5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar,
ben daha önce bu diyetle birkaç kilo vermiştim. şimdi kaldığım yerden devam edeceğim. ama sınırlı olanı yapacağım.
gerçi reglim şu anda, ilk günüm. ama yine de daha fazla beklemeden başlayacağım yarın.

vücudum ödem mi yaptı anlamadım
200 gram almışım :(
oysaki dün sadece yoğurt, göbek salata, 1 tane erik yedim

76.8 im şu an :(

Kızlar üzülerek söylüyorum ki, bu hafta aranızdan ayrılmam gerekti.Dün yatılı misafirlerim geldi.Mecbur diyeti bozmak zorunda kaldım. :14: Mat;mazel beni çıkarabilirsin listeden :14: Ama pazartesi devam edecek olna arkadaşlar varsa,o gün devam edebilirim,yeniden yazabilirsin...

kızlar sizi keşfetmekte geç kaldım ya çarşamba okudum dün de ilk günümdü meyveyle başladım ben
sabah ; 1 elma + 1 şeftali
ara ; 1 elma
öğle ; 1 elma + 2 mürdüm eriği
akşam ; 7 tane kaysı+7 dilim karpuz(diyet beyaz peynirde yedim :( ) +1 erik +1 elma
yeşil çay + suyun miktarını bilmiyorum

çok mu kaçırdım bilmiyorum ama başka kaçamaktansa meyveyle sınırı aşayım dedim :D

sonuç: 78,300-77.900: -400 gr

bugünde patates günüm bakalım nasıl geçicek

Son güne geldim hayırlısıyla. Çok şükür ben kolay verebiliyorum bunu anladım yine :nazar:

Başlangıç: 86.8
1. gün: 85.6
2. gün: 84.8
3. gün: 84.1
4. gün: 83.2 :nazar:

Dün o kadar kaçamak yaptım ama değişmedi kilo verişim, çok mutlu oldum. Bugün hiiiç kaçamak yapmayacağım ve sporumu da aksatmayacağımmm :24:

Kızlar üzülerek söylüyorum ki, bu hafta aranızdan ayrılmam gerekti.Dün yatılı misafirlerim geldi.Mecbur diyeti bozmak zorunda kaldım. :14: Mat;mazel beni çıkarabilirsin listeden :14: Ama pazartesi devam edecek olna arkadaşlar varsa,o gün devam edebilirim,yeniden yazabilirsin...

Senin yokluğunu hissettim :43: Kolay gelsin canım misafirlerinle.

dunku yedıklerımden sonra sabah 62 cıktım neredeyse geldıgımız yere gerı donduk :(ya 10 gun sonra memlekete gdcm benı zayıf ıncecık gorsunler ıstıyorum en azından 59 fln olabılseydım kı zamannda 59 fazla gelırdı o bıle hayal oldu :50:
sabah 3 yumurta haslayıp yedım bugun sadece yumurta yycm ınsallah faydası olur

kızlar benım boyum 168 vucudumda yag fazlası cok az bıraz ırı kemıklıyım galıba:47: bu yuzden zor gıdıyor kılolar

dunku yedıklerımden sonra sabah 62 cıktım neredeyse geldıgımız yere gerı donduk :(ya 10 gun sonra memlekete gdcm benı zayıf ıncecık gorsunler ıstıyorum en azından 59 fln olabılseydım kı zamannda 59 fazla gelırdı o bıle hayal oldu :50:
sabah 3 yumurta haslayıp yedım bugun sadece yumurta yycm ınsallah faydası olur

kızlar benım boyum 168 vucudumda yag fazlası cok az bıraz ırı kemıklıyım galıba:47: bu yuzden zor gıdıyor kılolar

Ondan canım muhtemelen, sıkma canını. Bugün spora da ağırlık ver biraz bence. :emir_bebek:

Back
X