- Konu Sahibi incilideniz
- #10.601
bende 57 le hamıle kaldım 69la doguma gırdım 64le cıktım ılk zamanlarda kosturmaktan 60a ındım yıne 62ye cıkmısım sendemı sezeryan oldun? burasi kotu biryer ya heryer isyeri bankalar filan cadde arabalar vizir vizir park desen taa asagida kaliyor bebelerde ikiz olunca ikisini birden indiremiyorum asagiya mekik isini doktor sitesinden okudum ama 2gundur 3sonrada 5 kere yaptim zaten o doktorlar yuzunden korsede dakamadim zarar diyeartik su diyetle birseyler yapicaz eslerimizde bir olaya karismasa super olucak abur cuburu kaldiricam ortadan oda yemesin yiyesim geliyor yoksa ben ilk gun patates ikinci gun brokolihavuc filan haslayip yemek istiyorum 3.gun tavuk haslarim 4.gun yumurta 5.gun salata Insallah
neresii orası sanayi olan? ben balıkesirdeyim bilen bilir burdada yok maalesef park yürüyüş mesafesiyle 15 dk oraya giderkende sayısız yokuş inip çıkıyorum birde ben sahuna eşofmanla yüryorum..
2008 de 64 kilodan yürüyüşle 2 ayda 53 kiloya düşmüştüm diyetsiz vede sahuna eşofman ve günlük 2 saatlik yürüyüş sayesinde