- Konu Sahibi incilideniz
- #10.041
ben 3 muz hakkımı yedim bile çok acıkmışım yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilomuzda aynıymış bende sabah 58.600 çıktımbende daha 2 yumurta yedim.yaa şu katı yumurtanın beyazını hiç sevmiyorum resmen burnumu tıkadım yerken..toplamda 6 yumurta yemeyi düşünüyorum bugün bitsin yarın meyve günümüz yani en sevdiğim gün,5 tane muz yemeyi düşünüyorum
![]()
kızlar bu sitede okudum,buna benzer bir diyet yazmış bir arkadaşımız.ancak diyette miktarda var sınırsız değil yani..
1.gün 5 haşlanmış yumurta
2.gün 5 porsiyon meyve
3.gün 5 haşlanmış patates
4.gün 5 kase yoğurt
5.gün 5 bardak süt.
sizce nasıl?baya iddalı bir diyete benziyor ama ben denemeye karar verdim.diğer diyetten daha etkili bir diyet olduğunu düşünüyorum,ayrıca protein günü daha fazla.tek sorun miktarının kısıtlı olması..yarın başlıyorum,benimle başlamak isteyen arkadaşlar varsa birbirimize destek oluruz![]()
kızlar bu sitede okudum,buna benzer bir diyet yazmış bir arkadaşımız.ancak diyette miktarda var sınırsız değil yani..
1.gün 5 haşlanmış yumurta
2.gün 5 porsiyon meyve
3.gün 5 haşlanmış patates
4.gün 5 kase yoğurt
5.gün 5 bardak süt.
sizce nasıl?baya iddalı bir diyete benziyor ama ben denemeye karar verdim.diğer diyetten daha etkili bir diyet olduğunu düşünüyorum,ayrıca protein günü daha fazla.tek sorun miktarının kısıtlı olması..yarın başlıyorum,benimle başlamak isteyen arkadaşlar varsa birbirimize destek oluruz![]()
hayatım açlık durumu baya bir zorluyo insanı,benim 5. günüm ve yanlızca 2 gün harfiyen uyabildim diyete,diğer 2 gün miktarı 2-3 adet arttırdım..ona rağmen 2,700 kilo verdim.bugün süt günüm sadece süt içicem ve sanırım diyeti 3,5 kilo ile sonlandırırım.gerçekten kolay bir diyet değil ama denemeye değerCanım sanırım bugün 4. günün diyette. pazartesi günü bende bu diyete başlamayı düşünüyorum. senin nasıl gidiyo yediklerin sınırlı miktarda olduğu için açlık durumun nasıl? son bi sorum daha olucak bu 4 günde kilonda herhangi bi değişiklik oldu mu? şimdiden teşekkür ederim.
bu diyeti yaptınızmı kızlar... benimde başlamam gerekiyo nasıl kolaymı ?
benim bugün son günüm canım,hiç ama hiç kolay değil resmen geceleri ellerim uyuştu açlıktanaz biraz miktar arttırdım bende.ona rağmen 2.700 vermişim şimdiden.önümüzdeki hafta tekrar başlıycam ve bu sefer harfiyen uyucam.
canım sürekli suda için diyorlarya aynı zamanda diyeti uygularken suda içtinmi
azmin için seni tebrik ederim almira![]()
hayatım açlık durumu baya bir zorluyo insanı,benim 5. günüm ve yanlızca 2 gün harfiyen uyabildim diyete,diğer 2 gün miktarı 2-3 adet arttırdım..ona rağmen 2,700 kilo verdim.bugün süt günüm sadece süt içicem ve sanırım diyeti 3,5 kilo ile sonlandırırım.gerçekten kolay bir diyet değil ama denemeye değer![]()
midem resmen içine göçtü diyebilirim, bu kadar açlığa normaldir5 gün için 2,700 çok güzel tebrik ederim. e bi de 3,5 la bitirirsen harika olur gerçektende. fazladan sadece 5 kilom var özellikle basenlerimin incelmesini istiyorum. peki canım sen farkedebildin mi mesela giydiğin pantolonlarında falan değişim bu verdiğin kiloda?
devamlı diyet halindeysen,kilo vermen durduysa bu diyet tam senlikmiş canımbiraz zor bi diyete benziyo ama benim kilo vermem durdu yerleşik kilolara gelince böyle şok bi diyete ihtiyacı var bünyemin:26:
o yüzden pazartei başlıycam çünkü hafta sonu araya girince bozmak istemiyorum:84::84::84:
devamlı diyet halindeysen,kilo vermen durduysa bu diyet tam senlikmiş canımbende o konuya değinicektim,zaten bu diyeti bünyesi açlığa alışık olan,kilo vermesi durma noktasına gelen arkadaşlar yapsınlar.günlük kalori miktarınız 350-500 arası değişiyor bu cidden düşük bir rakam.sağlıksız olduğunu farkındayım,ama bu kilolar bizi bazen öyle zorluyorki herşeyi deneyecek duruma geliyoruz..
midem resmen içine göçtü diyebilirim, bu kadar açlığa normaldirbenim zaten alttarafla sorunum yok,sadece göbek ve mide yani üst kısımdan kilo alıyorum.üstüme sımsıkı olan badilerimi şuan daha bol duruyor.yüzümde baya süzüldü zaten..bu diyet gerçekten işe yarıyor,zaten yaramamasına imkan yok..ancak beni baya zorladı.pazartesi tekrar başlamak istiyorum ama o cesareti bulamıyorum henüz kendimde
![]()