5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

su icmekten karnim sisti ya aclik yok ama halsizlik cok var ya sizdede varmi kizlar? Birde yarin meyve gunum muz olmuyordu galiba dogrumu?

su icmekten karnim sisti ya aclik yok ama halsizlik cok var ya sizdede varmi kizlar? Birde yarin meyve gunum muz olmuyordu galiba dogrumu?

evet canım muz hariç bütün yaş meyveleri yiyebilirsin..
halsizlik sıcaktan olabilir.. aç bırakma kendini.. patates at ağzına bi parça..

evet canım muz hariç bütün yaş meyveleri yiyebilirsin..
halsizlik sıcaktan olabilir.. aç bırakma kendini.. patates at ağzına bi parça..
Kacamak yaptim dondurma yedim azcik ama cok pisman oldum ya bozmak yok devam bas donmem hala suruyor ama
kızlarrrrrrrrr ben şu saate kadar 1 kilo patates bitirdim sınırsızı yapıyorum ama gene de çok olmadı mı bu? ne dersiniz ?
Canim kusana kadar yiye bilirsiniz yaziyordu ilk sayfada bosver okadarda olsun ekmegin tatlinin yaninda kupkuru patates yiyoruz napalim

slm bende kılo vermek ıstıorum bıktım artık bu kılolarımdan :(
Önce gıdıcem bı tartı alıcam evıme =))
sonra baslıcam ınsallah bu dıete
et yerıne yumurta yesem dıger gunde lıght yogurt olurmu acaba ?
et hıc yıyemem ben ıy ıyy
herkese basarılar buarada :nazar:

simdiye kadar 8kucuk patates yedim bolbolda su sodaya limon sikip ictim baya bastirdi acligimi icim disim su oldu ama cok halsizim ya

slm kızlarrr elektrik kesikti yeni geldii benimde başlangıç : 62.6

süt günü yaptım bugün,bol su içtim ve 1 şişe maden suyu içtim bende de halsizlik vardı biraz iyi geldi..maden suyu yasakmıydı bilmiyorum ama içtim..

kilomuz ve hedefimiz aynı sayılır birbirimize destek olalım verelim şunları
maşallah tatlım bebeginde var çok güzel kilon ve daha güzel olur inşallah..
boy kaç peki

slm kızlarrr elektrik kesikti yeni geldii benimde başlangıç : 62.6

süt günü yaptım bugün,bol su içtim ve 1 şişe maden suyu içtim bende de halsizlik vardı biraz iyi geldi..maden suyu yasakmıydı bilmiyorum ama içtim..

maşallah tatlım bebeginde var çok güzel kilon ve daha güzel olur inşallah..
boy kaç peki

160 senin kaç boy

slm bende kılo vermek ıstıorum bıktım artık bu kılolarımdan :(
önce gıdıcem bı tartı alıcam evıme =))
sonra baslıcam ınsallah bu dıete
et yerıne yumurta yesem dıger gunde lıght yogurt olurmu acaba ?
Et hıc yıyemem ben ıy ıyy
herkese basarılar buarada :nazar:

hoşgeldin canım.hayırlı olsun senin için.
Hepimiz çıtır kızlar olcaz.
Et yerine tavuk balık yiyebilirsin

165 canım , günün nasıl geçiyor?patetesi fırında nasıl pişiriyosunuz altına yağlı kağıt falan koyuyormusunuz yapışmaması için

Ooooo senin boy uzun olsun ben bunu duymamış olayım hedefimiz aynı diye kendimi avutayım.

Evet yağlı kağıt koydum, patatesin üzerine pulbiber, kekik çok az tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı koydum ben öbür türlü yiyemem. Bunlar biraz fazla biliyorum ama hiç yapmamaktan iyidir.

Günüm iyi geçiyor, patatesleri lezzetli yapınca kolay oldu:1::1::1:

evet unutalım boyu hedefimiz aynı ona odaklanalım,,biraz sporda yapsak süper olcak ama sıcakta hiç yapamıyorum..
haşlamayı bende sevmiyorum senin dediğin gibi yapacagım bende yarın artık..

Ooooo senin boy uzun olsun ben bunu duymamış olayım hedefimiz aynı diye kendimi avutayım.

Evet yağlı kağıt koydum, patatesin üzerine pulbiber, kekik çok az tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı koydum ben öbür türlü yiyemem. Bunlar biraz fazla biliyorum ama hiç yapmamaktan iyidir.

Günüm iyi geçiyor, patatesleri lezzetli yapınca kolay oldu:1::1::1:

bende aynı senin gibi yaptım ama yağ koymadan fırın poşetinde pişirdim :1:

Son düzenleme:
[sıze=2]öyle bir uykum geldiki
şimdi düşcem valla.açlık falan değil
uyku bastırdı sadece.yazayım da buraya
uyumayayım bari.işten kovarlar yoksa:1:[/sıze]

kısslr ya emziriyorum ben acaba bir iki gün denesem sütüm azalır mı çok istiyorum valla gelip gidip okuyorum sizleri ek gıdaya daha var koşu bandında yürümeye de başladım ama kolayca 1-2 kilo versem daha da hırslanıcam ama sütümü azaltır mı var mı benim gibi deneyen??????????

kısslr ya emziriyorum ben acaba bir iki gün denesem sütüm azalır mı çok istiyorum valla gelip gidip okuyorum sizleri ek gıdaya daha var koşu bandında yürümeye de başladım ama kolayca 1-2 kilo versem daha da hırslanıcam ama sütümü azaltır mı var mı benim gibi deneyen??????????
Canim vardi bikac arkadas ama senin bebegin cok kucuk sutunu etkiler falan biraz daha bekle bence ben emzirmedigim icin yapiyorum

Canım kesinlikle başlama, bu emzşren için çok ağır 1 ay önce sütüm kesildi. Keşke olsaydı da diyet yapamasaydım. sütün gider çok vicdan azabı duyarsın, ben 3. ayda niyetlenmiştim bu diyete ama vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim diyetsiz 6 ayda bitti maalesef. Sütün şimdiki gibi çok olmayacak her zaman

Bebişini güle güle büyüt

ek gıdaya geçmeyi mutlaka bekle. ben de emzirirken yaptım bu diyeti ama ilk başta sadece 3 gün yaptım. sonra ara verip 3 gün daha yaptım. ama ek gıdaya geçmiştik biz. 6 aylıktı kızım.

bence ek gıdaya geçmeden diyet yapma. hele bunun gibi tek tip besin içerenleri asla yapma. çok rahatsızsan herşeyden azar azar yemeye çalış.

şu anda bebeğin sadece senin sütünle besleniyor.

biliyorum, neler hissettiğini. ben de aynı süreçleri yaşadım. bir an önce diyet yapıp eski halime dönmek için can atıyordum. ama tuttum kendimi, bekledim şimdiye kadar 7 kilo verdim. ve inan bana çok uzun zaman almadı.

ek gıdaya geçip, bu gıdalarla beslenmeye alışınca bebeğin, diyet yaparsın. 6. aydan itibaren yapabilirsin ama özellikle 7. aydan sonra iyice alışıyor bebekler ek gıdaya.

lütfen sabret, merak etme zamanı gelince, tüm kilolarını verip eski haline döneceksin. ama zamanının gelmesini bekle.

sevgiler.

Back
X