- Konu Sahibi incilideniz
- #11.101
nasil bir diyet bu aydinlatirsan sevinirim bende baslamak istiyorumm![]()
canım ilk sayfada arkadaş ayrıntılı bir şekilde yazmış 5 gün boyunca yapıyorsun patates,sebze,yumurta,meyve,et günleri sen belirliyosun hangi gün ne yarsen artık sabahkki tabagında ne oluyosa bütün gün onu yiyosun yada eksiltiyorun ama arttrmıyorsun asla ağ tuz yok bahaat serbest mesela patates günündesin istedigin kadar istediğin zaman yiyebiliyosun sınırsız tabi kaçamak da yapılıyo arada ama abartmamak gerek.
ben ilk hafta yaptıgımda 5. günü akşamı bozmuştum sebze günündede domatesten bıktıgm için bir dilim ballı ekmk yiyerek gözlerimi açmıştım ve 3 kilo vermiştim. 2 hafta ara verdim 1.2 geri aldım bu sırada baya baya arabartmıştım şimdi 2 haftamdayım bugn 4. günüm ve patates günüm kaçamak üstüne kaçamak yaptım bugün 1 tane yağda yumurta yedim anneciğim haşlanmış mısır almış o alırda ben yemezmiyim oturup bide onu yedim keşke yumurtadan önce getrseydi o zman yumurta yemezdim ama olsun oda güzel di oda ayrıca kilo veriyorum ödüllendrmek istedim. hı bugünden istibaren şu bal sirke su karışımını da uygulicam kolay gelsin şimdiden