5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar çok ama çok moralim bozuk..bu 5 günlük diyetle verdiğim kilonun bir miktarını bugün kesin geri aldım..yediklerimi kısaca yazayım size;
-200 gr tam yağlı beyaz peynir
-yarım kilo yoğurt
-1 bardak nesquikli süt
-1 muz,1 armut
-1 adet un kurabiyesi
-4 dilim kepekli ekmek
-1 çorba kaşığı çilek reçeli,1 çay kaşığı tereyağ
-veeee 1 koca paket ekmek kadayıflı dondurma
o kadar emek verdiğim diyetimime mi yanayım yoksa bugün aldığım kalorilere mi:84:
ben bu diyete yeniden haftaya başlayacağımı yazmıştım ancak bu kadar yedikten sonra hemen yarın başlamaya karar verdim..

ihihi kıyamam sana yaa çok sevimli yazmışsın canım koca paket ekmek kadayıflı dondurma çekti :D
ben de başlasam mı diye düşünüyorum ama yumurta kolestrolü fırlatır kızlar.dikkatli olun,fazlası çok zararlı.

ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:

bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..

DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216

bayıldım bu diyete.ben de yarından itibaren başlıyorum kızlar.temmuza kadar zayıflamam şart.allah izin verirse nişanım var.daha önce 17kilo vermiştimpatates diyetiyle.3gün sadece haşlanmış patates yiyerek 3 kilo verdiriyordu o diyet.çok kolay basit bişidi ama 3gün çok gıdasız kalınıyordu tabi.bunda hergün farklılaşması güzelmiş. herkese kolay gelsin :64:

Son düzenleme:
2.günüm bitti. herşeyden tıkabasa yedim. ve ikinci günün sonunda görüyorum ki 2.5 kilo vermişim. keyfim yerine geldi :64:

benim daha bugün 2.günüm çıkmıyorum tartıya son gün çıkacağım ama korkuyorum yaa hiç veremediysem diye.maşallah ii vemişşin canım devamı gelir inşallah

kızlar çok ama çok moralim bozuk..bu 5 günlük diyetle verdiğim kilonun bir miktarını bugün kesin geri aldım..yediklerimi kısaca yazayım size;
-200 gr tam yağlı beyaz peynir
-yarım kilo yoğurt
-1 bardak nesquikli süt
-1 muz,1 armut
-1 adet un kurabiyesi
-4 dilim kepekli ekmek
-1 çorba kaşığı çilek reçeli,1 çay kaşığı tereyağ
-veeee 1 koca paket ekmek kadayıflı dondurma
o kadar emek verdiğim diyetimime mi yanayım yoksa bugün aldığım kalorilere mi:84:
ben bu diyete yeniden haftaya başlayacağımı yazmıştım ancak bu kadar yedikten sonra hemen yarın başlamaya karar verdim..

hep 1tane falan yemişsin tatlım birşey olmaz herhalde benim 2.günüm ve haftasonunun gelmesini bekliyorum:27:tvde ne görürsem canım çekiyo en çokda börek çekti börek yapıp yicem hemen

benim de bugun 2.günüm.dün patateslerle cok zorlanmadım.aksam yemegınde az kalsın bır dılım kek yıyıverecektım kı esım uyardı 'bu saate kadar dırendın sımdı kacamak yapma'dıye.benımde cok hosuma gıttı bu destegı.cunku ne zaman dıyet yapmaya kalksam elınde tatlılarla eve gelırdı.gercı bu seferde kayınvalıdem kekler borekler ve fava yollamıs ama hıcbırıne dokunmayacagım bakalım.

sabah salata hazırladım ve yanında bır parca brokolı yedım.aksama kadar salata ve brokolı dusunuyorum.baska bırsey gelmedı aklıma.havucta yemek ısterdım ama havuc meyve sekerı konusunda bıraz rısklı dıye yemeyecegım.bugun zor gececek gıbı ınsallah bugunude fıre vermeden bıtırırım.

herkese bol ırade ve sans

bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..

acaba bira mayası kürü nasıl bilgi alabilirmiyim

Mrb kızlar.ya bu diyet iyi güzel hoş da,ne kadar sağlıklı acaba :44: yani kastan mı veriyorsunuz sudan mı veriyorsunuz onları ölçtürüomusunuz?günlük kaç lt su içiyorsunuz?valla eğer kastan ya da sudan verilmiosa gayet güzel bi diyet ama bana çok sağlıklı görünmedi açıkçası :50:

Mrb kızlar.ya bu diyet iyi güzel hoş da,ne kadar sağlıklı acaba :44: yani kastan mı veriyorsunuz sudan mı veriyorsunuz onları ölçtürüomusunuz?günlük kaç lt su içiyorsunuz?valla eğer kastan ya da sudan verilmiosa gayet güzel bi diyet ama bana çok sağlıklı görünmedi açıkçası :50:

bence sudan verilmiyor hem ne fark eder ki gidiyor kilolar ben 2 hafta yaptım 7 kilo verdim halada almadım demekki yağdan gitmiş

hayır canım kötü değil,ayrıca en zor olan günü en az zararla atlatmışsın..diğer günlerin daha rahat geçicek emin ol..bende yarın başlıyorum tekrar, bakalım bu defa kaç kilo vericem.

bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bünyem alışmaya başladı sanırım. plates yaparken dün açlıktan dolayı bayağı zorlanmıştım vücut direncim kalmamıştı ilk gün gerçekten de çok zormuş. canım sen geçen hafta 5 kiloyu verebildin mi yoksa 3,5 ile mi tamamladın?

ihihi kıyamam sana yaa çok sevimli yazmışsın canım koca paket ekmek kadayıflı dondurma çekti :D
ben de başlasam mı diye düşünüyorum ama yumurta kolestrolü fırlatır kızlar.dikkatli olun,fazlası çok zararlı.

canım ben bugün başladım tekrar,sadece 1 gün yumurta günü,o da diğer protein almadığımız günlerin açığını kapatır bence:34: buarada ben yumurtayı 1 tatlı kaşığı yağsız labneyle omlet şeklinde yapıyorum kızlar sizde öyle deneyin yumurtayı tek yiyemiyorsanız.yağsız peynirde yumurta gibi sadece protein içeriyor,yani yumurta günümüzde sadece protein alıyoruz.kimi arkadaşlar yumurta gününde domates biber soğanla menemen yapıp yediklerini yazmışlar ancak sebzelerde karbonhidrad içeriyor..karbonhidradla yumurta (protein) birleşincede diyet güme gidiyor,çünkü bu diyetin amacı protein ve karbonhidradı aynı gün almamak..o şekildede kilo verilir ancak protein ve karbonhidrad günlerine özen gösterirseniz çok daha çabuk sonuç alırsınız.örneğin patates gününde de protein almamalıyız.patatas iyi bir karbonhidrad kaynağı.dayanamadınız yerde 1 dilim kızarmış ekmek yiyebilirsiniz.ekmekte tıpkı patates gibi karbonhidrad içerir.yani aynı gurubun besin öğeleri.bu çok önemli kılzar belirtmek istedim sizlere tekrar:34:

bugün kendimi daha iyi hissediyorum. bünyem alışmaya başladı sanırım. plates yaparken dün açlıktan dolayı bayağı zorlanmıştım vücut direncim kalmamıştı ilk gün gerçekten de çok zormuş. canım sen geçen hafta 5 kiloyu verebildin mi yoksa 3,5 ile mi tamamladın?

3,5 le tamamladım ama birebir uymadımki..1 er 2 şer arttırdım herseferinde.hatta süt gününde akşam azcık sosisli yumurta bile yedim:1: hani diğer diyette sınırsız besin tüketiyorsun ve 5 kilo veriyorsun diyorlar ya,o zaman bu diyetle 5 günde 7-8 kilo falan verilmesi gerek:1:
buarada bende bugün başladım,2 yumurtamı yedim bile,bu defa kaçamak yok bakalım kaç kilo vericem..

canım ben bugün başladım tekrar,sadece 1 gün yumurta günü,o da diğer protein almadığımız günlerin açığını kapatır bence:34: buarada ben yumurtayı 1 tatlı kaşığı yağsız labneyle omlet şeklinde yapıyorum kızlar sizde öyle deneyin yumurtayı tek yiyemiyorsanız.yağsız peynirde yumurta gibi sadece protein içeriyor,yani yumurta günümüzde sadece protein alıyoruz.kimi arkadaşlar yumurta gününde domates biber soğanla menemen yapıp yediklerini yazmışlar ancak sebzelerde karbonhidrad içeriyor..karbonhidradla yumurta (protein) birleşincede diyet güme gidiyor,çünkü bu diyetin amacı protein ve karbonhidradı aynı gün almamak..o şekildede kilo verilir ancak protein ve karbonhidrad günlerine özen gösterirseniz çok daha çabuk sonuç alırsınız.örneğin patates gününde de protein almamalıyız.patatas iyi bir karbonhidrad kaynağı.dayanamadınız yerde 1 dilim kızarmış ekmek yiyebilirsiniz.ekmekte tıpkı patates gibi karbonhidrad içerir.yani aynı gurubun besin öğeleri.bu çok önemli kılzar belirtmek istedim sizlere tekrar:34:

kolaygelsin canım.yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.harfiyen uyulunca etkisi büyükoluyor ben bu diyetle 17kilo vermiştim.
umarım günün rahat geçmiştir.bugün benim ilk günümdü.patates haşladım sabah 6 tane.bi akşam dalgınlıkla annemin önüme getirdiği çilekleri yedim ona siniroldum ama başka hiçbişile kuraldışına çıkmadım.yarın sebze günüm.sabah güzel bi çanak salata yapıcam.sokağa çıkarken de yanıma yoğurt kabında alıyorum.dışarda acıktığımda başka bişi yememek için. bu akşam bi tartıldım 1,5kilo gitmiş bile. :62:

gunaydın kızlar.dun 2 gun olarak sebze gunumu atlattım.dun gun boyu çiğ brokoli ve yağsız salata yedım.bugun et gunum.tavuk aldım hasladım.amaaa eşime sabah kahvaltıda borek koydum.son kalan bır parcacık boregı yedım:14: canım sıkıldı ama napıyım o kadarcık kactı artık.sımdı hasladıgım tavugu parcaladım yanıma alıp işe gidecegım.umarım bugunu baska kaza yapmadan atlatırım.hepımıze sabır irade ve sans dılıyorum.:3:

ağlamak istiyorummm:43:çünkü diyetimi bıraktım bırakmak zorunda kaldım bugün 3.günüm olacaktı ama malesef dün bütün gün yemedim ama akşam bozdum çünkü daha 2aylık bebeğim küçük ve sütüm kesildi onun aç kalmasındansa ben kilo alayım fark etmez yani onun için bıraktım ama 2kilo vermişim yinede onun içinde ayrı bi mutluyum bebişim büyüsün biraz hemen başlayacağım

Back
X