5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar 5 gün sonunda 5 kilo vereceksiniz de ne olacak çok sağlıksız.5günden sonra normal yemeye başlayınca aniden kilo almaya başlayaksınız.üstelik bu diyetlerle erittiğiniz yağlarınız değil kaslarınız unutmayın.:20:

ben varım. p.tesi başlayacağım tekrar.
ben de harfiyen uydum. 67 ile başlamıştım 63.5 ile bitirdim. yani 3,5 kg. ama çok sıcak olduğundan spor yapamadım.
p.tesi tartılıp geri aldığım kilo olacak mı bakacağım.
p.tesi görüşürüz.

O zaman tamam ikimiz başlıyoruz aksakarya ben aldım bile 1 kilosunu öok abarttım hafta sonu yarın 60 ile başlasam dua edeceğim.

Bu arada ben santim olarak da inceldim kalçam 2cm belim 1 cm inceldi.

Çok sıcak olduğu için ben de spor yapamıyorum spor kış işi arkadaş

ben varım. p.tesi başlayacağım tekrar.
ben de harfiyen uydum. 67 ile başlamıştım 63.5 ile bitirdim. yani 3,5 kg. ama çok sıcak olduğundan spor yapamadım.
p.tesi tartılıp geri aldığım kilo olacak mı bakacağım.
p.tesi görüşürüz.

Şekerim ben yarın başlayamayacağım misafirlerimiz geliyor salı günü 3 günlük başka bir diyete başlayacağım ender saraçla 3 günlük şok diyet topiği açtım istersen sen de dene buna başlayacaksan kolay gelsin

ben de bu diyeti uyguladım hatta bundan önceki üyeliğimde bahsetmiştim. et gününü sebze günü yaptım ve ufak kaçamaklar da yaptım ama 3 kilo verdim:66:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
bu diyeti ilk defa görüyorum ve cok ilgimi cekti. Bende denemek istiyorum. Patateslere falan tuz kullanmicaz öyle degilmi? Sadece baharat eger yalnis anlamadiysam.

50kiloydum boyum 1,63.. bende geçen sene kortizon tedavisi gördüm , ve bu süre zarfında yediklerime dikkat etsem dahi acayip şişmeye başladım , vucudum yağ topladı resmen. şuan 64 kiloyum , 14 kilo aldım , boyum kısa olduğu için acayip kötü hissediyorum kendimi.. bu diyeti yapmaya karar verdim , inşallah bence eski kiloma dönebilirim , nitekim 1 sene boyunca hiç yeni kıyafet almadım çünkü alırsam daha çok kilo alıcam biliyorum , eskileri giymeye çalışıyorum onlardan da 2 tane kotum oluyor , zayıflayacağım diye yeni kot almıyorum inat ettim :( zayıflamak istiyorum artık....

50kiloydum boyum 1,63.. bende geçen sene kortizon tedavisi gördüm , ve bu süre zarfında yediklerime dikkat etsem dahi acayip şişmeye başladım , vucudum yağ topladı resmen. şuan 64 kiloyum , 14 kilo aldım , boyum kısa olduğu için acayip kötü hissediyorum kendimi.. bu diyeti yapmaya karar verdim , inşallah bence eski kiloma dönebilirim , nitekim 1 sene boyunca hiç yeni kıyafet almadım çünkü alırsam daha çok kilo alıcam biliyorum , eskileri giymeye çalışıyorum onlardan da 2 tane kotum oluyor , zayıflayacağım diye yeni kot almıyorum inat ettim :( zayıflamak istiyorum artık....

ayy canım aynı ben bende aynı durumdayım ama boğazımı tutamıyorum..inşallah zayıflarsın....

ayy canım aynı ben bende aynı durumdayım ama boğazımı tutamıyorum..inşallah zayıflarsın....

bende öyleyim canım hep yemek yemek istiyorum. Aç değilim ama yemek istiyorum herşeyi... Patlayacak gibi oluyorum :( inşallah zayıflarız. az mettim başlıyorum bu sahurda patates yemeye.... baharatta çok severim kekik biber filan eklerim artık napim :)

bugün neler yedim...

sabah 1 yumurta
2 bardak şekersiz çay.
1 tatlı kaşığı çiko

öğlen yok saat 4 gibi amcamın kızındaydım

1 kase kadar kısır 2 küçük milföy peynirli.
2 küçük bardak şekrsiz çay.
(kurabiye simit kek vs vardı yemedim)

akşam yok. 6-7 tane kayısı yedim.

3 litre su içtim. spor olarakta akşam yürüyüşümü yaptım...

5 günde 5 kilo diyetini bozdum sabah kalktım mide bulantım vardı ve baş ağrım hala geçmemişti. ve burnum kanadı epeyce... meyve sebze uğraşamadım bunları yedim..
kilo vermedeki çabam normal şartlarda devam edicek. 8 li rakamları gördüm..

sabah yine kilo bildirimi yaparım.. yarın et günü yapıcam. c.teside kilomu bildiririm..

nasıl verdin 15 kg yu bende 102 kg yum. keşke bi 80li rakamları görsem

Bende bu hafta sonu alisverise ciktiktan sonra Pazartesi bu diyete basliyacagim. Insallah bir ise yarar yaaa. 4 hafta sonra izine gidiyoruz, orda 100 gram almis olsam bile ayyyy sen kiloooomu aldin diye canimi sIkiyorlar. Ozamana kadar nekadar verirsem kardir :))

Back
X