyleri az da olsa yedim inşallah yarın tartıda fazla çıkmam![]()
Ben de bu diyeti daha önce uygulamıştım diyet dışına çıkmazsan gerçekten kilo veriliyor. ve kesinlikle spor.spor yapınca ve diyet dışına çıkmayınca çok iyi kilo veriliyor.Bende bugün başladım şimdilk gayet iyi inşallah sonucu da iyi olur hepimz için.![]()