5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben haftasonu da kontrollü yiyip, sporuma devam ediyorum.
Bakalım kilo alacak mıyım diye de düşünüyorum ben de. Bugün 200 gr. daha gitmiş. Umarım azalır hep böyle :40:

merhaba kizlar masallah size valla ben biturlu devam edemedim bikac ay once basladim ama regl donemindenmi ne cokfenalastim ilk gunden esim biraktirdi ama coksukur baya zayifladim dogum gobegimde gitti azkaldi istedigimi yedigim halde ikizlerime bakmam diyet+spor oldu benimicin tam kilomu bilmiyorum 59falanim 1ay once tartilmistim siskinlik var regl olcam yine 2gune falam ama pazartesi basliyorum ramazana kadar biraz midem alissin ve 2-3kilo vereyim ardindan ramazan zaten baya duscek kilolar suan cok iyiyim aslinda ama kulaga cok geliyor 59:-) bayramdan sonra yurtdisina gidiyorum anneme onu sasirtmam lazim ay cok zayiflamissin kizim desin :-) hadi benide ekleyin kizlar basarilar hepimizee

bnde yapmak istiyorum ama emziriyorum gelip gelip okuyorum çok cezbediyor beni topik :)))
ramazanda başlasam diyorum çünkü oruç tutmayacağım.gün içinde bol bol rezene ısırgan gibi süt arttıran çaylarla desteklerim.1-2 gün deneyeyim sütüm azalırsa bırakırım.5 günde 2 kilo falan versem harika olur benim için.

uygulayıp farkı gören varmı

ben daha önce 3 gün yaptım. 2.3 kg verdim. 500 gr geri aldım ama o da normal.
ek gıdaya geçmekle birlikte emzirdiğimden fazla uzun yapmak istememiştim ama artık baya ek gıdayla besleniyor bebeğim. dolayısıyla 5 gün yapacağım.
bir de:
ben sınırlı olanı yapmıştım. 5 porsiyonla sınırlanmış olanı. o sınırsızdan çok daha zor ama işe yarıyor.

öğlen yemeğim 14:30

bi kaç parça orta büyüklükte haşlama tavuk yağını salsın diye haşladım. acılı ezme ile yedim.. ekmek yok.

iki bardak şekersiz çay bi kaç püskevit.. akşam acıkmadım yemedim..

yaklaşık 1.5 - 2 saat yürüyüş. bugünü böyle kapattım kızlar :61:

yarın bende varım kızlar.. sabah başlangıç kilomu yazıcam..

uygulayıp farkı gören varmı

bütün mesele nefsini tutabilmek. denedim farkı gördüm. şok bir diyet değil ben öyle düşünmüyorum.. emzirmiyrsan yada hamile değilsen yada herhangi bi rahatsızlığın yoksa bence denemelisin.. en azından motivasyon için. ben bu hafta son kez yapıyorum. 2. haftam olucak 8'li rakamları görünce yapmıycam daha normal diyetime geçiş yapıcam. motivasyon amaçlı yapıyorum. umarım sende de işe yarar ve fayda görürsün :34:

iyi akşamlar kızlar.bende annemle birlikte
yarın başlıyorum.patatesle başlıycaz.sabahki
kiloları yarın yazarım.listeye mutlaka ekleyinnnn:52::52::52:

Bende başlıyorum.Misafir ve kaçamka dolu bir haftasonundan sonra kilom 80.7 :50:

Bu sefer asla kaçamak yapmıcam... :63:

Back
X