5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Oh ya can geldi topiğe :) Kalabalık olduk çok güzeel :91:
Ya fırında nasıl yapıyorsunuz bana tarif eder misiniz? :50:
Annem yok kaldım haşlamaya :37:

Ver ver az kalmış. Hızlı tempoyla atarsın çoğunu üstünden.
Diktirecek misin alacak mısın kiralayacak mısın peki? :40:

kiralanacak canım.. baktım bi yerde ölçülerime göre dikilecekmiş..biçimsiz kilolu değili allahtan 75 falan zannediyolar.. ama gene de vermem lazım ya

bu arada ben hala bişey yemedim iş yerindeyim ne yesem ya patates yapamam burda meyve mi alsam ki..yada salata yesek olmaz mı..

kiralanacak canım.. baktım bi yerde ölçülerime göre dikilecekmiş..biçimsiz kilolu değili allahtan 75 falan zannediyolar.. ama gene de vermem lazım ya

bu arada ben hala bişey yemedim iş yerindeyim ne yesem ya patates yapamam burda meyve mi alsam ki..yada salata yesek olmaz mı..

Ben de daha şimdi başladım yemeye patatesleri.
Ya başladığınla bitirmek gerekiyor ya tek salatalıkla gün geçmez canım.
Azar azar iki üç çeşit meyve al onları ye bence.

Kiralamak en mantıklısı zaten bence.Biz aldık ablama, şimdi koyacak yer bulamıyorlar evlerinde :52:

MaT_MazeL -----> 48.3 kg

mevhibe34 ----->

larem1982 ----->

dryrgp -----> 92.5 kg

elizabeth_bath -----> 86.8 kg

mcrgozde ----->

absolut -----> 62.3 kg

mutedeyyin -----> 80 kg

elif190 ----->

papyta ----->

tvins -----> 73.9 kg

servet85 -----> 93 kg

pinknymph ----->

grifinaco -----> 79.5 kg

bayyz -----> 82 kg

giser84 ----->

genic -----> 61.5 kg

yaseminm -----> 61 kg

MaT_MazeL -----> 48.3 kg

mevhibe34 ----->

larem1982 ----->

dryrgp -----> 92.5 kg

elizabeth_bath -----> 86.8 kg

mcrgozde ----->

absolut -----> 62.3 kg

mutedeyyin -----> 80 kg

elif190 ----->

papyta ----->

tvins -----> 73.9 kg

servet85 -----> 93 kg

pinknymph ----->

grifinaco -----> 79.5 kg

bayyz -----> 82 kg

giser84 ----->

genic -----> 61.5 kg

yaseminm -----> 61 kg

Canım bildirimi günlük mü yapacağız, hafta sonunda mı?

Daha iyi olur tatlım. Dün normal yediğim için bugün patates yerine domates günü yaptım iki tane yedim birazdan 45dakikalık sporumu yapıcam malum kalça & bacak için. :78:

Sana çok imreniyorum yaa, 48 kilosun maşallah, hala sporun, diyetin eksik olmuyor :nazar:
Ben de evde olacağım bugün, o yüzden sporu abartabilirim biraz.
Yükleneyim diyorum kendime :8:
Bir videodan falan mı yapıyorsun canım kalça-bacak çalışmanı?

Sana çok imreniyorum yaa, 48 kilosun maşallah, hala sporun, diyetin eksik olmuyor :nazar:
Ben de evde olacağım bugün, o yüzden sporu abartabilirim biraz.
Yükleneyim diyorum kendime :8:
Bir videodan falan mı yapıyorsun canım kalça-bacak çalışmanı?

Canım aslında yemek yemeyi çok seviyodum ben hiçbişi yapmıyım yiyim çok mutlu oluyodum fakat önüne geçilmiyo biyerden sonra. Sebze haşlama ızgara meyve bunlardan ibaret bi süredir hayatım . Tatlı hamur işi kızartma yemezsen saydıklarımı sınırsız yiyebilirsin. Özelden gönderyim canım 5-6 tane video var nette hergün açıyorum onları :81:

Canım aslında yemek yemeyi çok seviyodum ben hiçbişi yapmıyım yiyim çok mutlu oluyodum fakat önüne geçilmiyo biyerden sonra. Sebze haşlama ızgara meyve bunlardan ibaret bi süredir hayatım . Tatlı hamur işi kızartma yemezsen saydıklarımı sınırsız yiyebilirsin. Özelden gönderyim canım 5-6 tane video var nette hergün açıyorum onları :81:

İnşallah artk ben de böyle bir yola girdim canım.
Her şeyden önce sağlık için önemli artık. Teşekkürler videolar için :71:

Ben şimdi Leslie ile 5 mil yürümeye gidiyorum.
Buraya yazmazsam, gidip yapmam. Şimdi size karşı sorumlu hissediyorum kendimi :32:

merhaba, leslie ile 5 mil yürümek ne demek, ben anlamadım??

Canım Walk at Home(Evde yürü) diye bir programı var bu kadının. 500 adımdan başlayıp, 1, 2,... 5 mile kadar yürüyüş videoları var.
Videolar gayet basit aslında. Ve çok da eğlenceliler. Ter içinde kalıyor insan mil sayısı arttıkça.
Youtube'a Leslie Sansone yazarsan eğer çıkar örnek videolar. Daha sonra yapmak istersen ararız indirme linklerini beraber :34:
Ben dışarda yürümeyi sevmediğim için bunu yapıyorum.

Back
X