- 30 Mayıs 2008
- 3.894
- 8.355
- 358
- Konu Sahibi incilideniz
- #11.701
11 eylülde cnm:)servet85, düğün ne zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 eylülde cnm:)servet85, düğün ne zaman?
Bende dünkü kaçamaklarımdan sonra anca 400 gram verebilmişim
Ben bugün yumurta günü yaptım.Haşlanmış yumurta yiyorum.Ya kızlar sizde hiçbişey yemeden durabiliyor musunuz? Ben küçükde olsa illa kaçamak yapıyorum ya... :84: çok başım agrıyor... yatamıyorum da.. oğlum var, dersler var... of ne yapıcam bilmiyorum :85:
hemde nasıl acıktım cnm ev de olsam patates yapardım gene ama iş yerindede pek yapılmıyo öglen yedigim azcık patatesle akşamı etmem lazım su içiyorum habire batırsın diye:26:Bende dünkü kaçamaklarımdan sonra anca 400 gram verebilmişimDün 45 dk. da yürüyüş yaptım...
Ben bugün yumurta günü yaptım.Haşlanmış yumurta yiyorum.Ya kızlar sizde hiçbişey yemeden durabiliyor musunuz? Ben küçükde olsa illa kaçamak yapıyorum ya... :84: çok başım agrıyor... yatamıyorum da.. oğlum var, dersler var... of ne yapıcam bilmiyorum :85:
Keşke yumurta yemeseydin sıcakta. Yoğurtla devam et bence. Kaçamak elinden geldiğince yapmamaya çalış. Salatalık olabilir mesela çok zorlanırsan:80:
çok acıktım çokkkkk....
cok sagliksiz 5 gunde 5 kilo verilmemeli bnce dikkat edin kendinize kizlarrr://
1 yumurta, 1 bardak içtim geldim. üstünede buz gibi 500 ml. su içtim... off inş. yarın eksik cıkar biraz daha...
masaj aleti nasıl birşey?
bir de kese olarak ne kullanıyorsun?
katherina selam
benim de boyum 1.68
25 yaşındayım
ben de bir ara 65 kiloydum ama abartarak 80e kadar çıktım
inşallah vereceğiz kiloları
Kızlar bugünkü kilom 76.1 cıktı. Tam 1 kilo gitmis. Dün kacamak yapmadım sayılır. Basım cok agrıdı sekerli bir seyler yiyim diye bir kasık dondurma yedim o kadar. Bugün de sebze günüm. Yagsız tuzsuz domates kullanarak bezelye yapacagım. Bol baharat katarım. Bakalım. Su 5 gün bitseydi. İnsallah 73'ü görürüm bu hafta.
merhaba kızlar
dün o kadar kaçamaktan sonra (1 lahmacun ayran karpuz 1 kaşık kazandibi ) 700gr vermişim kendimi tebrik ediyorum valla şuana kadar 5 salatalık yedim 1.5 lt su içtim bu günü kaçamaksız kapatabilirsem heralde 1 kilo daha veririm...
pazartesi:61.0
salı :60.3
yarın 59 u görürüm inşallah herkese bol zayıf günler diliyorum
kızlar anca girebildim. dün sabah 64.5 tim bu sabah 63.5 kalktım![]()
Çıkar canım inşallah. Biraz da spor yapmaya çalış bugün yine.
Ben sabah yaptım ya 5 mil yürüyüş, şimdi sanki hiç spor yapmamışım gibi hissediyorum. Akşama doğru belki bir şeyler yaparım yine. Sebze günüm kaçamaksız geçiyor.