5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende 57 le hamıle kaldım 69la doguma gırdım 64le cıktım ılk zamanlarda kosturmaktan 60a ındım yıne 62ye cıkmısım sendemı sezeryan oldun? burasi kotu biryer ya heryer isyeri bankalar filan cadde arabalar vizir vizir park desen taa asagida kaliyor bebelerde ikiz olunca ikisini birden indiremiyorum asagiya mekik isini doktor sitesinden okudum ama 2gundur 3sonrada 5 kere yaptim zaten o doktorlar yuzunden korsede dakamadim zarar diye:63: artik su diyetle birseyler yapicaz eslerimizde bir olaya karismasa super olucak abur cuburu kaldiricam ortadan oda yemesin yiyesim geliyor yoksa ben ilk gun patates ikinci gun brokolihavuc filan haslayip yemek istiyorum 3.gun tavuk haslarim 4.gun yumurta 5.gun salata Insallah

neresii orası sanayi olan? ben balıkesirdeyim bilen bilir burdada yok maalesef park yürüyüş mesafesiyle 15 dk oraya giderkende sayısız yokuş inip çıkıyorum birde ben sahuna eşofmanla yüryorum..

2008 de 64 kilodan yürüyüşle 2 ayda 53 kiloya düşmüştüm diyetsiz vede sahuna eşofman ve günlük 2 saatlik yürüyüş sayesinde

evet bende sezeryanla doğum yaptım

ah canım senin işin benim 2 katım zor bebecikler zorlar:16:

korse şimdi giymeye başla çok güzel toparlıyor o sezeryan çizgisi oluşmuyor hani göbek düşüyorya üzerine :60: bi çizgi oluşuyor korse onu engelliyor

dediğin gibi kocalar çok fena akşama kadar aç duruyorum resmen akşam mahvediyo diyetimi:41:

ama sen az kilo almışın ne güzel hadi beraber 55 olalım

ha bu arada evde ip atla yada zıpla yürümekten daha çok kalori harcatıyo

:60::60: ay sorma ayni balkonun uzerine yapiliyorya yagmurluk gibi:60: bende ovar iste morelimi bozuyor tabi birde catlaklar valla esimle anlasma yapcam haftaya bana karismasin her diyete baslayanda diyorum benim icin birsey alma aksama abur cubur getirsen bile beni zorlama tamammi ben diyete basliyorum busefer bozmiycam ama nafile yine olanlar oluyor

neresii orası sanayi olan? ben balıkesirdeyim bilen bilir burdada yok maalesef park yürüyüş mesafesiyle 15 dk oraya giderkende sayısız yokuş inip çıkıyorum birde ben sahuna eşofmanla yüryorum..

2008 de 64 kilodan yürüyüşle 2 ayda 53 kiloya düşmüştüm diyetsiz vede sahuna eşofman ve günlük 2 saatlik yürüyüş sayesinde

gebze cayirova canim park mark hepsi uzakta :63: yuruyuse cikacak yer yok malesef

Kızlarrr hanımlarrrrrrr hanım ablalarrr
ben yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum ki ilk defa diyet yapcam yani birşeye bağımlı kalarak normalde diyetdeyiz az yemem gerek diyorum ama sadece 2 3 saat için sonra diyet miyet hak getire

benm 8 kilo fazlam var aslında ben çok üşengeçim hareket etmemk için elimden gelen herşeyi yapıyorum bunada engel olamıyorum yani uzun lafın kısası

ben yine yanı gündelik yaşamıma devam etsem yani yan gelip yatsam oturduğum yerden sadece bu diyete bağlı kalarak kilo verebilirmiyimm yoksa sporda gerekiyomu aslında çok yiyen birisi değilim hareketsizlikten bazı günler fazla kaçırıyosam o yerleşip kalıyo sanırım. sporsuzda 5 günde 5 değil 2,5 bile versem 1 ayda 10 kilo yapar bu diyeti bırakıp normal yemeye başladıgımızda da alıyomuyuz yani birden kilo verirsem sonrada alırsam bu daha kötü sonuçlar doğurur ki en başta çatlaklar meydana gelir kafam karıştı iyice pofff :18:

Kızlarrr hanımlarrrrrrr hanım ablalarrr
ben yarın bu diyete başlamayı düşünüyorum ki ilk defa diyet yapcam yani birşeye bağımlı kalarak normalde diyetdeyiz az yemem gerek diyorum ama sadece 2 3 saat için sonra diyet miyet hak getire

benm 8 kilo fazlam var aslında ben çok üşengeçim hareket etmemk için elimden gelen herşeyi yapıyorum bunada engel olamıyorum yani uzun lafın kısası

ben yine yanı gündelik yaşamıma devam etsem yani yan gelip yatsam oturduğum yerden sadece bu diyete bağlı kalarak kilo verebilirmiyimm yoksa sporda gerekiyomu aslında çok yiyen birisi değilim hareketsizlikten bazı günler fazla kaçırıyosam o yerleşip kalıyo sanırım. sporsuzda 5 günde 5 değil 2,5 bile versem 1 ayda 10 kilo yapar bu diyeti bırakıp normal yemeye başladıgımızda da alıyomuyuz yani birden kilo verirsem sonrada alırsam bu daha kötü sonuçlar doğurur ki en başta çatlaklar meydana gelir kafam karıştı iyice pofff :18:

canim zaten kendinde belirtmissin hareketsizlikten aliyorum kilolari diye budurumda diyet pek fayda etmez bence yada diyeti birakinca geri alirsin sporu canin almiyorsa soyle guzel bir muzikle tempolu dans etmegi dene hem canin sikilmiyor hemde eglence:21::34: ben diyet ve dansla 10 kilo verdim pazartesinden yine basliyorum Insallah

Son düzenleyen: Moderatör:

canim zaten kendinde belirtmissin hareketsizlikten aliyorum kilolari diye budurumda diyet pek fayda etmez bence yada diyeti birakinca geri alirsin sporu canin almiyorsa soyle guzel bir muzikle tempolu dans etmegi dene hem canin sikilmiyor hemde eglence:21::34: ben diyet ve dansla 10 kilo verdim pazartesinden yine basliyorum Insallah

dasm mıı canım benim ben mutfaga gidip su içmeye bile üşeniyorum onu bırak sürahiye su koyup yanıma alıyorum amann kim bardağa koycak diyorum bu günlerde bi üşengeçlik var ki anlatamam birde bende kansızlık var kanım olması gereken en alt sınırda o yüzden mi bilmyorum çabuk yoruluyorum yaş 25 ama 65lik anneannem bana bin basar o derece akşam üstü yürüyüşe başlıyayım dedim 2 ay önce bi kere çıktım 1 saat yürüdüm 1 ay yataktan kalkamadım hastalandım hastanelik oldum serum yedim bünyem kaldırmıyor sanırım kan yapıcı şeyler yemem gerek ama daha fazla kilo almak istemediğim için uzak duruyorum tuhaf bi çıkmazdayım. :59:

dasm mıı canım benim ben mutfaga gidip su içmeye bile üşeniyorum onu bırak sürahiye su koyup yanıma alıyorum amann kim bardağa koycak diyorum bu günlerde bi üşengeçlik var ki anlatamam birde bende kansızlık var kanım olması gereken en alt sınırda o yüzden mi bilmyorum çabuk yoruluyorum yaş 25 ama 65lik anneannem bana bin basar o derece akşam üstü yürüyüşe başlıyayım dedim 2 ay önce bi kere çıktım 1 saat yürüdüm 1 ay yataktan kalkamadım hastalandım hastanelik oldum serum yedim bünyem kaldırmıyor sanırım kan yapıcı şeyler yemem gerek ama daha fazla kilo almak istemediğim için uzak duruyorum tuhaf bi çıkmazdayım. :59:

isin zor ozaman diyette yapamazsinki kanini yukselten besinler tuket doktora sor eger bununla kaynaklaniyorsa usengeclik tamam ama yok ondan kaynaklanmiyor ve kendi tembelligin ise ufaktan spora yuruyuse basla boyle olmaz tabiki kansizlikla alakali degilse mutlaka sor doktora yaslanmani dusunemiyorum bile bu arada anneannenede masallah:nazar::1:

ilk gün 1saat çok yürüyüş için ben 2 hafta önce başladım 20 dk ile sonra 30 dk şimdilerde 30 dk az gelmeye başladı bu gün 1 saat yürüdüm arttırara arttıra başla bence yormadan:34:

birde vitamin alan arkadaşlar gece yatarken alın vitaminlerinizi gündüz iştahınız açılmasın:34:

bu günüm zor geçti valla havuç yemekten ağzım acı acı oldu:37:ama o fazla olan 500 gramda gitmiş tam 62 olmuşum :21:

ben dayanamıyorum arada bir tartılıyorum:17:

ama 7 kilom hala fazla :2:

meyve gününde sabah elmayla başladık tüm gün elmamı yiycez yada elma çilek kayısı yedik gün boyu bu 3nümü yicez ysebze gününde salatayla başladıksak sırf salatamı yiycez yoksa salatyla başladık sonra başka bişeyle devam edebiliyomuyuz anlama özürlü gibi hissettim kendimi ama valla anlayamadım bi arkadaşa sormuştum yumurtayla olanı ama digerleri içindemi aynı ki acaba birde sıralama bu şekildemi olacak yoksa gün sıralamasını kendimiz isteğe göre günlerin sırasını değiştirebiliyomuyuz. ne çok soru soruyodum dimi :30:

doğru anlamışsın arkadaşım neyle ya da nelerle başladıysak onunla devam ediyoruz. günleri de değiştirebiliyoruz diye biliyorum.

arkadaşlar bende 3.200 vermişim ve kaçamaklarım oldu özellikle azönce ama alt bölgemden pek fazla kaybım olmadı moralim birz bozuk buna karın göbek hiçbişeyim yok kalmadı ama üst ince alt kalın bi tuhaf yaa bende pazartesi yeniden başlıycam busefer kaçamaksız miğdem alıştı çünkü hedefim 56 inşallah olur

bu akşam eve gelince tartıldım ve 5 kilo gitmiş bendeeen:66::66::66::66::66: pazartesi başlamıştım 10 kilo fazlam vardı 5ini 5 günde attım benden mutlusu yok:32: zaten metabolizmam çok çok hızlı çalışıyor artı bunun yanında hiç kaçamak yapmadım sınırsız yiyeceği abartmayıp en fazla 4 porsiyon yedim günde 500 mekik çektim 500 yan et hareketleri yaptım yürüyüşler yaptım hiç hiç aksatmadım:) ve en önemlisi vücudumu susuz bırakmadım en az 3,5 litre su içtim günde.önemli olan inanmak hanımlar yapamıyacağımız hiçbirşey yok:82:

merhaba arkadaşlar..

uzun süredir siteyi takîp etmeme rağmen hiç mesaj yazmamıştım..

lâkin; bu sefer kararlı olduğum diyetimin sonuçlarını paylaşmaya niyetlendim..

pazartesi başladım..
bu sabah tartıldım.
5 gün bitti.. 3 600 ile haftayı tamamladık şükr..
yoğunluğumdan çok az spor yapabildim ve bazen suyuma dikkat edemedim..
kaçamak çok çok çok az miktarda..

biraz bağırsak problemim var ( afedersiniz kabızlık)
o da olmasa daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum doğrusu.

herkese kolaylıklar,
birbirimize destek inş ;)

vaaavvv:53:siz bağayı iradelisiniz
bende pazartesi başladım ama :17: en azından başladığım kiloyu görmüyorum tartıda... diyerek avunuyorum :2:

bu diyet bana göre değil galiba bütüngün aç durup akşam bozuluyor

ben çok aç kalmayacağım bişiler yapmalıyım sanırım yada bu diyeti kendime göre kıvırmalıyım

merhaba arkadaşlar..

uzun süredir siteyi takîp etmeme rağmen hiç mesaj yazmamıştım..

lâkin; bu sefer kararlı olduğum diyetimin sonuçlarını paylaşmaya niyetlendim..

pazartesi başladım..
bu sabah tartıldım.
5 gün bitti.. 3 600 ile haftayı tamamladık şükr..
yoğunluğumdan çok az spor yapabildim ve bazen suyuma dikkat edemedim..
kaçamak çok çok çok az miktarda..

biraz bağırsak problemim var ( afedersiniz kabızlık)
o da olmasa daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum doğrusu.

herkese kolaylıklar,
birbirimize destek inş ;)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X