5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Yok yok yoooooook :20::20::20::20: Tartılmak yok ya sonra moralimiz bozulur bırakırız :19::19::19: 5. günün sonunda tartılalım olmaz mı :17::17::17:

peki o zaman tartılmayayım.tartıyı falan akşam eve gidince ortalıktan kaldırayım.haftasonu hep beraber tartılalım ve hep beraber kutlayalım.:)

bence 5. gün akşam değil 6. gün sabah tartılırsanız daha doğru bir sonuç alabilirsiniz. mesela ben pazartesi başladım. cumartesi sabah tartılmayı düşünüyorum. çünkü 5. gün hala diyet devam etmiş oluyor

bence 5. gün akşam değil 6. gün sabah tartılırsanız daha doğru bir sonuç alabilirsiniz. mesela ben pazartesi başladım. cumartesi sabah tartılmayı düşünüyorum. çünkü 5. gün hala diyet devam etmiş oluyor

haklısın aslında öyle yapmak gerekiyor. hadi bakalım ben sizden 1 gün sonra başladığım için pazar tartılmam gerekiyor ama ben c.tesi kontrole gittiğimde ölçüm yapılacağı için tartılacağım.

ama doğrusu senin dediğin gibi arkadaşım.

Evet haklisin.. ilk sayfalarda okumustum adetliyken bu diyet iyi sonuc vermiyormus bende bugun baslicaktim ama adet olucam diye erteledim

1-2 gün içinde regl olacağım ben de ve o yazıyı da okudum ama yine de başladım. 5 kilo değil de daha az vereyim ama yeter ki vereyim diye düşünüyorum :) Bir de sonraki hafta bünyem de alışır daha rahat devam ederim diyorum... Fakat şöyle bir problemim var CANIM ÇOK KÖTÜ FENA TATLI İSTİYOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR :43::43::43::43:

1-2 gün içinde regl olacağım ben de ve o yazıyı da okudum ama yine de başladım. 5 kilo değil de daha az vereyim ama yeter ki vereyim diye düşünüyorum :) Bir de sonraki hafta bünyem de alışır daha rahat devam ederim diyorum... Fakat şöyle bir problemim var CANIM ÇOK KÖTÜ FENA TATLI İSTİYOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR :43::43::43::43:

ben baslamadan tatlimi bol bol yiyeyim bari:1: diyetlerimi bozma nedenim esim ben almiyorum o eve kekle geliyor ee gelde bozma simdi iradesizim diyet konusunda ama 5kilo fazlaligimida vermeliyim off adetim bugun yarin gelir biter bitmez baslarim birde su sebze konusunda sorayim sebze gunu sebzelerden hazirlanmis yemekmi yeniyor yoksa cig sebzemi domates salatalik gibi? et isini neyapiyorsun canim cok sordum kusura bakma sabah sabah et nasil yenirki:26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben baslamadan tatlimi bol bol yiyeyim bari:1: diyetlerimi bozma nedenim esim ben almiyorum o eve kekle geliyor ee gelde bozma simdi iradesizim diyet konusunda ama 5kilo fazlaligimida vermeliyim off adetim bugun yarin gelir biter bitmez baslarim birde su sebze konusunda sorayim sebze gunu sebzelerden hazirlanmis yemekmi yeniyor yoksa cig sebzemi domates salatalik gibi? et isini neyapiyorsun canim cok sordum kusura bakma sabah sabah et nasil yenirki:26::26:

Aynen ben de bu konuda eşimden şikayetçiyim :1: Canım tatlı istedi diyince 1 kg tatlı alıp geliyor, tatlı sevmiyor diye hiç yemiyor hepsi bana kalıyor :50: Ben de ilk defa yapıyorum bu diyeti ama forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla çiğ ya da haşlama yiyebilirsin sebzeleri. Valla sabah sabah nasıl et yenir ben de bilmiyorum ki... Poşet içinde yağsız ton balıkları varmış onlardan yiyebilirsiniz diyorlardı. Ben sanırım onu deneyeceğim ama bütün gün ton balığı yemek zorundayım ondan sonra... Onu nasıl yapacağım inan bilmiyorum :53:

bugün 2. günümmm. 6-7 tane yeşil elma yemeyi düşünüyorum.şimdiye kadar 4 elma yedim.şekeris nescafe, cola zero, maden suyu ve bol su tükettim :) açlık gidiyor artıkın mide küçüldü malum :)

kızlar rica ediyorum sayfada yemek adı kullanmayın yaa.tamam nefsimize hakim olamıyoruz ama o kadarda değil.geçmişi okudum 5 sayfa poğaça muhabbeti.:53: canımız çekiyor amaaaa :50:

tartılmıyorum.pazar sabaha kadar da tartılmıcam inş. bugün dişçime gittim.kendisi baya tonbiktir :D kadın beni görünce dumura uğradı.sen ne yaptın diye döndü döndü sordu :52: yemedim az yedim sizde az yiyin sorun olmaz kilo verirsiniz dedim :) sonra bu sayfaya yönlendirdim :) giderken hala doğru söyle ilaçmı kullandın filan diyordu :52: hehe deli dişçim :D

bütün diet yapan kızlara sabır yaaaa sabır diyorummmm :37:

kızlar sebze günü değilde et günü için forumda salam falan da yazıyordu. o da et olarak yenilebiliyormuş ama nasıl yenilebilir bir hal alır hiçbir fikrim yok. yapan arkadaşlar yorum yazarsa daha iyi olacak aslında.

Aynen ben de bu konuda eşimden şikayetçiyim :1: Canım tatlı istedi diyince 1 kg tatlı alıp geliyor, tatlı sevmiyor diye hiç yemiyor hepsi bana kalıyor :50: Ben de ilk defa yapıyorum bu diyeti ama forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla çiğ ya da haşlama yiyebilirsin sebzeleri. Valla sabah sabah nasıl et yenir ben de bilmiyorum ki... Poşet içinde yağsız ton balıkları varmış onlardan yiyebilirsiniz diyorlardı. Ben sanırım onu deneyeceğim ama bütün gün ton balığı yemek zorundayım ondan sonra... Onu nasıl yapacağım inan bilmiyorum :53:
evet tonbaligi olabilir de sebze meyve gibi olmaz bikincak verir acaba salatami yapsak tonbaligindan?
canım bende adetliyken yaptım.sorun olmuyor.sadece tavsiyem tartılma :D moralin bozulabilir.ki benim adetim çok sancılı geçer.hiçbir problem yaşamadım ama yinede karar senin:65:
tamam tatlim tartilmak yok morelim bozulur birakirim cunki hemen sonuc vermez diye dusunuyorum adet sancisi deme gozumde buyuyor zaten off ikinci gununmu bugun?

kızlar sebze günü değilde et günü için forumda salam falan da yazıyordu. o da et olarak yenilebiliyormuş ama nasıl yenilebilir bir hal alır hiçbir fikrim yok. yapan arkadaşlar yorum yazarsa daha iyi olacak aslında.

salam sosis et her ne olursa olsun tum gun yenmez gibi geliyor bana tiksindirir ya

ben et gününü farklı yapmayı düşünüyorum kuru baklagille mesela yada tekrar başa dönüp patates yiycem etleri haftasonuna saklıcam..

bu arada kızlar diyetleri bozma sebebi saadece ve saadece eşler olduğuna karar verdim sizinde yorumlarınızla tatlı delisi bi adamla evliyim abur cubur olsun hiç yemek yemesin ha bire bişeyler alıyor en çokta bu günlerde dondurmayla geliyooorr :43:

bende akşam onunla yemiyorum gündüz yiyorum.. şu anda ise hiççç:43:

hafta sonu gelsinnn artııkk:114:

[/I][/B]
ben et gününü farklı yapmayı düşünüyorum kuru baklagille mesela yada tekrar başa dönüp patates yiycem etleri haftasonuna saklıcam..

bu arada kızlar diyetleri bozma sebebi saadece ve saadece eşler olduğuna karar verdim sizinde yorumlarınızla tatlı delisi bi adamla evliyim abur cubur olsun hiç yemek yemesin ha bire bişeyler alıyor en çokta bu günlerde dondurmayla geliyooorr :43:

bende akşam onunla yemiyorum gündüz yiyorum.. şu anda ise hiççç:43:

hafta sonu gelsinnn artııkk:114:

evet birkacgun diyetimi yapiyorum bir bakiyorum aksama oyle bir yemek istiyorki vazgecemiyorum yada tatli abur cubur aynen seninki gibi alip onume getiriyor malesef dayanamiyorum inadina yapiyorlar sanki:63:

salam sosis et her ne olursa olsun tum gun yenmez gibi geliyor bana tiksindirir ya

evet işte bana da öyle geliyor ama "hallibo" söylediği gibi acaba kuru baklagil falan mı denesek belirli ölçüde sonuçta diyetlerde et yerine kuru baklagiller öneriliyor.

Back
X