5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bugun yogurt günümdü, ama ben inanılmaz acıkıyorum, çok enteresan, yoğurt insanı acıktırıyor mu kiiii

hiç tecrübe eden oldu mu kızlar şimdiye kadar...

kızlar regl oldum ve kilo almış gözüküyorum yaaaaa uff ne yapıcam şimdi ben bütün emekler boşa
1.gün:61
2.gün:60.3
3.gün:59.5
4.gün:59.8

sıkma canını çünkü bende şuan reglym kaçamak çok yapmadım ama 4. günde toplam 1 kg vermişim. regl bitince düzelir moralini bozma. ben geçen hafta 3 günde 2.300 kg verdim.. şimdi 4 gündür 1 kg anca gitti.

Sorma bunu tatlım yaa cüce gibi bişeym aynaya baktığımda kısa ve şişko görüyorum kendimi:5:

kuzum 47 kilo ile nasıl kiloluyum dersin :53:

kızlar ben şöyle düzenlemiştim günlerimi..

1.gün: patates günü
2.gün: sebze günü
3.gün: yumurta günü
4.gün: et günü
5.gün: meyve günü (yarın)

bugün et olarak haşlanmış tavuğu tercih ettim.. nane,pulbiber, karabiber, sarımsak tadlandırdım...
bol su tükettim. bakalım yarın ne olucak. akşam yürüyüşümü yapmayı planlıyorum yine.

kızlar ben şöyle düzenlemiştim günlerimi..

1.gün: patates günü
2.gün: sebze günü
3.gün: yumurta günü
4.gün: et günü
5.gün: meyve günü (yarın)

bugün et olarak haşlanmış tavuğu tercih ettim.. nane,pulbiber, karabiber, sarımsak tadlandırdım...
bol su tükettim. bakalım yarın ne olucak. akşam yürüyüşümü yapmayı planlıyorum yine.

bu diyete baslıcam ama tedirginim biraz ben 17 yasındayım çünkü :69:

Günlük Faaliyetlerimiz ve Kalori

Harcanan Kalori
Alış-Veriş Yapmak 232,5
Araba Kullanmak 217,5
Ayakta Durmak 101,5
Bahçe İşleri (Çim Biçmek) 420
Bahçe İşleri (Çitle Çevirmek) 289
Bahçe İşleri (Kazmak) 472,5
Bahçe İşleri (Tırmıklamak) 202,5
Basketbol 517,5
Bilardo Oynamak 157,5
Bisiklet Yarışı 634
Bisiklete Binmek 307,5
Boks (Antrenman) 517,5
Boks (Maç) 832,5
Cam Silmek 221,5
Egersiz Bisikleti (20 km/s) 214
Golf Oynamak 319
Halı Süpürmek 169
İp Atlamak (125 atlama/dak) 664
İp Atlamak (70 atlama/dak) 607,5
İp Atlamak (80 atlama/dak) 615
İskambil Oynamak 94
Jimnastik 247,5
Kano (Gezinti) 165
Kano (Yarış) 386,5
Koşmak (10 km/s) 611,5
Ortalığı Toplamak 232,5
Oturarak Yazmak 109
Rahatça Uzanmak 82,5
Step (20 adım/dak) 267,5
Step (40 adım/dak) 535
Step (60 adım/dak) 798
Televizyon Seyretmek 82,5
Tepe Tırmanışı (10 kg Yükle) 525
Tepe Tırmanışı (20 kg Yükle) 551,5
Tepe Tırmanışı (5 kg Yükle) 484
Tepe Tırmanışı (Yüksüz) 454
Uyumak 64
Ütü Yapmak 124
Yemek Pişirmek 169
Yemek Yemek 86,5
Yerleri Silmek (Bez İle Ovmak) 409
Yerleri Silmek (Sopalı Bez İle) 232,5
Yürüyüş (Asfalt) 300
Yürüyüş (Çim) 304
Yürüyüş (Hafif Eğim) 307,5
Yüzme (Hızlı Kulaç) 585
Yüzme (Kurbağalama) 607,5
Yüzme (Sırt Üstü) 634
Yüzme (Yavaş Kulaç) 480

sıkma canını çünkü bende şuan reglym kaçamak çok yapmadım ama 4. günde toplam 1 kg vermişim. regl bitince düzelir moralini bozma. ben geçen hafta 3 günde 2.300 kg verdim.. şimdi 4 gündür 1 kg anca gitti.

kuzum 47 kilo ile nasıl kiloluyum dersin :53:

Bilmiyorum zayıflık hastalığı var sanırım tatlım ama bana hiç öyle gelmiyo hiç:5:

Son düzenleme:
bu diyete baslıcam ama tedirginim biraz ben 17 yasındayım çünkü :69:

canım benim aslında bir dönem kilo vermem durdu ondan dolayı dadanmıştım bu diyete. ama şok bir diyet değil çünkü aç kalmıyorsun..

mesela et günü..
o eti yağlı yağlı yiyeceğime aynı tat da sadece yağsız yiyorum. bi kere diyet yemeği diyip tiksinerek yersen
1. zaten yiyemezsin aç kalırsın ben zayıflıycam bişi yemiyim dersen hastalanırsın.

bu diyetin amacı yiyerek kilo vermek..

yağsız olmasındaki tek sebep ise vucudu yağa muhtac edip vucuttaki yağ depoları harekete geçirmek..
ee bide yanında spor yaparsan dadından yinmez :61:

hergün değişik bir şey yiyiyorsun mide sürekli aynı şeyi yediği için daha kolay hazmediyor ve içinde zararlı şeyler yok. bknz: tuz ve yağ ikilisi..

bence dikkat edersen hiç bir sakınca yok.. ne bu canım sen 18 yaşını doldurmadan yapamazsın reşit olman lazım sen git velin gelsin :60:

bol suyunu tüketmeyi ihmal etme. benim açımdan bakılırsa hiç bir sakıncası yok. sadece dediğim gibi aç kalma yeme işini zevkli hale getir. belki çok yemek yapan biri değilsindir. onun için yemekleri tadlandırıken annenden yardım al yada bizlere danışabilrsin.. yada yemek tariflerine bakabilrsin.. :34:

Son düzenleme:
canım benim aslında bir dönem kilo vermem durdu ondan dolayı dadanmıştım bu diyete. ama şok bir diyet değil çünkü aç kalmıyorsun..

mesela et günü..
o eti yağlı yağlı yiyeceğime aynı tat da sadece yağsız yiyorum. bi kere diyet yemeği diyip tiksinerek yersen
1. zaten yiyemezsin aç kalırsın ben zayıflıycam bişi yemiyim dersen hastalanırsın.

bu diyetin amacı yiyerek kilo vermek..

yağsız olmasındaki tek sebep ise vucudu yağa muhtac edip vucuttaki yağ depoları harekete geçirmek..
ee bide yanında spor yaparsan dadından yinmez :61:

hergün değişik bir şey yiyiyorsun mide sürekli aynı şeyi yediği için daha kolay hazmediyor ve içinde zararlı şeyler yok. bknz: tuz ve yağ ikilisi..

bence dikkat edersen hiç bir sakınca yok.. ne bu canım sen 18 yaşını doldurmadan yapamazsın reşit olman lazım sen git velin gelsin :60:

bol suyunu tüketmeyi ihmal etme. benim açımdan bakılırsa hiç bir sakıncası yok. sadece dediğim gibi aç kalma yeme işini zevkli hale getir. belki çok yemek yapan biri değilsindir. onun için yemekleri tadlandırıken annenden yardım al yada bizlere danışabilrsin.. yada yemek tariflerine bakabilrsin.. :34:

tesekkür ederm bilgilendirdiğin için :16: bende yediklerime yağ ve tuz koymuyorum . günde 3,5ltsu ve 7 fincan bşeyler içiyrum seker
çikolata asitli içecekleri çıkardım hayatımdan :62:

inş bende en kısa zamnda baslarım . :nazar:

tesekkür ederm bilgilendirdiğin için :16: bende yediklerime yağ ve tuz koymuyorum . günde 3,5ltsu ve 7 fincan bşeyler içiyrum seker
çikolata asitli içecekleri çıkardım hayatımdan :62:

inş bende en kısa zamnda baslarım . :nazar:

3.5 litre su nıe içiosun kızım zararlı mıdeyı genısletıo 2 -2.5 litre içmen gerekıo

Back
X