5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bence tam tersi evde oturunca ağız boş durmak istemiyor çık dolaş ama bir yere oturma :)

tartıda az bi düşme görürsen iraden tavan para merak etme :)

zayıfflamak = az yemek+ egzersiz

başka çare yok 3 ayda 12 kilo verirsin normal şartlarda

kızlar akşam oldu nihayet bugün şu saate kadar 3 kase yoğurt yedim bide çay içtim oğlum kahvaltı yaparken ve öğle akşam yemeklerinde resmen çıldırdım ağzım sulandı ama yemedim bide buarada zorla çikolata verdi ama almadım resmen boynum büküldü oğlum kahvaltı yaparkende 2 tane zeytin kaçırdım yatmadan bi kase yoğurt daha yerim he bide çok su içtim yani normalde pek su içmediğim için bana çok gelmiş olabilir 9 bardak içtim:26:

kızlar biliyosunz ben bugün patates yerine lapa tercih ettim fakat akşama doğru çok midemi bulandırdı ve 1 kase çorba içtim.. diyetimi bozmuş gbi görmüyorum motivem bozulmasın dye.. tam gaz devam yarın sebze günüm .. herkese kolayy gelsinnn

bu arada haftaya devam edecek olan varmıı ?? yoksa 1 hafta yapmayımı planladınzz ??

canım ben bu şekilde 1-2 hafta devam etmeyi düşünüyorum. çünkü en az 10 kilo vermem lazım.tabi bu haftaki performansıma bağlı yani kilo verebilirsem daha sıkı devam edebilirim bu diyete.

canım ben bu şekilde 1-2 hafta devam etmeyi düşünüyorum. çünkü en az 10 kilo vermem lazım.tabi bu haftaki performansıma bağlı yani kilo verebilirsem daha sıkı devam edebilirim bu diyete.

ama sonra çok dikkat et canım hatta 1 hafta karbonhdrat falan alma.. yoksa geri alırsın . bu dyet btince çok hafif beslen 1 hafta . bende öyle yapcam.

mrblar. bu siteye bi kaç ay önce bu diyeti görerek üye oldum ve uyguladım 5 günde 3.500 kilo verdim ve tekrar uygulamak istiyorum bişey sorucam bu patates gününde başka bişeey ne yiyebiliiriz.? :))

en azından 2 ya da 3 hafta yapmam lazım bu diyeti.her hafta ortalama 3 kilo versem ancak hedefime ulaşabilirim. sonra da geri almamak için uğraşacağız tabi.

anladığım kadarıyla bugün patatesten başka birşey yiyemiyoruz. diğer günler alternatifler var ama bugün sadece haşlanmış patates

mrblar. bu siteye bi kaç ay önce bu diyeti görerek üye oldum ve uyguladım 5 günde 3.500 kilo verdim ve tekrar uygulamak istiyorum bişey sorucam bu patates gününde başka bişeey ne yiyebiliiriz.? :))

ya canım kaçamk yaptın mı hiç peki ?? 100 de 100 istikrar çok zor yaa... hele gözünün önünde onca şey olunca... oofff :43::43::43:

bende varım :43::43: iradesizlik bendede hat safhada kociş yüzünden.. yeni evli oldğumuz için.. habire yerdik gece gündüz... şimdi iki öğün yiyoruz kilo almıyoruz ama vermiyoruz da ... bu diyete yarından itibaren başlıyorum inşallah... yorumlar beni baya bi dürttü .. bakalım artıkın benide yazın :)

Back
X