- Konu Sahibi incilideniz
- #11.281
bugün et günümdü gerçekten doydum et görmek istemiyorum :26: yarın meyve günüm meyve yemeyi özledim bugün biraz kiraz kaçırdım sizler kaçamak yapmıyor musunuz valla dayanamıyorum bazen şekerim düşüyor napıyım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh carly ah.. insallah veririm.. bir kere bir ayda 10 kilo verip 58 düsmüstüm.. ama cok sürmedi dedigim gibi 65 oldum -.-
ama kararliyim vericem!! sizlerlede daha kolay veririm buna eminim. yürüyüse cikmam ama fitnese basladim.. yani haftada en az 3 kere orda bir saat sporumu yapmaya calisicam..
Balböcüü keske bende hamilelikden kalma kilolarimi vermeye calissam.. daha cocuk mocuk yok ortada ben kendimi bildim bileli kilolarla ugrasiyorumacaba birde cocuk yapsam ne olur.. vay halime
![]()
simdi kac kilosun balböcü?
bugün benim de et günüm ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ama cuma yumurta günü..severim haşlanmış yumurtayı aslında ama sürekli yemek zor olacak.süt ya da yoğurtla da aç kalırımbugün et günümdü gerçekten doydum et görmek istemiyorum :26: yarın meyve günüm meyve yemeyi özledim bugün biraz kiraz kaçırdım sizler kaçamak yapmıyor musunuz valla dayanamıyorum bazen şekerim düşüyor napıyım![]()
bende de iki gün halsizlik vardı,bugün daha iyiyim..slm kızlar ben bugün diyetin 3. gününde yani et günündeyim birebir uymaya çalışıyorum ama acayip baş ağrısı yapıyo bide tansiyonum çok düşüyo ama (normaldede düşük zaten ) yinede pes etmiycem bugün dayanamayıp tartıldım 60.5 çıktım toplamda 1.7 gözüküyo benden bu kadar sizler nasılsınız bakalımmm
bugün et günümdü gerçekten doydum et görmek istemiyorum :26: yarın meyve günüm meyve yemeyi özledim bugün biraz kiraz kaçırdım sizler kaçamak yapmıyor musunuz valla dayanamıyorum bazen şekerim düşüyor napıyım![]()
slm kızlar ben bugün diyetin 3. gününde yani et günündeyim birebir uymaya çalışıyorum ama acayip baş ağrısı yapıyo bide tansiyonum çok düşüyo ama (normaldede düşük zaten ) yinede pes etmiycem bugün dayanamayıp tartıldım 60.5 çıktım toplamda 1.7 gözüküyo benden bu kadar sizler nasılsınız bakalımmm
ya benim bi sorum var.. ilk gün patates ile baslamak zorunlumu? degistirile biliyormu menüler? güya geldim eve patetes haslicam.. evde patetes yok :))))
ya kızlar ben bi karar aldım 2 gün meyve 2 gün salata 1 günde et günü yapacam böyle de olur herhalde patates yemek istemiyorum cumada yumurta yerine meyve koyuyum diyorum hem hazmı da kolaylaştırır![]()
Arkadaşım sen nerdesin ya özlettin kendini
valla çok güzel kilo vermişsin tebrikler
ben c.tesi sabahı tartılacağım bakalım tartı ne gösterecek
buralardayım cnm diyet yapmaya alışığım ama bu biraz beni çarptı sürekli aynı şeyi yediğimden midem bulandı onun için fazla yiyemiyorum dolayısıyla biraz halsiz kaldim eşim yıldırmaya çalışıyo ama ben inat ettimmm c.tesi kilomu merak ediyorum büyük ihtimal 2.5 -3 olur en fazla ama olsun o bile yeterrr
ben de her gün ne yediysem onları artık yiyemeyeceğim sanırım.bari meyveden bıkmasam:)off bugün diyetin ilk günü bitti ve patates haşlamasından nefret ediyorum, fenayım![]()