- Konu Sahibi incilideniz
- #10.501
benim de bugün 3. günüm. fırında tavuk yaptım. sabah sabah pek gitmiyor ama ne yaparsın. ufak tefek kaçamaklar benim de var aa dayanıyorum bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarben sabah tartıldım 2,5 kilo kadar verebilmişim
İnş. geri almam
yeni başlayanlara kolay gelsin canlarım![]()
günaydın kızlarben sabah tartıldım 2,5 kilo kadar verebilmişim
İnş. geri almam
yeni başlayanlara kolay gelsin canlarım![]()
Ama ben çok açım![]()
bende çok açım ve malesef arkadaşlar burada sürekli bir şeyler atıştırıyorlar. zor tutuyorum kendimi.
canım sen 2 günde mi verdiin bu kadaar![]()
ayın 20 sinde patatesle başlamıştım ben, kaçamak yapmadın hiç birde spora gidiyorum hepsi birlikte 2,5 kilo gitti.yeşil çay çok içtim .inş. Geri gelmez
arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorum bu diyete.ama her gün okul var nasıl olacak bilmiyorum. ilk önce şu pirinç lapasını yapacağım 2 gün ardından pazartesi başlarım ancak sorularım var
1-patatesin üzerine azcık tuz yada limon eklesek olmaz mı??
2-sebze gününde sebzeyi salata dışında nasıl yiyorsunuz yeömek vs falan öneriniz var mı??
3-yumurta gününde hadi 1 yedim 2 yedim ama benim yumurtaya allerjim var sadece yoğurtla da olmaz bu konudaki öneriniz nedir??
şimdiden teşekkürler..
neden kimse yok, kızlar neredesinizz?? ben açıktım yaa zaten kurabiye yedim
bozdum bozucam tutamıyorum kendimii...
![]()
:18::18::18::18::18: ben bugün bozdum. kociş zorladı beni ne kilosu ne rejimi diye..durmuyor benden.. oysaki alıştırmıştım kendmi hatta yemek yedim çok yiyemedm ikinci günde de mide küçülüyor demekki. çok yemedm ama akşam 5.30 gibiydi yediğimzde. sonuçta bugün salata günü olarak belirlemiştim kendime. sabah yedim çok az ama akşam koçiş çok ısrar etti kavga edecektim artık al ulan al diyip yedim valla:18::18::18:
ki hafta sonuda misafrliğe gidiyok 2 günlğüne en iyisi ben geldiğimde pazartesi başlayayım. ufak ufk başlcm .. yarında uygulayacağm tabiki diyeti .evdeym.ama düzenlisini evmdeyken yapıcam.. ama misfrliktede ekmek hiç yemicem. dikkat edicem yedklerime... :18::18::18:
![]()