5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

cnm benmde annem bu diyeti yapamazsın diye söylenip duruyo bakalım yarın napıcam baslayabilcek miyim :43:

regli dönemlerinde diyet yapmak çok zor oluyo Allah kolaylık versin tatlım :59:

aynen canım ateş çıkıyor şuan birde benim problemim var 3 aydır olmuyorum neredeyse onun şişliğimi kilo mu aldım anlayamıyorum . :43: spor yapmadım bilem canım istemiyor :19: yarın yumurta günüm tırsıyoreeem:53: patates iyiydi meyve günümde de misafirliğe gideceğim kara kara onu düşünüyorum :D

ayrıca bitter çikolata da yedim akşam :47: bu diyet grubundan beni atmazsanız iyidir yani :1:

aynen canım ateş çıkıyor şuan birde benim problemim var 3 aydır olmuyorum neredeyse onun şişliğimi kilo mu aldım anlayamıyorum . :43: spor yapmadım bilem canım istemiyor :19: yarın yumurta günüm tırsıyoreeem:53: patates iyiydi meyve günümde de misafirliğe gideceğim kara kara onu düşünüyorum :D

ayrıca bitter çikolata da yedim akşam :47: bu diyet grubundan beni atmazsanız iyidir yani :1:

oha ne bitteri sacmalama ya madem yapıcaksın bıraz hakim ol iradene döverım seni misafrliktede yaanında götür meyvenı :d
hadi bn yattım konusuruz yarın :51:

kızlar geç uyandığım için öğlen 12 de 2 yumurta yedim (haşlama)
2 çay kaşığı ekmeksiz vişne reçeli..

öğlen yok. ara yok sadece su var..

akşamda 6 gibi 2.5 haşlama yumurta yedim.

kaynanama gittik iki kaşık pilav yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim. iki tanede püskevit yedim.. bütün kaçamaklarım bunlardı eksiksiz yazdım

şimdiye kadar 4 litre su içtim. ve kaynanamdan dönerken yürüyerek döndük.. (40-45 dkk)

hepsi bu canlarım :16:

iyi geceler kızlar buralarda leslie yapan arkadaşları
görüyodum.bende yapayım dedim muhteşem bişi ya
vıcık vıcık terledim.tam 35 dakka yaptım.süperdi.
pazarteside inşallah annemle tam başlıycaz.

MaT_MazeL -----> 48.3 kg / 2.gün 48.2 / 3.gün 48

dryrgp -----> 92.5 kg / 2.gün 92.3 / 3.gün 91.8

elizabeth_bath -----> 86.8 kg / 2.gün 85.6 / 3.gün 84.8

absolut -----> 62.3 kg / 2.gün 61.6 / 3.gün 61.1

mutedeyyin -----> 80 kg / 2.gün 79.6 / 3.gün 79.1

elif190 -----> 64.5 kg / 2.gün 63.5 / 3.gün

papyta -----> 77.1 kg / 2.gün 76.1 / 3.gün

tvins -----> 73.9 kg / 2.gün 73.5 / 3.gün 72.1

servet85 -----> 93 kg / 2.gün 91.7 / 3.gün 91.2

grifinaco -----> 79.5 kg / 2.gün 78.4 / 3.gün 77.6

giser84 -----> 62.5 kg / 2.gün 62.2 / 3.gün 62.5

genic -----> 61.5 kg / 2.gün 61 / 3.gün 60.4

yaseminm ----->61 kg / 2.gün 60.3 / 3.gün 59.5

iyi geceler kızlar buralarda leslie yapan arkadaşları
görüyodum.bende yapayım dedim muhteşem bişi ya
vıcık vıcık terledim.tam 35 dakka yaptım.süperdi.
pazarteside inşallah annemle tam başlıycaz.

leslie ye ben ulaşamadım bir türlü, bana özelden linkini gönderir misin, galiba buradan açıkça yazmak yasakmış, ben de yapmak istiyorum

kızlar günaydın
dün de hiç kaçamak yapmadım
veeeee 1 kg vermişim :52:

grifinaco -----> 79.5 kg / 2.gün 78.4 / 3.gün 77.6 / 4.gün 76.6

Son düzenleme:
gümnaydın kızlar.. bugun pek bi değişiklik yok bende dün akşam dondurma yedim bi sürü hemde:(
91 olmuşum..

gümnaydın kızlar.. bugun pek bi değişiklik yok bende dün akşam dondurma yedim bi sürü hemde:(
91 olmuşum..

canım düğününe çok az kalmış, sık dişini biraz, kaçamak yapacaksan da gün içerisinde en geç 16:00'ya kadar yap, akşam yapma, bari ona dikkat et.

geçmiş olsun cnm inş iyileşrsin :71: bende bu sabah oldum :43:

atmayız merak etme kaçamak olur öle zamanlarda :32:

Back
X